Jump to content

pc για γραφιστική χρήση μέχρι 500-600�

pontium

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από GdamprXP [Σήμερα, στις 20:10]

Μα ξερω γιατι βλεπουν 2,5 γιγα γιαυτο και πιο πανω ειπα πως αν βαλει χπ η vista ειναι αχρηστα τα 4

Με συγχωρείς τότε ! Δεν κατάλαβα ότι ήταν ρητορική η ερώτηση ! :)

φυσικά δεν απέκλεισες την πιθανότητα να βάλει τα Vista x64, όπου φακ, θα βλέπει και τα 4 γίγα...

Vista & InDesign ??? No way ;)

Πάντως αυτός που ενδιαφέρετε για τη σύνθεση ακόμα να απαντήσει και εμείς εδώ το κάναμε μεσανατολικό το ζήτημα ρε παιδιά. Είπαμε τι χρειάζεται το Photoshop RAM και γρήγορους σκληρούς (εννοείται μεγάλους). Η Σύνθεση που κάναν τα παιδιά είναι παραπάνω απο αρκετή, εννοείται και για την τιμή που δόθηκε ώς όριο.

Όσο για την ΑΤΙ δεν νομίζω ότι έχει διαφορά με την παλέτα σε σχέση με την Nvidia. Ας έχεις καλή οθόνη εσύ, βάλε και το σωστό profile στα προγράμματα και έχε και μια ζωντανή παλέτα PANTONE δίπλα σου για να είσαι οκ, άλωστε ο γραφίστας δεν δουλεύει με την οθόνη αλλά με τα ποσοστά χρωμάτων, C.M.Y.K.

Αρχική απάντηση από ShadowRunner

άλωστε ο γραφίστας δεν δουλεύει με την οθόνη αλλά με τα ποσοστά χρωμάτων, C.M.Y.K.

+1 Σωστόοοοοοοοςςςςς ο παίχτης.

Ρε παληκάρια,

το παιδί έρχεται και ζητάει PC για Photoshop με 5-6 πράσινα και εσείς του λέτε για Quad?

Πάρε άνθρωπε μου έναν 2πύρηνο με 2GB Ram και μια 2400Pro και θα είσαι μια χαρά. Ούτε Raptors ούτε τπτ.

Προφανώς για να θέλει να δώσει τόσα "λίγα" δε θα ασχοληθεί και με υπερ-επαγγελματική επεξεργασία φωτογραφίας που θέλει και 10Κ δίσκους και 4 πυρήνες και Ram να ξεχειλίζει...

:)

Ευχαριστώ για τις απόψεις σας.Ο jpavly έδωσε ένα αρκετά καλό συστηματάκι.Βέβαια θα ήταν καλύτερος με έναν λιγο μεγαλύτερο δίσκο(200GB)αλλά δεν έχω πρόβλημα να δώσω +50 για να κάνω την δουλειά μου.Τα κουτάκια δεν με ενδιαφέρουν-τρελαίνουν και τόσο,χρειάζομαι ένα απλο για να στεγάσω το μηχάνημα αυτό.Και με sata1 δεν έχω πρόβλημα.Το pc αυτό θα τρέχει xp για να είναι αρκετά ελαφρύ στις υπόλοιπες εφαρμογές και να μην έχω παράξενα bugs.Όταν με το καλό βγει κάποιο service pack τότε ίσως να μεταβώ,που δεν το βλέπω κιόλας.Με 2GB RAM είναι υπεραρκετό και με έναν cpu dual core στα 2.4GHz

Φυσικα και ειναι μια χαρα μηχανημα. Τα ΧΡ πλεον ειναι πολυ παλιο λειτουργικο για το σημερινο χαρντγουερ (εκτος ισως απο τους δισκους...).

• 3 weeks later...

Για την ίδια δουλειά σκέφτομαι να φτιάξω ένα pc για μένα.

Πως σας φαίνονται τα χαρακτηριστικά?

ASUS P5N-E SLI, 1333FSB, DDRII

INTEL QUAD CORE 2.4G 1066MHZ Q6600

3 X KINGSTON KHX6400D2/1G DDR2-800MHz HYPER-X

WD RAPTOR SATA 74GB 10000 16M WD740ADFD

MSI VGA RX2600XT-T2D256EZ/D3

Ή 2 GB ή 4 GB Ram, 3 GB γιατί να βάλεις? Κατά τ'άλλα, όλα μια χαρά μου φαίνονται, με ίσως εξαίρεση τη μητρική - SLI γιατί? Μια Ρ5Κ νομίζω θα ήταν ιδανική.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.