Jump to content



Supercars & Dreamcars Thread


gbak

Recommended Posts

Χωρίς η απλή Carrera να οχριά από τεχνολογία εγώ αναφερόμουνα στις καινοτομίες της Carrera GT που κατά πάρα πολλούς (me included) είναι το καλύτερο super car που παράχθηκε ποτέ, και το πιο επιτυχημένο πουλώντας πάνω από 1200 κομμάτια.

H VW όντος πήγε να κάνει επίδειξη δύναμης απλά το έφαγε στον κ…ο γιατί το αυτοκίνητο δεν είχε την απήχηση που θέλανε. Αν και από τον τύπο για την ωμή της δύναμη και επιτάχυνση απέσπασε προφανώς δυθηραμβικές κριτικές.

Αλλά όπως είπες και εσύ και το ενστερνίζομαι 100% τι να το κάνεις αν είναι 2 τόνους και έχει τον τίτλο super car.

Και ναι το 4 για βαλβίδες είναι, όχι υπερσυμπιεστές.

Και το πιο ωραίο από όλα αν έχεις σκοπό να πας πάνω από 360 με το Veyron πρέπει να αλλάξεις λάστιχα, και να σου στείλει η Buggati μηχανικό να σου κάνει κάποιες ρυθμίσεις στο αυτοκίνητο

Από όταν με θυμάμαι είμαι άρρωστος με το αυτοκίνητο και έχω ευτυχήσει να είχα και μερικά καλά, και στοχεύω σε καλύτερα, αλλά το Veyron είναι ένα αυτοκίνητο που δεν θα έπαιρνα με τίποτα. Έχω να σου πω 10 άλλα αυτοκίνητα που θα έπαιρνα με 1.000.000 ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Θελεις να μας πεις τιμες του κιτ? Εαν θυμαμαι καλα στο top gear ειχε αναφερθει διαφορα της ταξεως των 2 χιλιαδων λιρων.

http://www.caterham.co.uk/assets/html/showroom/starter_kits.html :)

damn,

και damn damn

Έγινε επεξεργασία από RootX
Link to comment
Share on other sites

Με ευχαρίστηση!

Αν θες να παίξουμε εξωτικά, και να ξοδέψουμε πολλά τότε αν είχα το 1.000.000 θα πήγαινα προσωπικά σε Carrera GT, ή Pagani Zonda-R παίζει να σκεπτόμουνα και το Coeninggigegegegegegg CCX-R, πάντως 2 τόνους Supercar δεν θα έπαιρνα και ας μου ρίχνει 60 Km τελικής.

Σε πιο «ανθρώπινα» μπορείς να πάρεις ότι κάνει κέφι η καρδιά σου, από GT3, GT3-RS, GT-2, F430-Fiorano, Gallardo-540, μέχρι και Aston DB-S αν και έχει αξιοπιστία Alfa Romeo των 80’s :)

Το θέμα είναι πως με αυτά τα λεφτά παίρνει σχεδόν όλα τα «ανθρώπινα» που έγραψα και σου μένουν και ρέστα για λάστιχα και track days γιατί δεν νομίζω πως το παίρνεις για να ανεβοκατεβαίνεις την Κηφισιάς. ;)

Η λίστα είναι τεράστια όπως θα ξέρεις και εσύ και στα «ανθρώπινα» και στα σούπερ.

Υ.Γ Ευχαριστώ RootX για το λίνκ με πρόλαβες.

Link to comment
Share on other sites

Όπως λέει και μόνος του, το μηχανάκι είναι hypermotard, αν ήθελε να παίξει στα ίσια, ας πήγαινε με το 1198 S. Ειδάλλως ας έβαζε ρόδες σε jet sky να πάει κόντρα - κωμωδία.

