Jump to content



My Phone Explorer + K800


oekab1992

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά.

Εχω το sony ericsson k800, και θέλω ένα πρόγραμμα διαχείρισης του κινητού μέσω υπολογιστή. Παλιά που είχα το κ750, το my phone explorer αλλά και το mobiledit υποστήριξαν το κινητο μου το παλιό. Τα ίδια αυτά προγράμματα στις τελευταίες τους εκδόσεις δεν υποστηρίζουν το κ800. Ξέρει κανείς κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα που υποστηρίζει το κ800 ή κάποιο κόλπο ώστε με τα προαναφερθέντα να "δώ" το κινητό μου?

Σας ευχαριστώ!!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tyxeros [Χθες, στις 23:13]

Το υποστηριζει κανονικοτατα το κινητο , φροντισε μονο να κατεβασεις την τελευταια εκδοση του προγραμματος.

Ποιά ειναι η τελευταία έκδοση του προγράμματος?

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά συγνώμη εγώ φταίω, το πρόγραμμα δουλεύει κανονικότητα, απλά έχει μια ιδιαιτερότητα το κ800 σε αντίθεση με το κ750 που έπαιζε αμέσως. Προκειμένου να δεί το myphone explorer το κ800, όταν συνδέεις το καλώδιο usb με το Pc, δεν πρέπει να επιλέξεις απο την οθόνη του κινητού την επιλογή file transfer mode, αλλά το phone mode. Μόνο έτσι θα δεί το πρόγραμμα το κινητό. όταν βάζουμε το file transfer mode το βλέπει σαν απλή memory stick συσκευή.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.