Jump to content



Πρόβλημα στο Warfront Turning Point (Solved)


Spooky

Recommended Posts

Έχω το εξής πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι...

Μετά την εγκατάσταση και όλα τα συναφή, μπαίνω να παίξω το παιχνίδι. Μέχρι εδώ όλα καλά. Μπαίνω στο κεντρικό μενού κανονικά ξεκινάω campaign και με το που αρχίζω να παίζω μετά από μερικά δευτερόλεπτα μου κάνει minimize το παράθυρο.

Στην αρχή μου πέταγε και ένα μήνυμα για το CLI.exe που είναι της κάρτας γραφικών. Πέρασα καινούργιους drivers (7.2) αλλά το πρόβλημα παραμένει χωρίς τώρα να μου πετάει κανένα μήνυμα...απλά minimize.

Το σύστημά μου είναι το εξής:

AMD 3500

ASUS M2N SLI Deluxe

ATI X1950 Pro Gecube

Έχει κανείς καμιά ιδέα ρε παιδιά?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Occultist [Σήμερα, στις 14:44]

Ναι. Πέταξε το CCC, και το .net αν σε παίρνει, και βάλε ati tray tools.

Το CCC δεν το έβαλα στην τελευταία εγκατάσταση των drivers το .net τι εννοείς. Το ati tray tools να το βάλω αντί των drivers ή αφού τους περάσω να το εγκαταστήσω αντί για το CCC?

Link to comment
Share on other sites

Τελικά γινόταν το εξής κουλό... Είχα το YZ Dock στο πάνω μέρος από το desktop και κάθε φορά που πήγαινα το βελάκι προς τα πάνω μου έκανε minimize το παιχνίδι για να βανεί το docklet :confused: Ότι να'ναι!!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.