Jump to content



help με explorer.exe


Billys

Recommended Posts

Παιδια ενα φιλαρακι μου εχει το εξης προβλημα και θα ηθελα τα φωτα σας...καθε φορα που μπαινει στον εξωτερικο του δισκο στα video, του βγαζει ενα μηνυμα: "explorer.exe eror" παταει dont send και κλινει το παραθυρο του φακελου αυτοματα (καθως τρωει και ενα ελαφρο κολλημα).. σκεφτηκε να μεταφερει ολα τα αρχεια σε αλλο φακελο αλλα επειδη τα αρχεια ολα ειναι καπια giga θα παρει πολυ χρονο τι να κανει ?????

ευχαριστω...

Link to comment
Share on other sites

ειχα καποια προβληματα σαν αυτο...σκαλωνε οταν πηγαινε να μου δειξει τις εικονες των video που ειχε μεσα στον φακελο....

ενω αμα το ρυθμιζα και μου τα εδειχνε σαν list ολα κανονικα!

δοκιμασε να τα βαλεις να τα δειχνει σαν λιστα και πες μας αν το ξανα κανει...

τωρα για το πως το ειχα λυσει....δεν θυμαμαι ακριβως ρε γαμωτο μου αλλα νομιζω πως εφταιγε το codec pack που χρησιμοποιουσα....ξερω ακουγεται κουλο αλλα νομιζω αυτο εφταιγε...δοκιμασε να βαλεις οτι ποιο καινουργιο κυκλοφορει σε codec pack μηπως και λυθει το προβλημα σου...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που λέει ο nick δες ;)

Μάλλον κάποιος codec "χτυπάει" και κολλάει ο explorer. Πέρνα ένα φρέσκο K-Lite αφού έχεις αφαιρέσει άλλο προηγούμενο πακέτο codecs - αν έχεις.

Link to comment
Share on other sites

Το να μεταφερει αρχεια σε αλλο φακελο και οχι σε αλλο δισκο δεν εχει κανενα νοημα αλλα ουτε χρονο παιρνει οσα giga και να ειναι. Μεταφορα στον ιδιο δισκο = μετονομασια.

Αυτο που λενε για τη λιστα δεν ειναι παραλογο αν αυτη τη στιγμη τα εχει σε μεγαλα icons με thumbnails. Θα προσπαθει να δειξει το πρωτο καρε απο καθε βιντεο και καπου θα κολλαει. Πιθανως σε καποιο (η καποια) συγκεκριμενα βιντεο να κολλησει παλι αν παει να το δει κανονικα.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από chrisnitro2000 [Σήμερα, στις 09:58]

Νομιζω πως οι codec δεν παιζουν καποιο δημαντικο ρολο στην προεπισκοπηση των αρχειων...:nothing:

'Οταν κάνει το σύστημα preview ή thumbnail σε ένα αρχείο, ο codec είναι αυτός που καλείται από το λειτουργικό για να πάρει το screenshot που θα δείχνει το αρχείο στον explorer... διαφορετικά αν δεν υπάρχει κάποιος codec που να κάνει decode το αρχείο χρησιμοποιεί μια default εικόνα, ανάλογα με την κατάληξη του αρχείου...

π.χ. ένα avi μπορεί να είναι πολλά format, οπότε στην προεσκόπιση ο explorer ξέρει ότι είναι βίντεο και προσπαθεί να το ανοίξει με τους codecs είναι εγκατεστημένοι στο σύστημα, αν τα καταφέρει πάει στην αρχή του αρχείου ή σε κάποιο random σημείο (για να αποφύγει τα μαύρα και τους τίτλους) και παίρνει ένα "screenshot" με τον codec το οποίο και κάνει thumbnail... αν δεν τα καταφέρει τότε βάζει την default από το cache εικόνα στο thumbnail που απλά σε ενημερώνει ότι είναι ένα αρχείο βίντεο...

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ καιρό τώρα και ότι και να έχω κάνει με τους codecs δεν είχα καμία τύχη... έχω φτάσει να χρησιμοποιώ System Commander (κάτι σαν τον Norton Commander για τους παλιούς εδώ μέσα) για να μπορώ να αντιγράφω video.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.