Jump to content

I Have no life whatsoever

FunATIs

Recommended Posts

• Replies 41
  • Created
  • Last Reply
Αρχική απάντηση από greekfragma [Σήμερα, στις 02:27]

355τελικη:)

329 μήπως; Πάντως μαρέσει που μαζευόμαστε με τη μία όταν υπάρχει κίνηση στο forum:clap:

>>Πάει κλήρωσε και απόψε!

Αρχική απάντηση από FunATIs

ΥΓ. το οτι ειμαι νεος δεν σημαινει οτι ειστε περισσοτερο εξυπνοι.

Είμουνα νιος και γέρασα! Να'σαι καλά βρε αδερφέ, που βάζεις μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας και το "ρα" στον "παπάκο".

Χωρίς πλάκα τώρα, έκανα 2 κλικ, ένα copy/paste, ένα enter και ακόμα ένα κλικ. Σύνολο 10-15 δευτερόλεπτα.

Εσένα πόση ώρα σου πήρε να ανοίξεις καινούριο email στο Yahoo και δεύτερο account στο TheLab;

Αρχική απάντηση από FunATIs

Γιατι αυτα τα στοχεια ειναι λιγα? Ωρα ειναι τωρα να τα βγαλετε κι αυτα σκαρτα και να βριζετε κι εμενα.

Ποιος εχει γενεθλια? Χρονια πολλα.

Λοιπόν:

1) Έχεις αφύσικα μεγάλο SM3.0 Score.

2) Έχεις επεξεργαστή που δεν υπάρχει περίπτωση να έβγαζε 13Κ σε 06 με 2900ΧΤ

Αυτοί εδώ χρησιμοποιούν Core 2 Duo X6800 στα νορμάλ (2.93) και Χ2900ΧΤ.

http://www.guru3d.com/article/Videocards/432/10/

Βγάλανε 10768

http://www.guru3d.com/article/Videocards/432/13/

Εσύ πώς ακριβώς τα κατάφερες? ORB Link γιατί δεν μας δίνεις που θα εξακρίβωνε το αποτέλεσμά σου?

Αυτή είναι η μία απορία μου.

Η άλλη είναι η εξής:

Αν όλα αυτά τα κάνεις στο Photoshop ή όποιο άλλο πρόγραμμα ξέρεις και τα ποστάρεις εδώ σαν αυθεντικά...ΓΙΑΤΙ το κάνεις? Τόσο μίζερη είναι η ζωή σου?

Αρχική απάντηση από gznp

Αν όλα αυτά τα κάνεις στο Photoshop ή όποιο άλλο πρόγραμμα ξέρεις και τα ποστάρεις εδώ σαν αυθεντικά...ΓΙΑΤΙ το κάνεις? Τόσο μίζερη είναι η ζωή σου?

Κάτσε γιατί τώρα μας μπέρδεψες όλους και μαζί και αυτούς τους τρεις φαντάζομαι...Σε ποιόν από τους 3 απευθύνεσαι ή και στους 3?Κάτι από 3αδικό δόγμα μου έρχεται στο μυαλό και μπερδεύομαι....

[OFF TOPIC]

(Αν απαντωντας ειλικρινα στον εαυτο σου.. ΔΕΝ εισαι ο παπακος.. διαβασε μονο το Β. και κανε κατι ποιο δημιουργικο..;) )

Α.

Mr. FunATIs (/papakos/ioannou/whatever...) η αληθεια ειναι οτι ΗΜΟΥΝ αρκετα δυσπιστος απεναντι (και..) σε αυτο το σκορ σου για 2 λογους.

1ον) το παρελθον.. Kαλως η κακως ΕΓΩ σε θεωρω ιδιο προσωπο με τον papakos , κατι η "αισθηση" που αποπνεεις(sic) κατι το 3105mhz στον Ε6700 (μα καλα βρε μπαγασα ακριβως το ΙΔΙΟ συστημα!!!! ΑΚΡΙΒΩΣ ομως??? ή ηθελες να δεις αν ελεγε οντως μπαρουφες εκεινος ο "ανθρωπακος" ...?? μιας και -ετυχε να- εχετε πανομοιοτυπο setup ) ,κατι η συμπτωματικη απουσια ORB link και σε αυτο το ποστ (σου) (αν ειχες διαβασει ενδελεχως ολα τα ποστ και το ιστορικο με τον παπακο -οπως ισχυριζεσαι- ,επρεπε να περιμενεις αντανακλαστικη ερωτηση περι λινκ και να το εχεις επισυναψει.. διαφορετικα δε διαφερει πολυ απο ενα σκοπιμο flame post που γραφτηκε για να κανει μπαχαλο και αυτο το thread..)

