mellodos Δεκέμβριος 19, 2007 #81 Δεκέμβριος 19, 2007 Μπορεί να μην προσφέρει κάτι ουσιαστικό στην κουβέντα αλλά θα αναφέρω ένα περιστατικό στο e-shop. Πήγα πέρσι στο κατάστημα Χαλανδρίου και γινόταν χαμός απο κόσμο.Μέσα στον πανικό με ρωτάει ο πωλητής τι θέλω να αγοράσω.Με το που απαντάω μου λέει με την μία πως δεν υπάρχει στοκ και πάει στον επόμενο.Του λέω να τσεκάρει πάλι γιατι είχα πάρει τηλέφωνο και μου είχαν απαντήσει καταφατικά ως προς την διαθεσιμότητα.Σίγουρος όμως δίχως καν να τσεκάρει μου λέει να πάω στο Μενίδι για το προϊόν.Πάω λοιπόν στο Μενίδι και μου λένε πως υπάρχει διαθεσιμότητα μόνο στο Χαλάνδρι!! Αγρίεψα άσχημα και ετσί ο υπεύθυνος τους πήρε τηλ και τους ξέχεσε.Γυρνώντας στο Χαλάνδρι μου είπαν πως πλέον το προϊόν εξαντλήθηκε!! Τρελαμένος παίνω απο το κινητό στο Μενίδι και σε 10 λεπτά έιχα αυτό που ήθελα.Πραγματικά δεν γύρισα καν να κοιτάξω τον πωλητή γιατί αν παρατηρούσα την παραμικρή ζοχάδα στο βλέμμα του θα γινόταν χαμός.
schumifer Δεκέμβριος 19, 2007 #82 Δεκέμβριος 19, 2007 Παραδείγματα παραδείγματα παραδείγματα κάποιοι εξηγούν, κάποιοι κατηγορούν.Όσοι βρισκόμαστε εδώ μέσα νομίζω ότι έχουμε καταλάβει ότι ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ.Ο Λ Α Έχω πάρει με το τσουβάλι μτχ μητρικές από εσηοπ, 1-2 από Πλαίσιο και δε με έχει τιμήσει ακόμη το μουλτι αλλά ακούω τα ίδια από παντού.ΕΡΩΤΗΣΗ μουΑφού ρε παιδιά ξέρετε ότι τα άτιμα τα πλακετοειδή δεν έχουν μπέσα, πραγματικά πιστεύετε ότι χάνει κάτι σε αξιοπιστία αν το έχει ανοίξει κάποιος πριν?ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που σου λένε κατάμουτρα " ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ? ΦΕΡΤΟ ΠΙΣΩ"Αυτό που έφερες πίσω δε σε χαλάει που θα το πάρει κάποιος άλλος έτσι δεν είναι?Και το άλλο το ωραίοΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΌ???????????????????Ναι βέβαια, 10 μέρες να έρθει το γουρούνι στο σακί (αυτό και αν είναι γουρούνι στο σακί), 25 να γίνει το RMA . ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ. Και αν έχει ανοιχτεί από πριν τι θα πεις στον ξένο? "Just a minute i'm coming right back sir, i don't like what you sold me"LOLOLOL. θα σου πει," πάρε το πλοίο κι έλα ,ή πλήρωσε μεταφορικά και στείλτο. Και ίσως να στο αλλάξουμε!"ΠΑΡΑΠΟΝΑ είπατε?Για μπείτε σε ξένα -αγγλικά κυρίως - φόρα να δείτε κολάφους και κατάρες. Και δε μιλάμε για περιπτώσεις που δε σου δώσανε σφραγισμένο. Μιλάμεγια εξόφθαλμες "απάτες" που σου έρχεται αν είσαι ο αδικημένος να πάρεις τουφέκι.Μην πάτε μακριά., Μία φορά αγόρασα από αγγλία και το μετανιώνω. Όταν χρειάστηκα ΡΜΑ ήμουν χωρίς επεξεργαστή πάνω από μήνα και χρειάστηκε να ανταλλάξουμε μερικά mail για να τους πείσω. Και άμα με έριχναν τι θα έκανα.?? Εδώ πας στο Χ κατάστημα και αν δεν ακούνε καλά, περιμένεις να μπει πολύς κόσμος , τους κάνεις ρεζίλι και σε λίγα λεπτά έχεις το πιστωτικό σου έτοιμο.ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑΤΟ παλικάρι έχει απόλυτο δίκιο. Δεν μπορείς να γίνεις ελεγκτής στα παλαβά που δουλεύουν για 500ευρά στο κάθε κατάστημα. Αλλά από αυτό μέχρι να θεωρήσουμε ένα προϊόν κατώτερο επειδή ανοίχτηκε έχουμε πολύ διαδρομή.
