Jump to content


apple monitors


Δημητρης42

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Το σιγουρο ειναι οτι η apple δε φτιαχνει δικα της panel. Απλα παιρνει καποιων κατασκευαστων (πχ. samsung) και προσθετει το περιβλημα βαζοντας και το σημα της. Με αλλα λογια, δεν ειναι και κατι το ιδιαιτερο (περα βεβαια απο την τιμη...)

Το ιδιο βεβαια κανουν σχεδον κι ολοι οι υπολοιποι. Παγκοσμιως, υπαρχουν 2-3 μεγαλα εργοστασια που φτιαχνουν panel κι ολοι παιρνουν απο αυτους. Οποτε, μπορεις να κοιταξεις και σε αλλες λυσεις, πχ. Dell που εχουν επισης καλη ποιοτητα + service και πολυ χαμηλοτερες τιμες. Επισης, προσωπικα, με ικανοποιουν ιδιαιτερα τα μοντελα της Eizo, αλλα κι εκει οι τιμες ειναι 'τσιμπημενες'.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Panels φτιάχνουν 2-3 στον κόσμο. Οι υπόλοιπες εταιρείες τα χρησιμοποιούν. Η Apple θεωρείται ότι παίρνει από τα καλύτερα κομμάτια. Ούτως η άλλως το panel μόνο δεν κάνει την οθόνη, υπάρχουν και άλλα σημεία που επηρεάζουν τη συνολική εικόνα της οθόνης - ξεκολλάτε. Είναι ακριβά monitor αλλά καλά όπως επίσης και τα Eizo. Εφόσον όμως στην Ελλάδα θα έχεις να κάνεις με τους λωποδύτες της Rainbow για προϊόντα Apple, ξέχνα το.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Συμφωνω με την αποψη οτι οι Apple ειναι ακριβες!Φανταστειτε οτι πηρα την Dell 3007WFP 1700 EYRO ενω η αντιστοιχη 30αρα της Apple κοστιζει γυρω στα 2500 ευρω εχοντας τις ιδιες αναλυσεις,και σημειωστε πως η Dell εχει πιο γρηγορο response time!!!:D :D :D :D :D :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.