Jump to content



Πρόβλημα με bios??


KoMM

Recommended Posts

Καλημέρα!

Πήγα να ανοίξω τον η/υ σήμερα και ενώ λειτούργησε, η οθόνη μαύρη...Αφού το έκλεισα από πίσω κ από μπρός το βάζω μπροστά , όλα καλά. Μετά βλέπω ότι όλα λειτουργούν σε στοκ. Παω στο bios και τα βλέπω όλα όπως τα είχα -fsb 425 , voltages, μνήμες- εκτός από ένα πράμα , pci freq 150...Αφού τα είδα όλα, το παω 100, bootαρω, και είναι όλα πάλι σε στοκ.

Το cpuz, είδε την αλλαγή στο vcore αλλά παρ όλα αυτά πάλι όλα σε στοκ..

Τι παίζει;

Link to comment
Share on other sites

Η πρώτη κίνηση πού έχεις να κάνεις έιναι load defaults και μετα να βάλεις πάλι το OC setup σου.

Μετά αν δεν πετύχει κάνε ένα Clear CMOS και βλέπουμε...

Link to comment
Share on other sites

Ουφ, άργησα λίγο χεχε...

Έπαιξα αρκετά με διάφορα settings και δε δούλεψε τπτ.Με clear cmos ανέβηκε κανονικά.

Γιατί όμως το έκανε αυτό; Δλδ, όρεξη έχω κάθε φορά όποτε γουστάρει το πισι να βγάζω καλώδια κούτες ανεμιστηράκια κάρτες για να βγάλω μια μπαταρία...;/

Link to comment
Share on other sites

Αφου διόρθοσα το post μου,τα λέω πλέον στα ελληνικά.Για παρα πολύ καιρο αντιμετόπιζα πρόβλημα με το bios της P5WD2 που έχω,έρτογε κολήματα κατα την ενεργοποίηση του usb controller κυρίος αλα και γενικότερα.Οπότε αναγκάστηκα να κάνω update bios.Δεν χέρω αν έχει η ετερία του mobo σου συνοδευτικό πρόγραμμα για εύκολο update αλιώς πρέπει να πάς στο site της και να διαβάσεις οδηγείς για το update bios μέσο dos.

Ελπίζω να βοήθησα αδερφέ.

Link to comment
Share on other sites

welcome!

Το πρόβλημα παραμένει, πάλι clear cmos χρειάστηκε σήμερα.

Ανέφερα το πρόβλημα και στο θρεντ overclocking Με p5k deluxe, οπότε αν παίζει κανα merge θα ναι καλύτερα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.