Jump to content


Δίκτυο 2 pc μέσω router adsl.


Devil_7

Recommended Posts

Έχω συνδέσει 2 pc σε modem router adsl. Έχω κάνει την εγκατάσταση οικιακού δικτύου και στα 2 pc.

Στον ένα όταν μπαίνω στην προβολή υπολογιστών ομάδας εργασίας βλέπω και τα 2 pc αλλά όταν πατάω να δω τα κοινόχρηστα του άλλου μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση, μπορεί να μην έχω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω αυτόν το πόρο δικτύου και να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή αυτού του διακομιστή για να διαπιστώσω αν έχω δικαίωμα πρόσβασης.

Όταν προσπαθώ να μπω από το άλλο pc στη προβολή υπολογιστών ομάδας εργασίας μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο MSHOME και πάλι μπορεί να μην έχω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω αυτόν το πόρο δικτύου και να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή αυτού του διακομιστή για να διαπιστώσω αν έχω δικαίωμα πρόσβασης.

Τι πρέπει να κάνω?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Devil_7

Έχω συνδέσει 2 pc σε modem router adsl. Έχω κάνει την εγκατάσταση οικιακού δικτύου και στα 2 pc.

Στον ένα όταν μπαίνω στην προβολή υπολογιστών ομάδας εργασίας βλέπω και τα 2 pc αλλά όταν πατάω να δω τα κοινόχρηστα του άλλου μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση, μπορεί να μην έχω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω αυτόν το πόρο δικτύου και να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή αυτού του διακοσμητή για να διαπιστώσω αν έχω δικαίωμα πρόσβασης.

Όταν προσπαθώ να μπω από το άλλο pc στη προβολή υπολογιστών ομάδας εργασίας μου λέει ότι δεν είναι δυνατή η πρόσβαση στο MSHOME και πάλι μπορεί να μην έχω δικαίωμα να χρησιμοποιήσω αυτόν το πόρο δικτύου και να επικοινωνήσω με τον διαχειριστή αυτού του διακοσμητή για να διαπιστώσω αν έχω δικαίωμα πρόσβασης.

Τι πρέπει να κάνω?

Έχω να σου προτείνω έναν πολύ καλό διακοσμητή

http://www.alphatv.gr/index.asp?a_id=103&tv_id=1098

Θα βρει λύση στο πρόβλημά σου!

Link to comment
Share on other sites

Sorry για το hijack....αλλά ταιριάζει γάντι....

πριν κάνα χρόνο πέφτει τηλεφώνημα στο helpdesk απο γραμματέα...

βρε παιδιά μου βγάζει ένα μηνυμα το Ουτλουκ....Ο Διακοσμητής του Microsoft Exchange δεν είναι λέει διαθέσιμος....ποιος είναι αυτός ο διακοσμητής.....τον συντηρητή του κτιρίου εννοεί?????

Karallooooooooooooool, OMG WTF....ROLF....και ότι μπορείς να φανταστείς?!?!?!?:hehe:

Link to comment
Share on other sites

Έχω ρυθμίσει τα firewall, έχω βάλει αρχεία για share, έχω ρυθμίσει τα ip, αλλά πάλι μου βγάζει το ίδιο μήνυμα.

Και τα 2 pc τα έχω συνδέσει σε ένα u.s.robotics adsl 4-port router. Στο ίντερνετ μπαίνουν και τα 2. Αλλά γίνεται αυτό που έχω γράψει στο αρχικό post.

Μήπως πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο router?

Link to comment
Share on other sites

Τελικά το norton ήταν που μου έκανε όλη τη ζημιά. Και απενεργοποιημένο όταν το είχα δεν με άφηνε να μπω στο ένα pc. Το απ εγκατέστησα και είναι όλα οκ. Ευχαριστώ για την βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.