Jump to content


Να την κανω την αναβαθμιση????


bsakel

Recommended Posts

Χαιρετω.

Επειδη οσα και να διαβασεις ποτε δεν ειναι αρκετα δεν μπορω να καταληξω σε συμπερασμα αν τελικα εχει ουσια να κανω αναβαθμιση.

Αναλυτικα, τωρα εχω ενα Opteron 165@3000 και μνημες 2χ512 ddr550. Προσφατα αγορασα ενα mobo Gigabyte 965-DS4 και κατι μνημες TeamGroup 800 dark series για ενα φιλο που ηταν σε πορεια αναβαθμισης. Ομως το σχεδιο ναυαγησε οποτε εμειναν αυτα.

Αν παρω ενα 4300 και τον κανω overclock περιπου μεχρι τα 3000 θα εχω σοβαρες διαφορες η καλυτερα να πουλησω το mobo και τις μνημες και να κατσω ησυχος με οτι εχω?

Να πω επισης οτι κυριως κανω προγραμματισμο και απο παιχνιδια μονο λιγο wow(και αν). Ρωταω κυριως για να μου πειτε εμπειρικα τι ειδατε εσεις γιατι απο τα bench και τα συγκριτικα δεν βγαζω ακρη.

Link to comment
Share on other sites

Σοβαρες διαφορες (κι αν υπαρχουν διαφορες...) δε προκειται να δεις, ειδικα στη χρηση που του κανεις. Ισως αν βαλεις παραπανω μνημη στο συστημα σου, να βελτιωθει αρκετα (και με λιγα χρηματα).

Εκτος κι αν σε 'τρωει' για (μουφα) αναβαθμιση + τη χαρα του φτιαχνω κατι καινουργιο + πεταμα χρηματων, μην το κανεις.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.