2oν) μου εκανε εντυπωση το πολυ υψηλο σκορ του SM3. ,22%παραπανω απο του SM2. Ανεκαθεν στο 06 οι ΑΤΙ πηγαιναν ποιο γρηγορα σε σχεση με το SM2 ,ο λογος αυτος ειναι ψιλο-σταθερος γιατι εξαρταται απο την εκαστοτε αρχιτεκτονικη της καρτας και δε μεταβαλλεται "ευκολα" (μικρες αλλαγες με tweaking , και μεγαλυτερες με νεοτερες εκδοσεις drivers),Αν την overclockαρεις, λιγο-πολυ ποσοστιαια και τα 2 σκορς θα ανεβουν το ιδιο(δεδομενου οτι η cpu δεν ειναι περιοριστικος παραγοντας σε αυτα τα τεστς).Ενα γρηγορο τσεκαρισμα στο ORB αρχισε να μου "βρωμαει" και μαλιστα πολυ , οταν στα 6-7 ,ολα κι ολα, αποτελεσματα με FM approved drivers , το SM3 κυμαινοταν απο 10% εως 13.5% πανω απο το SM2 score.Στο 2ο "Show me the projects" ειπα να πατησω "All" στους drivers , οχι τοσο γιατι πιστευα οτι εχεις καποια εκδοση driver που παει καλα στο 06 αλλα γιατι ηθελα λιγο μεγαλυτερο στατιστικο δειγμα απο τα 6-7... .Ημουν ετοιμος για αρκετο "χωσιμο" εδω στο φορουμ μεχρι που επεσα σε αυτο το λινκ . H καρτα εχει εφικτα clock για ΜΑΜΑ αερα , μικροτερο cpu score , και πανω κατω ιδιο τελικο σκορ.Επιπλεον 2-3 αποτελεσματα που ειδα με τους ιδιους drivers "6.14.10.6691" δειχνουν και αυτα μια αποτομη αυξηση στο SM3 score.

Δεδομενου λοιπον ,οτι ο πυρηνας στο σκορ που εχεις στο ss , δεν πρεπει να ειναι πανω απο 825-830 ,πλεον μου φαινεται αρκετα ΕΦΙΚΤΟ και ΑΛΗΘΙΝΟ αυτο που δειχνεις.

Παρολαυτα ομως δεν αρκει.. δεδομενης της ΛΟΓΙΚΗΣ πλεον δυσπιστιας -εισαι ,δεν εισαι ο παπακος- ,

Β.

,το λιγοτερο που θα περιμενα ΣΗΜΕΡΑ ,ειναι στο ss να φαινονται και τα αναλυτικα σκορ με ποσα fps σε καθε τεστ -MH μου πεις οτι και αυτο ειναι δυσκολο να το κανεις...- (θεωρωντας οτι σιγα μην κατσεις να μαγειρεψεις ενα ενα ολα τα νουμερα στο photoshop.. ;) ,και εσυ οπως ολοι αλλωστε, εχουμε καλυτερα πραγματα να κανουμε απο το να ασχολουμαστε με σαχλαμαρες.. - ) , και ΑΥΡΙΟ να ξανατρεξεις το τεστ και να κανεις submit επισυναπτωντας μας το λινκ.

Γ.

Αν και δεν σχολιασα τοτε την αποφαση των moderator ,θεωρω οτι το ban του παπακου , παρολο που μας ειπε λιγο πολυ βλακες(κολλημενους)/αργοσχολους(..σαχλαμαρες..) , κλπ ,επρεπε να ειναι μικρης διαρκειας 2-3 ημερων, εξαλλου και αλλοι νομιζω εχουν μπει σε "καραντινα" μικρης διαρκειας για "διαλογισμο" :p για αντιστοιχα παραπτωματα.Οχι τοσο για τον ιδιο.. αλλα για να του διναμε ενα "βημα" να γινει πιο ρομπα.. του κοψαμε την ευκαιρια να αμυνθει οταν τον ειχαμε στον τοιχο,τον φιμωσαμε και του ηρθε κουτι.. ναι μεν myth busted οπως εγραψε και ο admin αλλα στην τελικη "3 κλικ".. και εχει την ευχερια να φτιαξει νεο λογαριασμο πανευκολα και με καινουργιο "προσωπο" .Εν τελει δε του δωσαμε την ευκαιρια σαν "αντρας" (?) να πει μια δικαιολογια (τον ποναγε το ποδι του βρε παιδι μου , ειχε πεθανει η γιαγια του, ) γιατι εφτασε να πεσει τοσο χαμηλα.

my "2" cents..

ουφ :D [/OFF TOPIC]

δυσπιστια της τελευταιας στιγμης.. : στο ss εδω μετα το τεστ δειχνει το σκορ και στο μικρο παραθυρακι ΚΑΙ στην κυρια καρτελα του 3dmark , στο ss του FunATIs η κυρια καρτελα εχει σε ολα τα επιμερους σκορ Ν/Α , μιας και γραφω απο ενα αρχαιο συστημα με gf2 και δε τρεχει το 06, ας επιβεβαιωσει καποιος αν μετα το τεστ του βγαζει και αυτου στο κυριο παραθυρο τα επιμερους αποτελεσματα:T:

Ρε μόδιστροι, μιας και μαζευτήκατε πάλι εδώ δεν πετάτε τους άσχετους και τα άσχετα στην "τρύπα" ? (μαζί με το ποστ αυτό)

χίλια σρυ αλλά εκτός του ότι είναι τοσο χαζούλης....δεν είναι και παρατηριτηκός

που πήγε το Pixel ΟΕΟ?

