Jump to content



ΑΙΣΧΟΣ Vοdafone International


george1551

Recommended Posts

Μολις εμαθα το νεο προγραμμα της Vodafone και στο ονομα του κερδους θα εχει εξυπηρετηση στην γλωσσα την αλβανικη ρωσικη βουλγαρικη ουκρανικη ρουμανικη με ηχογραφημενες οδηγιες στην γλωσσα τους ΑΙΣΧΟΣ!!!!!!!! δεν θα ειμαστε τα τσιρακια των ΑΛΒΑΝΩΝ και το λεω σεβομενος την δουλεια που προσφερουν εδω στην Ελλαδα αλλα αν δουλευουν εδω οφειλουν να μαθουν την γλωσσα μας και οχι εμεις την δικια τους ΑΙΣΧΟΣ για αυτο που προσπαθει να κανει η Vodafon για μερικα ευρω παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

αντε ριξτο μην αργεις!! μια και τον πηραξε το φιλο μας, εμενα με πηραξε φιλε μου ομως και το λεω.

και ο λογος ειναι το θρασος μερικων ξενων αλλα και η βλακεια μερικων Ελληνων τελια και παυλα και δεν το ξαναπιανω ..... (και για να μην παρεξηγηθουμε δεν ενοω τον ergotelis σαν βλακα) αλλα τα σαΐνια της Vodafone.....

Link to comment
Share on other sites

Βρε άνθρωπε, θα στο θέσω αλλιώς, εσύ πιστεύεις πως υπάρχει περίπτωση να πας σε μια ξένη χώρα και να τη βγάλεις χωρίς να ξέρεις τη γλώσσα τους για κάμποσο χρονικό διάστημα? Επειδή παρέχεται μια βοήθεια από μια τηλεφωνική υποστήριξη λες να μη μάθουν ελληνικά?Ή θα τους ανέβαινε το επίπεδο της ελληνικής γλωσσομάθειας αν δεν υπήρχε μια τέτοια κίνηση?Ιδιωτική επιχείρηση είναι, μια υπηρεσία κάνει για να τους δώσει μια καλύτερη εικόνα.

Ούτε εγώ προφανώς εννοώ οτιδήποτε αρνητικό για σένα, σκεφτόμαστε διαφορετικά και το σέβομαι, αλλά προσωπικά μου φαίνεται ότι είσαι υπερβολικός χωρίς λόγο!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.