Jump to content



ups problem no2


gar

Recommended Posts

έχω ένα ups noname 650va και μετά από αυτό το πρόβλημα με τον υποσταθμό της δεη που έπεφτε η τάση για 5 δευτερόλεπτα μου έσωσε το πσ και μετά πέθανε. δεν ξαναάψε το λαμπάκι και δεν δίνει ρεύμα στην έξοδο. το άνοιξα και είδα οτι δεν στέλνει ρεύμα στην μπαταρία , είδα τις ασφάλειες και είναι οκ. το ρεύμα μπαίνει μέσα του αλλά κάπου εκεί στα διαπλεκόμενα της πλακέτας του σταματάει. υπόψιν είναι τριών ετών και με έχει σώσει άπειρες φορές.

μηπώς έχετε να προτείνετε κάποια λύση? ένας φίλος είπε να το πάω σε έναν τηλεορασά να το φτιάξει αλλά φοβάμαι να ρισκάρω το πσ μου...μπορώ να αποφύγω την αντικατάσταση τελικά ή όχι?

Link to comment
Share on other sites

Δεδομενου οτι ειναι no name, μικρο και παλιο θα ελεγα να μην ασχοληθεις καν.

Αν το πας για επισκευη θες καμια 20αρια τουλαχιστον, αν υποθεσουμε οτι φτιαχνεται η μπαταρια θελει συντομα αλλαγη αφου το εχεις ηδη 3 χρονια οποτε θες αλλα 15-20 .

Οποτε imo καλυτερα να βαλεις κατι ακομα και να παρεις ενα καινουργιο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.