Jump to content



X2 4000+ 65nm + Gbyte GA-M57SLI-S4 v2.0


felix

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους....

Κατευθείαν στο ψητό :

Athlon 64 X2 4000+ (2.1GHz, 65nm) είναι δυνατόν να κλοκάρει σε μία Gigabyte GA-M57SLI-S4 v2.0 ?

Τί προοπτικές θα δίνατε στο σύστημα αυτό και με τί μνήμες θα ήταν πιό σωστό να συνδυαστεί?

Ενδιαφέρομαι να αγοράσω τον παραπάνω συνδυασμό για γαργάλημα :D (2ο σύστημα)...

Link to comment
Share on other sites

εαν χαρακτηρισεις καπως πιο λεπτομερως το τι εστι ''γαργαλημα :D (2ο συστημα) '' θα ερθουν και οι καταλληλες απαντησεις για το τι μπορεις να κανεις με αυτο,....και τι επιλογη μνημων να γινει

Link to comment
Share on other sites

2ο σύστημα --> δεν με ενδιαφέρει το απόλυτο των επιδόσεων + θέλω να κρατήσω το κόστος σχετικά χαμηλά (60 για CPU + 80 για Mobo + max 80 για μνήμες)

γαργάλημα --> αν θεωρητικά είχα 2 επιλογές συνδυασμών θα προτιμήσω εκέινον που μπορώ να κλοκάρω πιό πολύ...

Μνήμες ας πούμε ότι παίρνω 2x1GB Supertalent 667...Αρκεί η συχνότητα? Έχουν τίποτε ΙC's της προκοπής για να ανέβουν?Κάποιες άλλες που μου κίνησαν την προσοχή (από όσα γράφονται) είναι οι Value 800άρες της Crucial και οι 800άρες Teamgroup Elite, που είναι πιό ακριβές και με ψύκτρες....Αν οι 667 δεν πρόκειται να είναι φρένο για το ανέβασμα του 4000+ προφανώς δεν υπάρχει λόγος να πάρω κάποια από τις 2 επόμενες, σωστά?

Το ότι δεν έχω ξαναασχοληθεί με overclocking και το ότι θέλω να κρατήσω το κόστος σχετικά χαμηλά με οδήγησαν σε αυτόν τον συνδυασμό...Απλώς ρωτάω για το αν ο 4000+ ανεβαίνει και αν μπορεί (με τις κατάλληλες μνήμες μέχρι το χρηματικό όριο των €80) να ανέβει αρκετά (για AMD ) στη συγκεκριμένη μητρική?

Ελπίζω να διευκρίνισα.Thanks για τις απαντήσεις...

@dubber : Όπως είδες, έγραψα 2ο σύστημα....το 1ο φαντάσου τί θα είναι...

Link to comment
Share on other sites

δες το συστημα μου περιπου στα λεφτα που εθεσες τουλαχιστον στα βασικα κομματια

που ψαχνεις δες που παω χαλαρα καθε μερα χωρις το παραμικρο προβλημα

ελπιζω να σε βοηθησα

Link to comment
Share on other sites

Το 570-sli εχει και η m2n-sli,οπως ειδα,οποτε και η Gigabyte λογικα στα ιδια επιπεδα θα παιξει...Το θεμα τωρα ειναι οτι δεν υπαρχει πουθενα ο X2 4000+ Brisbane,οποτε πρεπει να περιμενω για λιγο μεχρι να τον ξαναφερουν...

Και κατι ακομη...διαβασα ενα review της Gigabyte GA-M69G-S3H με το AMD 690G και εκτος του οτι ανεβαινε απροβληματιστα μεχρι τα 285, το 690G παιζει χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο το ΝVidia 570...συν του οτι οι ψυκτρες αλλαζουν ευκολα σε NΒ & SΒ με κατι καλυτερο και αθορυβο (βλεπε Τhermalright)...Ενω για την GΒ με το 570, το κοβω να χρειαζεται πατεντα...anyway...αποψεις?

@ultraex2005: οι μνημες καλες φαινονται...ειναι ιδιες με αυτες του πλαισιου στα 70κατι ευρω?

Link to comment
Share on other sites

εγω παντως Brisbane εχω να δω μηνες στη πιατσα.

και οταν ειχαν φερει καποιες παρτιδες ηταν παλι λιγα τα κοματια γιατι μετα απο λιγο καιρο εξαφανηστηκαν ολοι (και οι 3600 και οι 4000)

αλλα εφοσον προκειτε για δευτερο συστημα τι σε νοιαζει ποσο 8α κλοκαρει?τι ακριβως 8α κανει αυτο το δευτερο συστημα δλδ?8α ειναι κατεβαστηρι ή 8α ειναι HTPC ή τελοσπαντων τι 8α ειναι? :D

Link to comment
Share on other sites

HTPC εχω...laptop εχω...κατεβαστηρι εχω...το καλο συστημα θα το στησω οταν βγουν οι προσιτοι Penryn...οποτε σκεψου οτι θα ειναι συστηματακι μεταβατικου σταδιου που δεν θα με ενδιαφερει αν παθει και κατι...και που θα δοκιμαζω οτι μου κατεβει στον εγκεφαλο..απλως προσπαθω να κρατησω λιγακι το κοστος...περιπλοκο,ε?

Οσο για το ποσο θα κλοκαρει...αν με τα ιδια χρηματα αγοραζω κατι με περισσοτερες προοπτικες,γιατι να μην το κανω...αν π.χ. μπορουσες να επιλεξεις F2 η G stepping στην ιδια τιμη,τι θα αγοραζες?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.