Jump to content



Διλλημα για επιλογη ψυκτρας cpu!!!


metalmike

Recommended Posts

Καλησπερα σε ολους!Βρισκομαι σε διλλημα και θα ηθελα τη βοηθεια σας και τη γνωση σας!Θελω να αγορασω μια ψυκτρα για cpu (socket 939) και ειμαι αναμεσα σε αυτη και αυτη!Επειδη πριν ανοιξω το thread αυτο εψαξα για να δω αποψεις για τις ψυκτρες αυτες αλλα καποιοι ελεγαν πως ο συνδιασμος αλουμινιου-χαλκου ειναι καλυτερος ενω αλλοι ελεγαν οτι αυτη που ειναι ολοκληρη με χαλκο υπερεχει!Εκτος λοιπον απο το βαρος και την τιμη τους,οσον αφορα την ψυξη που παρεχουν ποσο μεγαλη διαφορα εχουν και σε ποσους βαθμους περιπου μεταφραζεται αυτη η διαφορα;Τι θα προτεινατε;Οποια γνωμη γενικοτερα για αυτες τις ψυκτρες,θετικη ή αρνητικη,ειναι καλοδεχουμενη!Ευχαριστω :)

Link to comment
Share on other sites

Kαι μονο η διαφορα στην τιμη δειχνει τι ειναι καλυτερο. Και φυσικα εννοω ολη απο χαλκο. Και αυτο γιατι ο χαλκος ειναι θερμικα περισσοτερο αγωγιμος απο το αλουμινιο.

Τωρα τι διαφορα σε θερμοκρασιες εχουν καλυτερα να σου πει καποιος αλλος η καποιο review.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από cabrinha [Σήμερα, στις 18:17]

Kαι μονο η διαφορα στην τιμη δειχνει τι ειναι καλυτερο. Και φυσικα εννοω ολη απο χαλκο. Και αυτο γιατι ο χαλκος ειναι θερμικα περισσοτερο αγωγιμος απο το αλουμινιο.

.

To αλουμινιο την διωχνει πιο ευκολα όμως. Και αν δεν πιεζει ιδιαιτερα το cpu ο φιλος (που δεν ξερουμε ποιο ειναι) δεν βλεπω λογο να παρει την ακριβή.

H ZALMAN CNPS7000B-AL/CU είναι δοκιμασμενη με AMD3000 και ειναι μια χαρα

Link to comment
Share on other sites

Dem αυτο που λες το εχω ακουσει κι εγω!Ναι δεν τon πιεζω ιδιαιτερα!Τον amd x2 4400+ 939 εχω και μεχρι τωρα με τη g-power cooler pro που εχω οι θερμοκρασιες σε idle κατασταση που εχω ειναι στους 26 βαθμους C με τον cooler στο low(εχω πολυ καλη ψυξη στο case γενικοτερα)!Aλλα επειδη δεν παλευεται το βουητο της (αν και ειναι απο τις καλυτερες ψυκτρες και απο τις πιο θορυβωδεις ομως) ακομα και στο low ειπα να την αλλαξω!Τελικα παραγγειλα την ZALMAN CNPS7000B-AL/CU + LED,ελπιζω να μην εκανα καμια λακαμια :rolleyes: θα δειξει!Σας ευχαριστω πολυ και καλως σας βρηκα :)

Link to comment
Share on other sites

Τελικα πολυ καλη μου βγηκε η cpu cooler,και αθορυβη τρομερα και κανει και καλη δουλεια στη ψυξη!Για να μην ξαναανοιγω νεο thread και επειδη τωρα μου ακουγεται η ψυκτρα της καρτας γραφικων (οπως και πριν βεβαια αλλα τοτε ειχα και τη g-power που βουιζε) και λεω να κανω ενα ζευγαρακι και να ταιριαξω στη cpu cooler που πηρα αυτη για την καρτα γραφικων (gigabyte 6600gt pci-e)!Βασικα ηθελα να παρω εδω κι ενα μηνα την Arctic Cooling NV 6 Rev.2 απο το e-shop αλλα δυστυχως εξαντληθηκε και μεχρι τωρα δεν την εχουν ξαναφερει!Την εχω δει ομως εδω οπως επισης εχω δει και αυτη!Εσεις ποια θα μου προτεινατε (για θεμα θορυβου παντα,θερμοκρασιες δεν με νοιαζουν μιας και τα παω καλα στο case);Σας ευχαριστω και παλι!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.