PS.

Όλα τα νούμερα είναι αλλού για αλλού..

Ρε φίλε..γιατι ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ?

Τι πας να μας αποδείξεις?

Ότι δεν ξέρεις να χρησημοποιείς το photoshop?eleor....

Αν θές να μας αποδείξεις το αντίθετο..απλά πόσταρε ένα orb link

my 3 cents :p

post-555-1416073107,5305_thumb.jpg

απο περιεργεια και μονο, μιας και βλεπω το offtopic δε λειπει απο το thread.. γιατι εφαγε ban o FunATakos :p , σε ποιο σημειο ακριβως παρεβηκε κανονες ή/και προσεβαλλε μελη (και παρακαλω να μην παιξουμε με τις λεξεις.. ;) )

εκτων προτερων δε θελω σε καμια περιπτωση να παρω το μερος του , και τις αποψεις μου τις εγραψα και εδω , απλως μου φανηκε over reacted καπως...

Όχι και παραπληροφόρηση... Το παιδί απέδειξε ότι το Photoshop κάνει εξαιρετική δουλειά. Δε φταίει το PS που αυτός δεν ξέρει να το δουλεύει :hehe:

ειπα νομιζω να μην παιξουμε με τις λεξεις... ;) , μιας και ο μονος τροπος να ταυτοποιηθουν τα 2 accounts ειναι μεσω ip(και αν θελω να παιξω με τις λεξεις ουτε με αυτον.. ;) ) , και αυτο παλι απιθανο γιατι πριν μια βδομαδα που εφαγε το 1ο ban , το μοντεμ του (θεωρω dynamic ip) θα ειχε αλλο ΙΡ -> Φυσικα καποιος mod/admin μπορει να ξερει το ΙΡ και των 2. Επιπλεον οπως ειπα το σκορ αυτο μου φαινεται κανονικοτατα ΕΦΙΚΤΟ και δεν ειμαι τοσο σιγουρος οτι εχει πεσει p..aint , το μονο που με προβληματιζει ειναι αν θα επρεπε αφου τρεξει το 3dmark , να εχει και δεξια αποτελεσματα ή να λεει Ν/Α..

Εννοειται οτι πλεον απο δω και περα δε θα κατσω να κουβαλησω το σταυρο του.. ας βγει με ενα νεο screenshot με τα details ανοιγμενα(βαζω δυσκολα εε??? φανατουλι??) ή με ενα compare link

Ο ΑΝ7 OverClocker ειναι η "μανα" του φορουμ?

Τι θελει ν αποδειξει η μηπως δουλευει στη Nvidia?

Ολα ειναι κανονικα κανενα πιξελ δεν φαινεται να λειπει κι υπαρχουν παρα πολλα reviews που δινουν ακομα και μεγαλυτερα αποτελεσματα.

Γιατι χαλαει αυτο το ωραιο κλιμα με τοσο "ανανδρο" τροπο?

Μεχρι και τους administrators ελενχει, αλλα ολη μερα εδω μεσα λογικο ειναι. Τεσπα, μην χαλαμε το κλιμα, μια χαρα ειναι το σκορ ΚΑΙ πολυ μπροστα απο 8800.....Αυτο ποναει?

:p

Αρχική απάντηση από johngeo1

Ολα ειναι κανονικα κανενα πιξελ δεν φαινεται να λειπει κι υπαρχουν παρα πολλα reviews που δινουν ακομα και μεγαλυτερα αποτελεσματα.

Μεχρι και τους administrators ελενχει, αλλα ολη μερα εδω μεσα λογικο ειναι. Τεσπα, μην χαλαμε το κλιμα, μια χαρα ειναι το σκορ ΚΑΙ πολυ μπροστα απο 8800.....Αυτο ποναει?

τι θελεις να πεις φιλε μου?δεν νομιζω να χαλαει το φορουμ,εκτος και αν κανεις πλακα:)

Εχεις τπτ ποιο ουσιαστικο να προσφερεις ομως..??? ενα compare link η ενα screenshot (που τοσο τα αγαπας..) με ανοιγμενη την καρτελα με τα details??Ο ΑΝ7 φυσικα και δε θελει να αποδειξει τπτ , απλως οπως ολοι αλλωστε εδω μεσα περιμενουμε απο οσους εχουν ηδη την καρτα καποια τεκμηριομενα αποτελεσματα ωστε να κρινουμε αν αξιζει ή οχι η αγορα της.

Ε ελεος... ποσες φορες θα σε ακουσουμε να λες τα ιδια φιλε?

Αποδειξε το score ή κανε autoban!!!

Mods: Δεν κρατηθηκα συγγνωμη αλλα την τελευταια εβδομαδα που διαβαζω για την 2900 ολα πεταγεται ο κυριος με τα 13k. Που θα παει αυτο?

Ρε φίλε δεν πα να δείς αν έρχομαι?

Όσο για το πμ σου...

Και να βρείς την ΙΡ και τα στοιχεία..

’ντε βρες πιανου γείτονα είναι...γιατι ούτε εγώ ξέρω που βρίσκεται αυτός :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.