Daytime Dreamer Οκτώβριος 24, 2007 #521 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Ωραιο το video!!! Αν μπορεις κανε εναν κοπο και ανεβασε τα καλυτερα σημεια απο το event σε video στο rapidshare. Νομιζω πολλοι θα το θελανε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gprhellas Οκτώβριος 24, 2007 #522 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 άπαιχτο το βιντεάκι bro....άντε και να αρχίσεις να cloκάρεις...... :clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIL Οκτώβριος 24, 2007 #523 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από enaeritis Χάρηκα που σας γνώρισα στο The Mall. Κοντά 2 χρόνια τώρα σας διαβάζω και αισθάνομαι οτι σας ξέρω καλά έναν έναν. Δε χρειάστηκε να ποστάρω ποτέ γιατί αφενός αν έψαχνα κάτι υπήρχε ήδη, (διάβασα απ' την αρχή την ιστορία του μικρού Γιαννάκη), αφετέρου έχω πάντα on line help από τον bro μου (gprhellas), κι ας είναι μακριά. ’λλωστε εγώ ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με τα άντερα των pc μου. Έφτιαξα ένα trailer του event για σας. Ελπίζω και στην επόμενη συνάντηση να είμαι εκεί. Συνεχίστε την καλή δουλειά. Respect...!!! Μπράβο: είναι υπέροχο αλλά και για την αναφορά σου στον DOM:T: :T: :magic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 24, 2007 #524 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Ρε παιδιά αυτός ο μουσάτος με τα γυαλιά ala ’ρης Σταθάκης και εκείνος ο μεγάλος ο σχιστομάτης τι ρόλο παίζανε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 24, 2007 #525 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Snips Ρε παιδιά αυτός ο μουσάτος με τα γυαλιά ala ’ρης Σταθάκης μηπως εννοεις τον gprhellas??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 24, 2007 #526 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 δεν ξέρω...ενας με ένα pot ...μεγάλος σε ηλικία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hayabusa Οκτώβριος 24, 2007 #527 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Snips δεν ξέρω...ενας με ένα pot ...μεγάλος σε ηλικία.... τον gprhellas εννοεις :happy2: :happy2: Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakis_the_fraud1416003252 Οκτώβριος 24, 2007 #528 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 19:15] Ρε παιδιά αυτός ο μουσάτος με τα γυαλιά ala ’ρης Σταθάκης και εκείνος ο μεγάλος ο σχιστομάτης τι ρόλο παίζανε; ο μουσάτος με τα γυαλιά ala ’ρης Σταθάκης... αν λες αυτον ειναι ο gprhellas. ο μεγάλος ο σχιστομάτης... αν λες αυτον ειναι ο fredyama, o Pi Guru. :flower: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 24, 2007 #529 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από Snips δεν ξέρω...ενας με ένα pot ...μεγάλος σε ηλικία.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 24, 2007 #530 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 στου εναερίτη το video 4:55 ποιος ο κύριος?και στο 7:09 ποιός?πάρα πολύ καλό υπεπλήρες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dellman Οκτώβριος 24, 2007 #531 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 elefsinarasdont know Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Οκτώβριος 24, 2007 #532 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Στο 7.09 ειναι ο tsan;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
