Jump to content


SOS Εγκατάσταση XP σε laptop


notios_n

Recommended Posts

Αγόρασα πρόσφατα ένα Laptop το οποίο έχει προ εγκατεστημένα τα vista.

Το πρόβλημα μου είναι ότι θέλω να βάλω τα XP , το laptop δεν έχει flopy έτσι ώστε κατά την εγκατάσταση να πατήσω f6 και να πάρει τους οδηγούς SATA. Υπάρχει καμιά λύση σ΄αυτό το πρόβλημα???

(προσπάθησα με το nlite να φτιάξω xp + driver αλλά αρνείται πεισματικά να φτιάξει το cd)

ευχαριστώ!!!

Link to comment
Share on other sites

Βάζοντας το cd τον xp μέσα έφτασε μέχρι το σημείο που μου έδειξε το δίσκο c: και έπρεπε να πατήσω εντερ για να συνεχίσει την εγκατάσταση. Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται οδηγούς σωστά???

Link to comment
Share on other sites

αν ειδε την χωριτικοτητα του δiσκου σου και τον δiσκο δεν θελει drivers οπωτε μην κολας προχωρα απλα καλου κακου ψαξε ποιο πριν για οδηγους του lan, modem , vga, chipset, για xp να τους εχεις σε ενα cd πριν το φορματ γιατι μετα θα τρεχεις και δεν θα φτανεις.

Link to comment
Share on other sites

δυστηχως τωρα τελευταια εχω δει και δεν εχουν ολα τα λαπτοπ recovery cd αλλα μονο ενα κρυφο partition που αν το σβησεις την εβαψες και για να σου το (απο την εταιρια)επεναφερουν θελουν λεφτα καλο εεε!!!, επισης εαν θες μπορεις να δημιουργησεις εσυ restore cd ή σε ρωταει την πρωτη φορα που ξεκεινας ή εχεις αυτην την δυνατοτητα μετα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από notios_n

το laptop δεν έχει flopy έτσι ώστε κατά την εγκατάσταση να πατήσω f6 και να πάρει τους οδηγούς SATA.

μαζι με το laptop σου εδωσαν drivers SATA ? ..

Αρχική απάντηση από gdp77

Ούτως ή άλλως τα laptop έχουν recovery dvd ή recovery κρυφό partition

Αρχική απάντηση από george1551

δυστηχως τωρα τελευταια εχω δει και δεν εχουν ολα τα λαπτοπ recovery cd αλλα μονο ενα κρυφο partition που αν το σβησεις την εβαψες και για να σου το (απο την εταιρια)επεναφερουν θελουν λεφτα καλο εεε!!!

αυτο με το partition ειναι απατεωνιά..

1) Αν το σβήσεις την έβαψες.

2) Σου τρώει χώρο στο δίσκο .. αγοραζεις laptop με 100GB ενω στην πραγματικότητα εχεις διαθέσημα 85-90 γιατι 10-15 πιανει το κρυφό partition...

Εγω στο δικό μου το έχω σβήσει .. .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.