schumifer Δεκέμβριος 19, 2007 #83 Δεκέμβριος 19, 2007 ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΩΣΓιάγκο για λεε τι γίνεται εκεί περα να γελάσουμε με τα σφραγισμένα, αχρησιμοποίητα αμάξια μας
AN7 OverClocker Δεκέμβριος 19, 2007 #84 Δεκέμβριος 19, 2007 Φίλε harrybani ποιά διάλεξες απ αυτές? Ή μήπως ήταν 2? Ο κακός φωτισμός στο Πλαίσιο θα φταίει φαίνεται. btw. Για την ιστορία... Σημάδια στα πινς της μνήμης που φαίνεται ότι έχει φορεθεί σε Μητρική κατα 99,99% έχουν όλες αφού δοκιμάζονται...speed binning , hand testing και τα ρέστα.
Colton1416003301 Δεκέμβριος 19, 2007 #85 Δεκέμβριος 19, 2007 Aπο ότι έχω ακούσει τεστάρουν τα IC's και όχι τα modules
icy20 Δεκέμβριος 19, 2007 #86 Δεκέμβριος 19, 2007 Να πω και εγω κατι να σας τσιτωσω λιγο?Οταν ο κοσμος που δεν ξερει και τοσα πολλα παιρνει ολοκληρο υπολογιστη εκει ειναι που δεν ξερει με την καμμια τι παιρνει
GoMaR Δεκέμβριος 19, 2007 #87 Δεκέμβριος 19, 2007 Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν υπαρχει τιμια δουλεια..ο καθενας κοιταει το συμφερων του.. Μη το πατε μακρια , πας σε συνεργειο το καρο σου και του λες βαλε δισκο και αυτος μπορει να σου βαλει western digital
ΝTG Δεκέμβριος 19, 2007 #88 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από GoMaR Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι δεν υπαρχει τιμια δουλεια..ο καθενας κοιταει το συμφερων του.. Μη το πατε μακρια , πας σε συνεργειο το καρο σου και του λες βαλε δισκο και αυτος μπορει να σου βαλει western digital Kαι δεν ειναι τιμιο αυτο??? Σκεψου να σου εβαζε maxtor!!!
dpolal Δεκέμβριος 19, 2007 #89 Δεκέμβριος 19, 2007 Δεν ξέρω πόσοι από εσάς έχετε αγοράσει καινούργιο αμάξι αλλά στα 2 δικά μου και στα 4 εταιρικά της γυναίκας μου (του κουτιού όλα) ΠΟΤΕ δεν είδαμε λιγότερα από 50-80 χιλιόμετρα στο οδόμετρο.Όσοι υπάλληλοι τώρα νομίζετε ότι τους φέρονται με το γάντι όταν τα πηγαινοφέρνουν από τις μάντρες των εισαγωγέων στις αντιπροσωπείες και τούμπαλιν είστε γελασμένοι.Σόρρυ για το off topic...
