Jump to content



Racing Legends


giorgos_cupra

Recommended Posts

Τι γινεται με αυτο το παιχνιδι?Εχει κυκλοφορησει καποιο ντεμο ή το full game?Δεν μπορεσα να βρω περισσοτερο info....Φαινεται φοβερο παιχνιδι....Για ριξτε μια ματια;)

http://www.racing-legends.com/racing.htm

Link to comment
Share on other sites

φαινεται επαγγελματικο αλλα οπως λεν θα αργησει

When will it be ready?

We expect to launch our first product later this year. We will be introducing a beta test programme for all those who cannot wait for the finished article. More information on this will be available on our website.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από mech5107 [Σήμερα, στις 19:01]

Τα σπάει πάντως το παιχνίδι...κρίμα που μάλλον έχει σταματήσει η ανάπτυξη του:(

Εχει δοκιμάσει κανείς να τους στείλει mail?

Τους εστειλα εγω πριν καμια ωρα....Θα δουμε απο εβδομαδα αν θα εχουμε απαντηση......

Link to comment
Share on other sites

Η EA δεν φτιάχνει εξομοιωτές και δεν μπορεί εκτός και αν πληρώσει...

SimBin is the answer here.

Επίσης προσπάθειες γίνονται ήδη εδώ και καιρό απο το rFactor το οποίο αξίζει να το δοκιμάσετε καθώς έχει πολλά mods και βασίζεται στην ίδια φιλοσοφία και στο engine του GTR

Link to comment
Share on other sites

Ναι το παλεύουν αλλά η αλήθεια είναι ότι την έχουν κουράσει τη μηχανή φυσικής με παρά πολλά άχρηστα και άσχετα mods αλλά και διαφορές παραλλαγές στους διαφόρους τίτλους

GTL GTR2, Rfactor, RACE, RACE2007

Ελάχιστοι έχουν φτιάξει αξιόλογα από άποψη φυσικής mods

Ναι από ότι φαίνεται το racing-legends είναι πεθαμένη ιστορία εδώ και καιρό και μου θυμίζει υπερβολικά το Grabd Prix Legents (Βγήκε το 98 , το πρώτο ουσιαστικά racing simulator)

Link to comment
Share on other sites

Το εχω δοκιμασει και το Rfactor....Με κρατησε για λιγο αλλα μετα το βαρεθηκα....Καμια σχεση με την ακριβεια και στα μοντελα και στον χειρισμο απ οτι πιστευω δηλαδη...που θα εδινε το racing legends....

Link to comment
Share on other sites

@kaynd

Δεν το έχω δοκιμάσει με τα καινούργια mods (μόνο με F1 '79) οπότε δεν μπορώ να φέρω ολοκληρωμένη άποψη.

Όμως από τη στιγμή που δανείζεται την physics engine gMotor1 σίγουρα έχει καλές προοπτικές.

@giorgos_cupra

Αν θέλεις κάτι να σε "κρατήσει" δοκίμασε το GTLegends (professional mode) !

Link to comment
Share on other sites

Για την ακρίβεια το rfactor βασίζεται σε εξελιγμένη έκδοση της, την gMotor 2, σα μηχανή φυσικής έχει δυνατότητες αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι που τη χειρίζονται δεν έχουν ιδέα από φυσική και απλά προσθέτουν canned effects κραδασμών στο τιμόνι και στο cocpit για να το κάνουν να μοιάζει ρεαλιστικό... με ένα νεκρό μοντέλο οχήματος που πλανάτε πάνω στο δρόμο σα hovercraft.

Πολύ καλή δουλειά έχει γίνει στο power & glory mod για το GTR2 που ουσιαστικά μεταφέρει τα αυτοκίνητα του GTL στο GTR2 με ανανεωμένη φυσική.

http://www.gtlw.co.uk/ το site της ομάδας που έκανε το mod

για μερικά σχόλια και info http://gvrteam.gr/viewtopic.php?t=408

Όσο για το rfactor ψάξε στο www.rfactorcentral.com για το real feel plug in (πολλά mods που χρησιμοποιούν αποκλειστικά τα canned effects θα πάψουν να έχουν feedback με αυτό αλλά αυτά που έχουν ένα αξιοπρεπές μοντέλο αναδεικνύονται)

Επίσης http://www.lfsforum.net/showthread.php?t=30233'>εδώ μπορείς να δεις ένα από τα πιο αξιόλογα mods του rfactor (Corvette C6)

sorry για το off topic αλλά από τη στιγμή που το αντικείμενο του topic έχει σταματήσει να εξελίσσεται από το 2003 ελπίζω να μη το ενοχλεί.:p

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.