phil1416003162 Οκτώβριος 24, 2007 #533 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Και στο 3:09 ειναι η αφεντεια μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
AN7 OverClocker Οκτώβριος 24, 2007 #534 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Αρχική απάντηση από phil Και στο 3:09 ειναι η αφεντεια μου και στο καπάκι δείχνει εμένα με το φιλτράκι στο στόμα Με έδειξε αρκετες φορές,αλλα δεν θυμάμαι κάποιον να τραβάει Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Οκτώβριος 24, 2007 #535 Κοινοποίηση Οκτώβριος 24, 2007 Να σας πω και εγώ την ιστορία μου. Κατέφθασα στο πλαίσιο στις 9.05 το πρωί. Ούτε καν ο Τσάρλυ δεν είχε έρθει. Παρατήρησα κάποιους νοματαίους να είναι δίπλα στη μπουκάλα. Την κοίταγαν από εδώ την κοίταγαν από εκεί, θα μπορούσα να πω ότι την περιεργαζόντουσαν επίμονα. Τελικά πήγα κοντά και από τα συμφραζόμενα άκουσα ότι η μπουκάλα είχε κάνει ένα σκάσιμο και είχε χαθεί η πίεση από αυτή Πάω μια βόλτα να περιεργαστώ το χώρο και όταν γύρισα είχε έρθει ο τσάρλυ με τον esdee και συζήταγαν την κατάσταση Ο esdee πλακώθηκε στα τηλέφωνα για να δεί τι παίζει με την μπουκάλα που έσκασε (μάλλον θα έμαθε τι θα τράβαγε και θα προτίμησε την αυτοκτονία) Τα παιδιά όμως δεν έχασαν το χιούμορ τους μιας και είχαν την κατάσταση υπό έλεγχο (είχαν καβάτζα), μόνο ο marketing manager του πλαισίου πρέπει να έφτασε πολλές φορές στα πρόθυρα του εγκεφαλικού και να είδε τον εξαποδωφτουφτουσκόρδα να του κλείνει ναζιάρικα το μάτι. Τελικά τα ο τσάρλυ με τον Esdee πήγαν να φέρουν το άζωτο, τα παιδιά χάζευαν ευχάριστα μέχρι να έρθουν τα πράγματα και όταν άρχισε να μαζεύεται κόσμος, πήγα για καφέ στη ταράτσα, όπου και περίμενα την άφιξη του φράγμα. Από εκεί και πέρα η ιστορία είναι γνωστή. Αυτά Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkSaga Οκτώβριος 25, 2007 #536 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 άρα ο esdee έφτασε σε ένα ήδη στραβό κλίμα....ή είχε γκαντεμιάσει και την μπουκάλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 25, 2007 #537 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από DarkSaga [Σήμερα, στις 09:12] άρα ο esdee έφτασε σε ένα ήδη στραβό κλίμα.... ή είχε γκαντεμιάσει και την μπουκάλα? ’ΣΕ.........Θα σου πω εγώ ΔΥΟ πρόσφατες ιστορίες και μετά το σκέφτεσαι....... ΡΟΛΟΙ Μου κάνουν δώρο ένα "καλό" ρολόι..... Ο esdee έχει τρέλα με τα ρολόγια... Έρχεται στο μαγαζί και μου λέει: "για να το δω ρε" Την ΙΔΙΑ μέρα το ρολόι χάνει 10 λεπτά.... Το ΕΠΟΜΕΝΟ πρωί ξυπνάω στις 7:30 π.μ. και το ρολόι έδειχνε 3:30 π.μ - είχε χάσει 4 ΩΡΕΣ - Αυτή η μέρα ήταν Παρασκευή, δηλαδή ΜΙΑ μέρα ΠΡΙΝ το Event Το Σάββατο (τη μέρα του Event) το Ρολόι ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΟΥΛΕΨΕ ΠΟΤΕ.....