Kostas7GTR Δεκέμβριος 19, 2007 #90 Δεκέμβριος 19, 2007 Οφφ τοπικ: Εγω ειχα 12 χιλιομετρα στο κοντερ...
voudas Δεκέμβριος 19, 2007 #91 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από Kostas7GTR Οφφ τοπικ: Εγω ειχα 12 χιλιομετρα στο κοντερ... ε αφού το δικό σου δεν πάει βήμα οn topic... εμένα γιατί δε μου έχει έρθει ποτέ να ανοίξω πχ μητρική σε μαγαζί να δω πως είναι? εννοώ οπτικά όχι αν είναι new. οι ψαγμένοι ξέρουν ήδη γιατί την έχουν δει στο νετ, oι αδαείς και να δουν τί θα καταλάβουν?
ΓιαγκΤ Δεκέμβριος 19, 2007 #92 Δεκέμβριος 19, 2007 Όπως όλοι γνωρίζουμε ο χρόνος είναι χρήμα.Μόλις πρυμοδετίσει το αυτοκινητάδικο ανεβαίνουν οι γάτοι ( είναι εξαιρετικοί οδηγοί ομολογουμένως ) βάζουν μπροστά το αμάξι και σανιδώνουν το γκάζι μέχρι το παρκάρισμα. Από εκεί, αρκετές φορές, πάνε οδικώς μέχρι τις αντιπροσωπείες.Φαντάζομε και το φόρτωμα με τον ίδιο τρόπο γίνεται.
Louris7 Δεκέμβριος 19, 2007 #93 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από schumifer [Σήμερα, στις 01:43] Παραδείγματα παραδείγματα παραδείγματα κάποιοι εξηγούν, κάποιοι κατηγορούν.Όσοι βρισκόμαστε εδώ μέσα νομίζω ότι έχουμε καταλάβει ότι ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ.Ο Λ Α Έχω πάρει με το τσουβάλι μτχ μητρικές από εσηοπ, 1-2 από Πλαίσιο και δε με έχει τιμήσει ακόμη το μουλτι αλλά ακούω τα ίδια από παντού.ΕΡΩΤΗΣΗ μουΑφού ρε παιδιά ξέρετε ότι τα άτιμα τα πλακετοειδή δεν έχουν μπέσα, πραγματικά πιστεύετε ότι χάνει κάτι σε αξιοπιστία αν το έχει ανοίξει κάποιος πριν?ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που σου λένε κατάμουτρα " ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΣ? ΦΕΡΤΟ ΠΙΣΩ"Αυτό που έφερες πίσω δε σε χαλάει που θα το πάρει κάποιος άλλος έτσι δεν είναι? 1ον: Το οτι πουλανε μεταχειρισμενα δε σημαινει οτι ειναι και σωστο. Και αφου ειναι ετσι απλο, γιατι δεν το λενε?....Εγω για καινουργιο το αγοράζω , καινουργιο το θέλω.2ον:Το "φερτο πισω" είναι μια κουβεντα.Ποιος σου ειπε οτι ο καθενας εχει τον ελευθερο χρονο, ή να στο θέσω αλλιως, οτι μπορει τις ώρες καταστηματων να πηγαίνει να αγοράζει?....Εγω π.χ. που δουλευω σε μαγαζι , δυσκολευομαι, πηγαινω, αλλα όχι ευκολα.Και στην τελικη δεν θελω να κανω κοζερη στο καθε καταστημα επειδη δεν ειναι σωστοι!!..και καθε 3 και λιγο να πηγαινω επειδη λειπει το ένα ή το άλλο...Και σκεψου, οτι καποιος σαν και εμας που ασχολειται λιιιιιγο παραπανω....Ποσοι είμαστε όμως?....Πόσοι τα ψαχνουν?.... ε ... ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟοολοι οι αλλοι τι γινεται που σιγουρα ειναι η πλειοψηφία?.... Και για να κλεισω, δυστυχως σημερα οπως εχουν ερθει τα πραγματα, για να σε κλεψουν λιγο, πρεπει να εισαι τα παντα... Υδραυλικος, τεχνικος, υπολογιστακιας, αγροτης, κομμωτης, τα παντα!... Απο παντου και παντα καποιος θα ειναι ο Ελληναρας ο εξυπνακιας για να στα παρει.Το θεμα ομως δεν ειναι να μου τα παρουν, ας τα παρουν...Εχουν την αναλογη ποιοτητα?..
