Jump to content

Αγορά RAM DDR2 για OC

Heatspreader

Recommended Posts

Μιας και άλλαξα MOBO και οι τιμές έχουν πέσει τραγικά και στις RAM DDR2, λέω να αγοράσω ένα ζευγαράκι, πάλι 2x1GB και να πάω σε GKX.

Ποια προτείνεται?

Εγώ λέω να πάρω αυτές.

"εργασίες συντήρησης

Το site μας δεν είναι διαθέσιμο αυτή τη στιγμή γιατί γίνονται εργασίες συντήρησης. Σύντομα θα είμαστε και πάλι κοντά σας

Σας ζητάμε συγνώμη για την ταλαιπωρία"

Δεν ξέρω ποιες πρότεινες αλλά εγώ προτείνω για μέχρι σίγουρα 1000άρια τις Crucial Value 800 με GKX και ~100Ε ;)

Δεν θέλω τις συγκεκριμένες για τους παρακάτω λόγους:

1) Είναι Value και έχουν τυχαία GKX. Αν μου χαλάσουν μετά από κάποιο καιρό υπάρχει περίπτωση την τότε εποχή, να μην έχουν GKX. Αυτό που λέω δεν είναι σενάριο, παίζει.

2) Θα χρειαστώ κουβέρτες και έναν ανεμιστήρα να τις χτυπάει.

2005949992497818847_rs.jpg

Επειδή και εγώ ενδιαφέρομαι για υπερχρονισμό στις μνήμες κατέληξα μετά από λίγο ψάξιμο σε Dominator 8500 και Crucial Value 800 που πρότεινε ο gznp πιο πάνω. Ποιό από τα δύο kit θα επιλέγατε; Οι μνήμες θα τρέχουν στα 1000 με 4άρια timings.

Αρχική απάντηση από Lafas1987

Δεν θέλω τις συγκεκριμένες για τους παρακάτω λόγους:

1) Είναι Value και έχουν τυχαία GKX. Αν μου χαλάσουν μετά από κάποιο καιρό υπάρχει περίπτωση την τότε εποχή, να μην έχουν GKX. Αυτό που λέω δεν είναι σενάριο, παίζει.

2) Θα χρειαστώ κουβέρτες και έναν ανεμιστήρα να τις χτυπάει.

2005949992497818847_rs.jpg

Για το 1 με μπέρδεψες - καταρχάς όλα τα GKX έχουν τα 1000 με 4άρια. Κατά δεύτερον, και να μην έχουν GKX, η Cellshock θα έχει? Η Crucial βγάζει τα GKX (Micron).

2) Κουβέρτες δε θέλουν, ανεμιστήρα θέλουν και τα Cellshock αν το πας έτσι γιατί και αυτά ζεσταίνονται, οι κουβέρτες δεν κάνουν δουλειά όπως νομίζαμε (έχουν βγει reviews για το όλο θέμα και γενικά οι κουβέρτες ούτε MHz έδωσαν ούτε καλύτερες θερμοκρασίες παρά μόνο σε xtreme καταστάσεις (να παλεύεις για τα MHz ένα-ένα))

Αρχική απάντηση από Lafas1987

1) Αν μου χαλάσουν και τα κάνω RMA μπορεί τότε να μην φοράνε GKX. Κατάλαβες τι λέω?

Ρε συ, δε διαφωνώ, αλλά σκέψου λίγο:

Ποιος έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να έχει stock και να καταργηθούν τα GKX, η Cellshock ή η Micron που έχει την Crucial?

Δεν με νοιάζει και τόσο η τιμή. Δίνω μέχρι 200Ευρώ.

Θα ήθελα βεβαίως να μου πείτε, τι παίζει με τον διαιρέτη του P35. Δηλαδή τι διαιρέτη θα χρησιμοποιήσω, ώστε να δω αν χρειάζομαι μνήμες πάνω από 800MHZ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.