notios_n Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7, 2007 Πώς θα δω αν η μνήμη 1Gb που αγόρασα για 800αρα είναι όντως?motherboard Abit cpu amd 4200 έγινε ρύθμιση στο bios ότι η μνήμη είναι DDR2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spyrus Νοέμβριος 7, 2007 #2 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 CPU-z www.cpuid.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
gkatsogr Νοέμβριος 7, 2007 #3 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Απο το πιό απλό που μπορώ να σκεφτώ είναι να τρέξεις το memtest.Να υποθέσω ότι η μνήμη δέν έχει τίποτα επάνω απο αυτοκόλλητα?Και με το Everest μπορείς να το δείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dubber Νοέμβριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Κατέβασε μία το CPUZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
enzo Νοέμβριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Οπως σου ειπαν, κατεβασε το cpuz... Και για να μην φρικαρεις (οπως εγω καποτε:whistling ) οτι νουμερο δεις στο frequency, πολαπλασιασε το Χ2(λογω ddr2). Πχ εγω εχω 800αρες... Link to comment Share on other sites More sharing options...
notios_n Νοέμβριος 7, 2007 Author #6 Κοινοποίηση Νοέμβριος 7, 2007 Παιδιά νά' στε καλάεπειδή έτρεξα το cpu-z και είδα το 400 (και φρίκαρα γιάυτο ΄ρωτησα Ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.