ea6gka Δεκέμβριος 19, 2007 #94 Δεκέμβριος 19, 2007 γιατι παντα εδω μεσα παραλληλιζετε τα ηλεκτρονικα με τα αμαξια δε το καταλαβαινω
Ignatios Δεκέμβριος 19, 2007 #95 Δεκέμβριος 19, 2007 Η συζήτηση ξεκίνησε απο το παλικάρι που πείρε πράγματα για καινούρια και δεν ήταν καινούρια.Πιστεύω όλοι το έχουμε πάθει. Σε μένα πάντως έτυχε και με πείραξε γιατί εγώ καινούριο αγόρασα και καινούριο ήθελα. Αν ήθελα μεταχειρισμένο θα έψαχνα στις μικρές αγγελίες.Αυτό είναι τίμημα του καλού RMA, συμφωνώ.Θα προτιμούσα όμως να μην είναι.Δεν το χρειάστηκα και ποτέ.Τα καταστήματα φταίνε στο οτι δεν ελέγχουν αρκετά.’λλα όποιος πιστεύει οτι αυτά που είπα είναι απλά κατηγορίες και δεν γίνονται στη πραγματικότητα ας βγεί να το πεί.Με το χέρι στη καρδιά.Ή να βγεί και να πει οτι στο μαγαζί που δουλεύω ή δούλευα δεν γίνονται...Έλληνες είμαστε, δεν πρόκειτε ποτέ κανείς να μας περάσει στην απάτη.Συγνώμη αν χάλασα μερικούς. Δεν είχα στόχο κανέναν.Μίλησα γιατί μου φάνηκε οτι υπήρξε μία προσπάθεια να συγκαληφθεί ολο αυτό που γίνεται και να φανεί οτι δεν γίνεται έτσι.Ύπάρχουνε οι πίθανότητες να έχει ανοιχτεί ένα προιόν για να εκτεθεί στο κόσμο και για ένα στιγμιαίο τεστ, αλλά υπάρχει και η πιθανότητα να έχει πάει στο σπίτι του χ,ψ πωλητή για τρελό bencharisma.Η αλήθεια πάντα ενοχλούσε και πάντα θα ενοχλεί.Εμένα δεν μου αρέσει να λέω ψέματα ή να κρύβομαι πίσω απο το δάχτυλό μου.Και πάλι όλα αυτά που λέω δεν είναι προσωπική επίθεση σε κανένα.Και το οτι έτσι είναι το σύστημα και έτσι γίνεται εδω και χρόνια δεν με καλύπτει εμένα.Γι αυτό δεν πάμε μπροστά γιατί όλοι είμαστε στα @@ μας.Σε μένα να μην τύχει και για τον άλλο δεν με νοιάζει.Γιατί με νοιάξει ποιός θα το πάρει κλπ......Όποιος θέλει αυτή τη κατάσταση και αυτή την αντιμετώπιση να το ψάξει γιατί ζει πολλά χρόνια πίσω. Εγώ δεν γουστάρω να με κοροϊδεύει κανένας και πόσο μάλον πίσω απο τη πλάτη μου.Αυτό είναι άνανδρο, οι κατίνες κοροιδεύουνε η μία για την άλλη πίσω απο τη πλάτη τους.Ζήτω η χώρα της κατινιάς!
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #96 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 04:34] Φίλε harrybani ποιά διάλεξες απ αυτές? Ή μήπως ήταν 2? Ο κακός φωτισμός στο Πλαίσιο θα φταίει φαίνεται. btw. Για την ιστορία... Σημάδια στα πινς της μνήμης που φαίνεται ότι έχει φορεθεί σε Μητρική κατα 99,99% έχουν όλες αφού δοκιμάζονται...speed binning , hand testing και τα ρέστα. Θα σε παρακαλεσω παρα παρα πολυ,εσενα αλλα και αλλους που το παιζουνε χαζοι-ανιδεοι να μην ποσταρουνε πραγματα που ξερουνε οτι δεν ισχυουνε.Καλυτερα να κανουνε τις παπιες γιατι ρεζιλευονται και μας κανουνε να νομιζουμε οτι εχουνε και αυτοι καποια συμφεροντα απο το ολο χαλι που επικρατει στην ελληνικη αγορα....
