Jump to content


Software για έλεγχο δικτύου


Wizard!

Recommended Posts

Στην εταιρία μας έχουμε ένα δίκτυο ~100 υπολογιστών που εκτείνεται σε 4 κτίρια.

Τελευταία παρουσιάζονται κάποια προβλήματα, network errors, που μας κάνουν τη ζωή δύσκολη. Επίσης έχω παρατηρήσει, ότι κάνω save αρχεία 5-15kb σε server που βρίσκεται 2 switch μακρυά και πολλές φορές, ενώ δεν έχει φόρτο, κάνει 3-4" να το σώσει.

Επειδή τα switch που παρέχουν διαγνωστικά και managment σε σχέση με τα απλά είναι πανάκριβα (3000 αντί για 300-400), ψάχνουμε να βρούμε κάποιο software που να κάνει κάποια διαγνωστικά στο δίκτυο. Οτιδήποτε και να είναι αυτό, ακόμα και αν πρέπει να κάτσει πάνω σε κάρτες και να γράφει log για μέρες, ή από αυτά που κλείνουν τις κάρτες για να κάνουν τα διαγνωστικά.

Επίσης δεν ψάχνουμε για δωρεάν, αφού είναι για εταιρική χρήση. Όχι ότι θα μας χάλαγε ένα δωρεάν :)

Link to comment
Share on other sites

http://www.gfi.com/landing/lansseff.asp?adv=69&loc=7&adclickid=12102359

GFI LAN GUARD NETWORK SECURITY SCANNER, κάνει παπάδες, προσφάτως το εγκατέστησα στον server της εταιρείας μας διότι είχαμε ενα Ip conflict απο κάτι κεραίες που στήσαμε για τα ασύρματα τερματικά του συστήματος bar code που έχουμε. Βρίσκει τα πάντα, ειναι ωραίο προγραμματάκι, βρές το "φτιαγμένο" ή απλά βάλτο σαν trial για να εντοπίσεις το πρόβλημα σου για την ώρα και να το διορθώσεις.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Wizard! [Σήμερα, στις 16:08]

Αυτό βρήκα και κατέβασα, αλλά δε μου έστειλαν το κλειδί για το trial... :...:

Δεν μπορεί, για ψάξτο, αν θυμάμαι καλά δεν είχα κάν λάβει κλειδί, απλά του λές παίξε trial.

Link to comment
Share on other sites

Κάποια είναι 3Com και το δικό τους λέει ότι είναι όλα καλά. Μερικά όμως στα οποία απάνω δεν είναι servers, αλλά απλά desktops, είναι διάφορες μάρκες και χωρίς λογισμικό ελέγχου/διαχείρισης

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.