Jump to content

αναλυτικές οδηγίες για τοποθέτηση πάστας σε ψύκτρα edit: solved. Plz Delete.


Recommended Posts

Κατ' αρχάς καλησπέρα. Κατα δεύτερον... στο θέμα μας. Αγόρασα και τοποθέτησα την shythe infinity στον επεξεργαστή μου. Η θερμοαγωγική πάστα που χρισημοποίησα ήταν η artic silver ceramique. Το θέμα είναι οτι, αρχικά, πρέπει να έβαλα λίγη, ή να μη τοποθέτησα σωστά τη ψύκτρα γιατί ξεκίνησα με 80 βαθμούς και ανέβαινε. Αφαίρεσα τη ψύκτρα και έβαλα λίγη ακόμη θερμοαγωγική και την ξανατοποθέτησα. Τώρα λειτουργώ με ~50-53 βαθμούς, πράγμα επίσης μη φυσιολογικό, αλλά καλύτερο, και σίγουρα όχι καλό, μιας και με τη stock λειτουργούσα στους 44. Και stock τσίχλα. Όπως θα έχετε ήδη καταλάβει, δεν την έχω επαναλάβει τη διαδικασία και ούτε υπάρχει κανείς να με βοηθήσει, οπότε θα ήθελα όσο το δυνατών αναλυτικότερες και λεπτομερείς οδηγίες για την τοποθέτηση της πάστας στον επεξεργαστή. Πόσο να βάλω κλπ. Ας απαντήσει κάποιος γρήγορα, γιατί καίγομαι! (κυριολεκτικά)!!! :bye:

Link to comment
Share on other sites

Μήπως το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην τοποθέτηση της θερμικής παστίνας αλλά στην τοποθέτηση του επεξεργαστή^Υ^Υ^Υ της ψύκτρας?

Μήπως δεν τον κουμπώνεις/βιδώνεις καλά ?

Link to comment
Share on other sites

Μήπως είναι στραβό το καπάκι?

’νοιξε την λεπίδα απο ένα κοπίδι και τοποθετησέ την στην διαγώνιο του επεξεργαστή σου και δες αν ακουμπάει παντού το ίδιο...ή και με χάρακα ακόμα...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από $George Vasil$

SEARCH.

http://www.thelab.gr/showthread.php?postid=293060#post293060

Quad Core έχεις σίγουρα?

:confused: Με μπέρδεψε η υπογραφή σου.

Ευχαριστώ φίλε μου. Το έχω διαβάσει το συγγεκριμένο thread καμια 10αριά φορές, απο βίτσιο και μόνο, ο λόγος που δεν έκανα αναζήτηση ήταν οτι δεν είχα χρόνο. Θα μου έσηνε το μηχάνημα γιατι η θερμοκρασία ανέβαινε συνεχώς.

Fixed η υπογραφή. :) :) :)

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας. Το πρόβλημα λύθηκε και ήταν η απειρία μου. Είχε "λούσει" τον επεξεργαστή με πάστα. :hehe: Την καθάρισα, την έβαλα όπως πρέπει και τώρα όλα λειτουργούν τζάμι με 30 βαθμούς κελσίου idle και 35 load!!!:happy2: :happy2: :happy2: Πάντως πλέων έμαθα! :)

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος ύπαρξης του συγγεκριμένου thread, παρακαλώ κάποιον modeρατόρα να κάνει τον κόπο να το διαγράψει αν το κρίνει απαραίτητο! :)

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

E?

35load?Quad Core?

Με coretemp το κοίταξες?

Αν ναί...μάθε με και μένα να βάζω :p

:p Nope. Λάθος ένδειξη. Το speedfan στα Vista δε λειτουργεί σωστά. Στα bios έχει σε idle

37 και με το Everest ultimate σε load δείχνει 46-48, οπότε μάλον το γλειτώνεις το μάθημα! :p

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.