Jump to content



Βοηθεια με θερμοκρασίες!


president.s

Recommended Posts

Παιδία θέλω μία βοήθεια..Είχα την 2900 pro αλλα έκανε κατι τρελά στο pro street και το crysis και την αλλαξα και πήρα την 3870. Καταρχας μπορω να πω οτι είδα αρκετη διαφορά ακόμα και στο Pro 2008!Ομως μετα από μιση ώρα παιχνιδιού pro street έχω αυτές τις θερμοκρασίες και δεν πέφτουν. Αμέσως μετά το παιχνίδι είχε 105! Αλλα σε 2 δευτερόλεπτα έπεσε στους 90 και σταθεροποιηθηκε στους 72-73. τι μπορώ να κάνω μιας και φαντάζομαι οτι δεν είναι κ πολύ καλές θερμοκρασίες...;

post-7767-1416073300,3065_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Τι εννοείς πανικός; Αλλη μια καρτα υπάρχει από κάτω αλλά πολύ μικρότερη και δεν κλείνει τον ανεμιστήρα της κάρτας. Στη διάταξη εννοείς; Γιατί τα πράγματα τα έχω βάλει όπως προβλέπεται από το κουτί.

Link to comment
Share on other sites

αν ολα ειναι καλα..και οπως λες επικρατει μια ταξη μεσα στο κουτι...για δοκιμασε απο το ατι τουλ να ανεβασεις το φανακι στο 100% των στροφων...και δες μετα απο θερμοκρασιες πως πας...σε idle και σε load

παντως εισαι ψηλα απο θερμοκρασιες..72-73 idle ειναι πολυ..

Link to comment
Share on other sites

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι αξιόπιστες αυτές οι μετρήσεις μέσω προγραμμάτων. Εγώ πάντα για να καταλάβω στα σίγουρα αν ζεσταίνεται ο επεξεργαστής ή η κάρτα κτλ δοκιμάζω και ακουμπάω το χέρι στην αντίστοιχη ψύχτρα μετά από κάμποση ώρα παιχνιδιού, αν ζορίζεται λογικά σε ψιλοκαίει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.