Jump to content



Bluetooth Keyboard και BIOS


maverick26

Recommended Posts

Καλημερα παιδια! Πηγα και αγόρασα ενα πληκτρολόγιο/Ποντίκη Bluetooth της Microsoft και όλα δουλευουν μια χαρά μεσα στα windows. Το προβλήματα ξεκινάνε λίγο πριν τα windows οταν θελω πχ να μπω στο bios για κάποιες αλλαγές ή όταν πάω να κανω καινούργια εγκατάσταση των windows xp,vista κλπ. εκει δεν δουλευει καθολου το πληκτρολογιο με αποτελεσμα να πρέπει να βάζω το απλό keyboard και mouse για να κάνω αυτό που θέλω. Μήπως υπάρχει καποια ρύθμιση που να δουλεύει το bluetooth και πριν μπω στα windows??? (ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΠΟΙΟ ΠΑΛΙΑ ΕΙΧΑ ΕΝΑ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BIOS).

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον όχι γιατί το Bluetooth χρειάζεται drivers, το ασύρματο που είχες είναι διαφορετική περίπτωση καθώς το pc το βλέπει συνδεδεμένο κανονικά στην PS/2 port ή στην usb που δεν χρειάζονται drivers

Link to comment
Share on other sites

Και εγώ έχω τέτοιο πληκτρολόγιο και ποντίκι και δεν δουλέυουν σε τέτοιες περιπτώσεις. ’μα βρείς κανα τρόπο να το κάνεις πές το και σε εμάς εδώ.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Ξεθάβω αυτό το θέμα γιατί θέλω να πάρω πληκτρολόγιο με bluetooth.Με αυτή την επιλογή σίγουρα φτιάχνει 100% ? Ένας φίλος έχει πληκτρολόγιο με bluetooth και όλο το ξεσυνδέεται και μια φορά δουλεύει στο bios και μια όχι.

Να πάρω πληκτρολόγιο - mouse με bluetooth ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.