Jump to content



Γυναίκες


afracten

Recommended Posts

Μια γρήγορη εμπειρία.

Η φίλη μου, ας πούμε, είχε φαγωθεί να μου κάνει ένα δώρο για τα γενεθλιά μου, που είχαν περάσει εδώ και κάτι μήνες...Βέβαια από τότε μου έλεγε ότι ήθλε να μου κάνει κάτι ξεχωριστό, αλλά εγώ επειδή υποψιαζόμουν ότι θα ήταν καμιά μαλ%$#, έλεγα ότι δεν θέλω τίποτα, ας μην ξοδεύεται κλπ.

Την προηγούμενη βδομάδα πήγα με για λουτρά στο Πόζαρ. Εκεί σε μια φάση στο δωμάτιο μου δίνει ένα φάκελο και μου λέει, να το δώρο σου. Ανοίγω τον φάκελο και τι να δω...

Είχε πάει σε φωτογραφείο και μου είχε ετοιμάσει ένα ημερολόγιο του 2007, όπου σε κάθε μήνα ήταν φωτογραφημένη η ίδια ανάλογα, με κοινό παρανομαστή την σχεδόν αδαμιαία περιβολή...Μιλάμε κόντεψα να μην την γνωρίσω, οι πόζες ήταν απίστευτες και σίγουρα αισθησιακές.

Μετά το αρχικό σοκ ζήτησα εξηγήσεις και μου είπε ότι είχε αρχίσει να το δουλεύει από τον Δεκέμβριο το σχέδιο, ο φωτογράφος ήταν γυναίκα(την ήξερα κι εγώ, παιδικές φίλες :devil:

κι ότι πήγαινε κάθε Τετάρτη και κυριακή το βράδυ, που έκλεινε το μαγαζί και δουλεύαν για 2-3 ώρες κάθε φορά. Το αποτέλεσμα τελικά ήταν εξαιρετικό και μου είπε ότι μόνο σε δυο φωτογραφίες χρησιμοποίησαν υπολογιστή, λόγω άσχημου φωτισμού(δεν υπήρχαν εξωτερικές λήψεις).

Προσωπικά, ήταν κάτι που ποτέ δεν το περίμενα. Ε, αυτά.

Link to comment
Share on other sites

O απολυτος οδηγος

Ηint->ΗellasVagabond

Για να θυμουνται οι παλιοι και να μαθαινουν οι νεοι.:hehe:

Oπως-και-δηποτε ...διαβαζουμε απο την 5(αντε 6) σελιδα και μετα:rofl:

(θα το κανετε οικιοθελως ουτως η αλλως...:hehe: )

(απορω που δεν εβαλε το λινκ κανενας chosen ή darkcount..:hmm: )

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ΝTG

O απολυτος οδηγος

Ηint->ΗellasVagabond

Oπως-και-δηποτε ...διαβαζουμε απο την 5(αντε 6) σελιδα και μετα:rofl:

(θα το κανετε οικιοθελως ουτως η αλλως...:hehe: )

χαχα τι μου θύμισες!

Καλά τελικά για υπολογιστές είναι το φόρουμ αλλά τα καλύτερα τα διαβάζεις σε τέτοια θέματα! :D

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από dohc16

Είχε πάει σε φωτογραφείο και μου είχε ετοιμάσει ένα ημερολόγιο του 2007, όπου σε κάθε μήνα ήταν φωτογραφημένη η ίδια ανάλογα, με κοινό παρανομαστή την σχεδόν αδαμιαία περιβολή...Μιλάμε κόντεψα να μην την γνωρίσω, οι πόζες ήταν απίστευτες και σίγουρα αισθησιακές....

WE NEED MORE SEEDERS!

:p :P :p :P :p :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.