Jump to content



Πώς βλέπω Physical network adapter σε VMWare?


papatsonis

Recommended Posts

Χαιρετω σας ,

το προβλημα μου ειναι αυτο ακριβως.

Δοκιμαζα το Backtrack2 :p αλλα μιας και δεν παιζει αυτη τη στιγμη 2ο pc , βαριομουν να μη μπορω να το χρησιμοποιησω και να τρεχει μονο αυτο , οποτε η μονοδρομος λυση (?) virtual pc.Εβαλα το Vmware 6.0 εκδοση , με το iso του backtrack φορτωμενο, ξεκιναει κανονικα , αλλα δε βλεπω πουθενα τους physical adapters , μονο ενα virtual ethernet (PCnet/Pc II κατι.., βλεπω οπως φορτωνει το linux) ,ουτε την ethernet του nforce , ουτε την wifi , και να πω την αληθεια το manual που διαβασα λιγο , δεν καταλαβα τι θα κανω για να τις βλεπω κανονικα. :...: .

Οποιαδηποτε βοηθεια ευπροσδεκτη :flower:

Link to comment
Share on other sites

Αφού τρέξεις το virtual machine τότε πάτα:

VM->Install VMWare Tools

τότε το VM σου έχει φορτώσει στο drive ένα image από τα vmware tools (ανάλογα με το λειτουργικό linux ή windows) και στην συνέχεια τα κάνεις εγκατάσταση...

Μετά από την εγκατάσταση το vmachine θα βλέπει τα components του pc αλλά όχι απαραίτητα με την ονομασία τους...

Για να έχεις δίκτυο θα πρέπει να επιλέξεις να κάνεις bridge το ethernet...

Link to comment
Share on other sites

2ο προβλημα , οτι δε μου εγκαθιστουσε τα vm tools , παρολο που του εβαλα τυπο λειτουργικο other linux 2.6.x kernel , παταγα εγκατασταση αλλα αυτο "κοιμοταν" για 10-15λεπτα χωρις να εχει κανει τπτ :S.

μπουταροντας κανονικα απο το cd-rom , βλεπει μια χαρα ολες τις καρτες δικτυου , στο vm πετσικαρει , θα ριξω αργοτερα μια ματια και στο forum, και ελπιζω να βγαλω ακρη , αλλιως με βλεπω να στηνω κανενα p2-350 για αυτη τη δουλεια :p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.