jpavly Φεβρουάριος 6, 2010 #181 Φεβρουάριος 6, 2010 Μόλις τελείωσα τον 3ο κύκλο του Californication. Νταξ, τα σπάει, ανυπομονώ για τα επόμενα
KAL_COR Φεβρουάριος 6, 2010 #182 Φεβρουάριος 6, 2010 Μόλις τελείωσα τον 3ο κύκλο του Californication. Νταξ, τα σπάει, ανυπομονώ για τα επόμενα οντος οπως επισης και το entourage σαν το cali απλα ποιο παρειστικο...
racer Φεβρουάριος 7, 2010 #183 Φεβρουάριος 7, 2010 Μόλις είδα το 1ο επεισόδιο Dexter.. (101). Αρχίζω το 2ο
Nephiλiμ Φεβρουάριος 7, 2010 #184 Φεβρουάριος 7, 2010 Μόλις τελείωσα τον 3ο κύκλο του Californication. Νταξ, τα σπάει, ανυπομονώ για τα επόμενα Απιστευτο σκουπιδι η τριτη season. (ΙΜΗΟ always)
Nephiλiμ Φεβρουάριος 8, 2010 #186 Φεβρουάριος 8, 2010 Από ποίας άποψης; Σεναριο/εξελιξη/χουμορ. Ασε που η κορη του απο Slayer ακουει Death Cub For Cutie.
Snips Φεβρουάριος 8, 2010 #187 Φεβρουάριος 8, 2010 Θα το δω δεν λέω... Πάλι όμως δυστυχώς βλέπουμε την μια πλευρά....
Nephiλiμ Φεβρουάριος 8, 2010 #188 Φεβρουάριος 8, 2010 Θα το δω δεν λέω...Πάλι όμως δυστυχώς βλέπουμε την μια πλευρά....Δες Iwo Jima/Flags Of Our Fathers και για τις δυο.
Nephiλiμ Φεβρουάριος 10, 2010 #189 Φεβρουάριος 10, 2010 WTF γινετε με το LOST?Τι καραμουφαρα επεισοδια ειναι τα 3 που χουν παιξει ηδη.......Φολα.
kaynd Φεβρουάριος 10, 2010 #190 Φεβρουάριος 10, 2010 Δυστυχώς το Lost είχε αρχίσει να χαλάει αρκετά απο το τέλος της 3ης σαιζόν... η 4η απλά "βλεπόταν" μόνο με πολύ καλή διάθεση από τον θεατή καθώς ήδη το σενάριο είχε αρχίσει να ξεχειλώνειη 5η ήταν ελεεινή μουφα τραβηγμένη από παντού.η 6η περιμένω να είναι τουλάχιστον το ίδιο μουφα με τη 5η.Η σειρά θα έπρεπε να να είχε τελειώσει εδώ και καιρό.Ο μόνος λόγος που παραδέχομαι με ντροπή ότι βλέπω τα επεισόδια της όταν βγαίνουν είναι απλά η περιέργεια να δω "που το πάει" και τίποτα περισσότερο.κατά τα άλλα σειρές που παρακολουθώ με ευχαρίστηση ακόμα είναι το Dexter (αν και πάνε να το χαλάσουν και αυτό σιγά σιγά ειδικά με τα 3 pointless τελευταια επεισόδια της σαιζόν που μόλις τελείωσε.)και το breaking bad (που περιμένω εναγωνίως να ξαναξεκινήσει)Το IT Crowd επίσης είχε μπόλικη πλάκα άλλα κάπου το έχασα.Σειρές με έντονο lifestyle περιεχόμενο όπως το californikation κλπ δε γεμίζουν το ποτήρι μου άσχετα αν που και που έχω πετύχει κανένα καλό επεισόδιο (με πετυχημένο χιούμορ).Μου λείπουν πραγματικά σειρές όπως Βattlestar Galactica και το Boston Legal. Άσχετα είδη μεταξύ τους αλλά το καθ΄ ένα στο τομέα του ήταν κορυφαίο.
Borg Φεβρουάριος 10, 2010 Author #191 Φεβρουάριος 10, 2010 για το Lost από την αρχή είχαν δηλώσει ότι το σενάριο είχε γραφτεί για 6 season σαν την 2η season καμία άλλη
cebit Φεβρουάριος 10, 2010 #192 Φεβρουάριος 10, 2010 Το lost έχει γίνει βαρετό:1) οι άλλοτε νεωτεριστικές φόρμες του επαναλαμβάνονται έντονα στους τελευταίους κύκλους.2) όταν δεν χρησιμοποιούνται τα κλασικά lost μαγικά, βλέπουμε άλλη μια σαπουνόπερα.3) Οι χαρακτήρες έχουν δώσει ό,τι είχαν να δώσουν. Σε φάσεις, αισθάνομαι ότι ακόμα και οι ηθοποιοί έχουν κουραστεί από τον ρόλο τους.Το House με κρατάει κάπως, κυρίως λόγω του καυστικού Humor ανάμεσα στο τρίπτυχο Cuddy, House και James.Άρχισα το miami vice Q)
SirDiman Φεβρουάριος 15, 2010 #194 Φεβρουάριος 15, 2010 Dexter. Ειμαι 3η σεζον, την 1η την εχω ψιλοδει στην τηλεόραση και την 2η λιγα πράματα αλλα νομιζω δεν εχω χασει και πολλα Πανέξυπνος ειναι ο τυπος :triniti:
jesus Φεβρουάριος 15, 2010 #195 Φεβρουάριος 15, 2010 Ειπα να ξεκινησω να βλεπω friends.Μπορει να εχω δει πααααρα πολλα επεισοδια αλλα ολα στην Tv και διασπαρτα.Ειπα να τα δω ολα μαζι για να εχω μια πιο ολοκληρωμενη αποψη.Ειμαι στην μεση της 3ης σεζον.Ειναι μακραν η καλυτερη σειρα τους ειδους.Δεν τιθεται θεμα συγκρισης με κατι how i met your mother κλπ κλπ
racer Φεβρουάριος 15, 2010 #196 Φεβρουάριος 15, 2010 Πόσους κύκλους έχει ακόμα ο Dexter; Κοντεύω να τελειώσω τον 4ο και θα μείνω ξεκρέμαστος
jesus Φεβρουάριος 15, 2010 #197 Φεβρουάριος 15, 2010 Πόσους κύκλους έχει ακόμα ο Dexter; Κοντεύω να τελειώσω τον 4ο και θα μείνω ξεκρέμαστος στον τεταρτο εχει σταματησει.τωρα για πεμπτο δεν εχω ακουσει ακομα τπτ.οτι θα βγει θα βγει αλλα ποτε?
Nephiλiμ Φεβρουάριος 15, 2010 #198 Φεβρουάριος 15, 2010 στον τεταρτο εχει σταματησει.τωρα για πεμπτο δεν εχω ακουσει ακομα τπτ.οτι θα βγει θα βγει αλλα ποτε?Τελη Αυγουστου/αρχες Σεπτεμβρη οπως καθε χρονο.
jesus Φεβρουάριος 15, 2010 #200 Φεβρουάριος 15, 2010 Καρκίνο έχει ο άνθρωπος! Χημειοθεραπεία κάνει.Ο Dexter?????????????
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.