jayfrog Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10, 2007 παιδια αυτο το παιχνιδι δεν πεζεται Online αν δεν το εχεισ αγορασμένο??
MasterCommander Δεκέμβριος 10, 2007 #3 Δεκέμβριος 10, 2007 τώρα αυτό το ρωτάς επειδή δεν ξέρεις ή περιμένεις να σου δώσει κάποιος "λύση" στο πρόβλημα σου?.........λάθος φόρουμ βρήκες
CrazyAnt1416003257 Δεκέμβριος 11, 2007 #4 Δεκέμβριος 11, 2007 *** για δες τι απάντησαν οι συμφορουμίτες σου από πάνω και τι απάντησες εσύ.Εκτός από τις ερωτήσεις για σπασμένα/serialz/warez κλπ εννοείται πως απαγορεύονται και οι απαντήσεις.Next guy who answers is a lucky winner.
inlovem Δεκέμβριος 11, 2007 #6 Δεκέμβριος 11, 2007 παντος φιλε @jayfrog εχει απολυτο δικαιο οτι ειναι παιχνιδαρα....αληθεια εχω κολλιμα εδω και πολυ καιρο.με αυτο απο εκει πηραν σιγα σιγα την ιδιεα και εκαναν το wow
GoriLLakoS Δεκέμβριος 11, 2007 #7 Δεκέμβριος 11, 2007 Someone pls challenge me Είμαι Team με τον Vouda και το esdee (βέβαια ο esdee είναι τεράστιος feeder[μέχρι αηδίας, και με τον Abandon πέφτει] )
inlovem Δεκέμβριος 11, 2007 #8 Δεκέμβριος 11, 2007 Αρχική απάντηση από GoriLLakoS Someone pls challenge me Είμαι Team με τον Vouda και το esdee (βέβαια ο esdee είναι τεράστιος feeder[μέχρι αηδίας, και με τον Abandon πέφτει] ) ρε @gorillako να το κανονισουμε,, μια και ανοιξε αυτο το θεμα,,, πραγματικα οσοι δεν το εχουν δοκιμασει αυτο το παιχνιδι χανου... τι λετε για αποψε?? τι channel να μπουμε να το κανονισουμε κανενα παιχνιδι? ατε και με εχετε ποροση.... :clap:
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.