Link to comment
Share on other sites

Αυτο όμως δεν αναιρεί το οτι το R500 ειναι υπερ-οπλο... Και μάλιστα ανέλπιστα ευκολοσυντήρητο μιας και ότι μηχανικό μέρος χαλάσει, πας και το πάιρνεις απο τα μεταχειρισμένα απο Ford Mondeo... ;)

Επίσης ποτε δεν ημουν φαν τετοιων συγκρίσεων μιας και στα χέρια του Stig εκανε τον 5ο καλύτερο χρόνο, αλλα ΑΝ υπήρχε κάποιος καλύτερος χεράς...;

Link to comment
Share on other sites

Η αλήθεια είναι οτι ποτέ δεν ήμουν φάν των 2 τροχών, αρα ειμαι και κάκιστος κριτής...

Πολύ ανεκπαίδευτο το μάτι μου στα μηχανάκια... Και οφείλω να ομολογήσω οτι με τον τρόπο που ανέφερε ο μάστορας οτι δεν ειναι και η καλύτερη συγκριση αυτων των δυο, με έκανε να χάσω μερικες εντυπώσεις απο το Ducati...

Αλλα προφανώς ειναι πολύ καλύτερο απο οτι νόμιζα... Tnx για το βιντεο Γιαγκο.. ;)

Link to comment
Share on other sites

Γιάγκο, δεν το έβαλα επειδή τα έριξε στην συγκεκριμένη Ducati αλλά γιατί έγινε κουβέντα για το R500 :)

:p

http://www.youtube.com/watch?v=trIX_x783Yo&

Έγινε επεξεργασία από RootX
Link to comment
Share on other sites

Καλά LevelOne δεν είναι ακριβός μια συμβατική μηχανή, αλλά είναι όντος Ford το μοτέρ. Τα Caterham είναι τα ιδανικά Sunday drive και για εμένα, και είναι κρίμα που είναι τόσο στριμόκωλα που δεν μπορείς εύκολα (εκτός αν θες να φτύνεις σπόνδυλους) να τα έχεις για καθημερινά. Πάντως στην πίστα δεν παίζονται και δεν έχω οδηγήσει καν το 500.

Για μένα ακόμα και σήμερα από τα πιο ωραία βίντεο στο ‘ring είναι της κίτρηνης RUF το γνωστό http://video.google.com/videoplay?docid=4432237213273893729

Fascination που ο τύπος με το ζόρι φοράει ζώνη και πάει όλο το ring με την πόρτα.

Και αν θέλετε να ιδρώσουν οι παλάμες σας ψάξτε να βρείτε το βίντεο με το Radical SR8, είναι το μόνο βίντεο που έχω δει από εκεί που ώρες ώρες τρομάζω εγώ που απλά βλέπω όταν του ξεκολλάει με κάτι 4ες/5ες φορτωμένες.

Το SR8 είχε κάνει γύρο σε 6.55 την εποχή που το Carrera GT έκανε με τον Rohl 7.28, και λέγανε πως αν το οδηγούσε ο Rohl θα έκοβα τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο τον γύρο.

Αν δεν το βρείτε στείλτε πμ να σας το στείλω, πλραγματικά αξίζει.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Μπορει να μην ειναι SuperCar αλλα επειδη το εχω δει ηδη κανα 2 φορές στον ύπνο μου :help1: To βάζω στο θρεντ .

Μια συλεκτική έκδοση της τελευταιας γενιάς type-r ( fn2 ) σε ενα και μοναδικό χρωμα ( championship white ) με τα ιδια χαρακτηριστικα του γνωστού type-r plus lsd ( διαφορικό περιορισμένης ολίσθισης στην ίδια τιμή ( νομιζω )

http://carscoop.blogspot.com/2008/10/honda-civic-type-r-championship-white.html

hondacivictyper2.jpg

hondacivictyper7.jpg

hondacivictyper8.jpg

hondacivictyper9.jpg

hondacivictyper12.jpg

hondacivictyper17.jpg

Έγινε επεξεργασία από Athens2004
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.