racer Δεκέμβριος 19, 2007 #97 Δεκέμβριος 19, 2007 Και επεξεργαστές της Intel έχουν σημάδια γιατί δοκιμάζονται στο εργοστάσιο.. Δεν σημαίνει ότι είναι μεταχειρισμένοι
Trooper Δεκέμβριος 19, 2007 #98 Δεκέμβριος 19, 2007 Γιατι πρεπει τα πραγματα να ειναι γκρί και οχι μαύρα ή άσπρα σε κάτι τόσο απλό όσο ειναι η αγορά ενος προιόντος ?Γιατι δηλαδή πρεπει να ανεχτώ εγώ οτι η τάδε μητρική πρεπει να ανοιχτεί για να τη δεί ο πελάτης ? Γιατι πρέπει να δεί τις μνήμες ? Αν θελει φωτογραφίες υπάρχει και το ιντερνετ.Εγω εχω πάρει πολλά πράγματα απο μαγαζιά στην Ελλάδα και θυμάμαι κάποιες φορές που μερικά φαινόντουσαν μεταχειρισμένα, ή εστω χρησιμοποιημένα για λίγο... Μου είχε κακοφανεί πάρα πολύ...Ειναι απλο. Οταν κατι είναι καινούριο, ΠΡΕΠΕΙ να ειναι σφραγισμένο, οπως το πουλάει ο κατασκευαστής. ΔΕΝ θελω να το ανοίξω πριν το πάρω ρε Φράγμα...ΔΕΝ θελω να ειμαι με την καχυποψία κάθε φορά εάν αυτό που αγοράζω το εχει χαιδέψει ο τάδε υπάλληλος ή ο προηγούμενος πελάτης. Αν θελει το κατάστημα να κανει τέστ, ας εχει ενα κομμάτι ανοικτό που να μη το πουλάει και να κανει τα τεστ του σε αυτό. Ή στην τελική, ας μην τα ανοίγει για τους πελάτες (πολλές φορές μου είπανε οτι δε το ανοίγουμε).Γιατι πρεπει να τα μπλέκουμε όλα με βάση το RMA ? Πιο πολλοί ειναι οι πελάτες που κάνουν RMA παρά οι νορμάλ ?Στην τελική, μπορει να βάλει το κατάστημα ενα αυτοκόλλητο και να αναγραφει οτι ανοιχτηκε για να γινει τεστ, ή ανοιχτηκε για να το λιμπιστεί ένας αλλος πελάτης...Θυμάμαι οταν είχα πάρει πέρσι την πρώτη Intel μητρική για τον core2duo απο μαγαζί στη Στουρνάρη , που καρα φαινότανε οτι ηταν ανοιγμένη/χρησιμοποιημένη, αλλα δεν ειπα τίποτα, γιατι ήταν η τελευταία και κανενα αλλο μαγαζί δεν την έιχε...
racer Δεκέμβριος 19, 2007 #99 Δεκέμβριος 19, 2007 Αυτό που λες για το άνοιγμα... Είχα ένα φίλο πωλητή και τον παρακάλαγα να ανοίξει κάποια πράγματα για να τα δω.. άλλο είναι οι φωτογραφίες, και άλλο να τα αγγίζεις
harrybani Δεκέμβριος 19, 2007 Author #100 Δεκέμβριος 19, 2007 Αρχική απάντηση από racer [Σήμερα, στις 15:07] Και επεξεργαστές της Intel έχουν σημάδια γιατί δοκιμάζονται στο εργοστάσιο.. Δεν σημαίνει ότι είναι μεταχειρισμένοι Ναι φιλε μου εχουνε και το δακτυλικο αποτυπωμα πανω αυτουνου που τον δοκιμασε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.