Jump to content


απωλεια αρχειων σε εξωτερικο!!!Βοηθεια!


NightHawk

Recommended Posts

Χρειαζομαι βοηθεια!!εκανα την πιο μεγαλη βλακεια που θα μπορουσα να κανω.εχω ενα εξωτερικο σκληρο 300gb και "δυστυχως" ξυπνάω ενα πρωι και ανοιγω το pc αφου την προηγουμενη μερα ειχα κανει format τον σκληρο δισκο που εχει μεσα το os(οχι τον εξωτερικο).και ετσι οπως δυστυχως πηραζα διαφορες λειτουργιες παω Ο Υπολογιστης μου και Διαχειριση.Παταω καταλαθως πανω στον εξωτερικο δεξι κλικ και "νεο διαμερισμα".Και μετα (επειδη δεν ηξερα τι να κανω με ρισκο :( ) χωρις να ξερω πατησα "διαγραφη διαμερισματος".Και σβηστηκαν ολα!!!!Τωρα τι μπορω να κανω>>Το os δεν τον αναγνωριζει και για να τον αναγνωρισει θελει να τον κανω διαμορφωση.Η μονη λυση λογικα ειναι ενα recovery program.Αλλα ηθελα να ρωτησω και αν μπορει κανεις να με βοηθησει καποιος ,αν μετα την διαμορφοση θα υπαρχουν λιγοτερες ελπιδες(θα ειναι λιγοτερο ευηκτο??) να επανακτησω τα αρχεια μου??(με το recovery program).Μπορει να μου πει κανεις τι να κανω γιατι τα αρχεια που χαθηκαν ηταν σημαντικα???

Link to comment
Share on other sites

Link to comment
Share on other sites

Με recovery program μπορεις να κανεις recover ολο το partiotion όπως είναι. Οπότε κατ'αρχάς μην αγχώνεσαι. Κατα δεύτερον κοιτάς κάποια προγραμματα να δεις ποιο κανει αυτο που θες, το εγκαθιστάς και όλα θα ειναι οκ. Ειχε κανει το ίδιο ο αδερφός μου, και μια χαρά.. Δυστυχώς ηταν πριν 3-4 χρονια και δεν θυμαμαι καθολου ποιο χρησιμοποιησε!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.