έως και τώρα.... ΕVENT Ξεκινάει με τον esdee να έχει "πιάσει" τη μπουκάλα του Υγρού Αζώτου Η μπουκάλα ΔΕ δούλευε - δεν έβγαζε ’ζωτο - Τρέχουν λοιπόν με το Γορίλλα με την ψυχή στο στόμα να βρούν άζωτο... Όταν στήθηκαν όλα τα πράγματα (hardware) για το Event, στην αρχή η μητρική ΔΕΝ μπούταρε... Μετά ΔΕΝ έμπαινε Windows....... Μετά ΚΑΝΕΝΑΣ απ'τους ΤΕΣΣΕΡΙΣ σκληρούς δίσκους που είχα φέρει "έτοιμους" για το Event (για backup) ΔΕΝ κατάφερε να μπεί Windows...... Μετά ΚΑΝΕΝΑΣ απ' αυτούς ΔΕΝ ξαναδούλεψε (windows corruption files) ... Επιστρατέυουμε το Norton Ghost και περνάμε σ'έναν απ'τους δίσκους ένα "VIRGIN" image file, το οποίο ΔΕΝ έχει drivers για κάρτες γραφικών, chipset, κτλ. για να μην "κολλήσει" και να μπουτάρει με ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ hardware (Intel/AMD)..... Ε λοιπόν ΟΥΤΕ αυτό δούλεψε... Μετά κόβεται και το ρεύμα ΜΟΝΟ σε μας πάνω στον πάγκο μας - ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ - Μετά φωνάξαμε ένα παλικάρι της ασφάλειας και πήρε τον esdee από κει..... Ως δια μαγείας, ήρθε το ρεύμα ΚΑΙ ΜΠΟΥΤΑΡΕ και το πισι στα Windows.... Μετά βέβαια μας πήγαν όλα στραβά και είχε ήδη περάσει και η ώρα.... ΣΥΝΕΧΕΙΑ Τα μαζεύουμε όλα και πάμε στο εργαστήριό μου....... ΔΕΝ σταυρώσαμε ΟΥΤΕ ΕΝΑ bench.......ΠΡΩΤΟ ξενύχτι και ΤΙΠΟΤΑ..... Το πρωί μας είχε τελειώσει το ’ζωτο..... Φεύγει ο esdee και πάει και μας φέρνει άλλο...... ΤΙΠΟΤΑ πάλι..... Σε κάποια στιγμή λέει ο esdee: "παιδιά εγώ φεύγω γιατί πρέπει να πάω στη δουλεία" ΜΟΛΙΣ έφυγε και ως δια μαγείας, το σύστημα έδειχνε ότι "άρχισε" να δουλεύει κανονικά... Μετά από καμμιά ώρα και με διάφορες δοκιμές σε διαφορετικές συχνότητες (από πιό χαμηλά μέχρι και πιό ψηλά), ΟΛΑ ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ... Καπάκι, "ξεπετάμε" 3, 4 World Records.......ΟΠΩΣ το ακούτε......ΞΕΠΕΤΑΜΕ.....ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ κι απλά...... Περνάει η ώρα και λέμε αφού βγάλαμε το 2k6 και το 2k5 (σε χαμηλή συχνότητα αυτό - 5600MHz), Ας ξανατρέξουμε και το 2k5 άλλη μιά φορά στους 5708MHz........ Εκείνη ΑΚΡΙΒΩΣ την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν o esdee......Λέει "έρχομαι κι εγώ"...... ΤΕΛΟΣ..........ΔΕΝ ΞΑΝΑΝΟΙΞΕ το μηχάνημα - No boot - nothing - ..... Οι ξένοι φίλοι μας είχαν πάθει πλάκα....... Παίζαμε για ΩΡΕΣ ασταμάτητα μόλις είχε φύγει ο esdee και μετά από ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ του ΜΟΝΟ - ΤΕΛΟΣ - ....... Ε μετά δεν το παιδέψαμε άλλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HotPeanut Οκτώβριος 25, 2007 #538 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Βρε hipro, το ρολόι μπαταρία θέλει , όσο για τα άλλα που περάσατε μάλλον κανά τσαμπί σκόρδα να έκανε την δουλειά του Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓιαγκΤ Οκτώβριος 25, 2007 #539 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Πήγαινε τον σε εκείνον τον παπά που βγαίνει στην τηλεόραση να τον εξετάσει.Μπορεί να είναι ο αντίχριστος και να μην το ξέρει : P Link to comment Share on other sites More sharing options...
hipro5 Οκτώβριος 25, 2007 #540 Κοινοποίηση Οκτώβριος 25, 2007 Αρχική απάντηση από honda22 [Σήμερα, στις 10:23] Βρε hipro, το ρολόι μπαταρία θέλει , όσο για τα άλλα που περάσατε μάλλον κανά τσαμπί σκόρδα να έκανε την δουλειά του OXI.........Είναι ROLEX και είναι αυτόματο......χωρίς μπαταρία...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.