Jump to content



Asus blitz formula ( περιεργα πραγματα)


Mercenary

Recommended Posts

Καλησπερες και παλι απο εμενα θα ηθελα να ρωτησω για καποιο προβλημα που εχω με την συγκεκριμενη μητρικη μηπως εχει κανεις την εμπειρια να μου βρει μια λυση. Οι μνημες μου ειναι 1000αρες και η μητρικη μου τις οριζει σαν 800αρες. Παω και εγω σαν καλο παιδι απο το bios και τις οριζω μονος μου. Οταν ομως γινει αυτο αρχισει και δεν μου bootari κανονικα. Δηλαδη απλα ανοιγω το pc και μενει εκει κολημενω. Για να ξεκολησει πρεπει αν τον κλεισω απο το τροφοντοτικο και να τον ξανανοιξω.Μετα bootari κανονικα. Απλα αντε γεια? ΤΝΧ

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από AlexanderK

Ανέβασε και λίγο τα ρεύματα. Αν παρατηρήσεις σε μνήμες αλλού δουλεύουν οι 800αρες αλλού οι 1000αρες...

Ναι το ξερω τα ρευματα ανεβαινουν αυτοματα οταν τισ setaro στα 1000. οποτε παλι κατι αλλο τρεχει

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Zarras

δοκιμασε διαφορετικα timmings

κανε ενα search sto google, και δες με τι timmings παιζουν οι μνημες που εχεις.

Αρχική απάντηση από Spyrus

Command rate = 2T;

Παιδια ολα αυτα τα setaro σωστα. Το θεμα ειναι οτι πρεπει να υπαρχει προβλημα με τα ρευματα. Γιατι το dram reference voltage μου το βγαζει με κοκκινα γραμματα. Δηλαδη οτι ειναι υπερβολικο. Οταν πηγα χειροκινητα και ερειξα τα ρευματα μειωθηκε αυτοματος και το dram reference voltage και παρατηρησα οτι τα κολληματα μειωθηκαν αλλα δεν σταματησαν.

Link to comment
Share on other sites

Βλέπω ότι οι μνήμες σου είναι πολύ καλές...

Για δοκίμασε να τις βάλεις χειροκίνητα για αρχή στα 1000MHz με 5-5-5-15 και τάση 2.1-2.2V... Δώσε και λίγη τάση στον northbridge. Αν ανοίξει κανονικά τράβα ένα orthos ή ένα memtest.

Link to comment
Share on other sites

τις τάσεις χειροκίνητα!

κι εμένα στην crosshair μου βγάζει τρελές τάσεις οταν κάνω Oc και έχω τα ρεύματα στο auto..Την πρώτη φορά την πάτησα και μου έκαψε μνήμη αφου έδωσε 2.4 v απο 1.8 που είναι οι δικές μου.Οπότε αν είσαι στο 1.8 μην ξεπεράσεις το 2.1v για λόγους ασφαλείας..

Επίσης ελενξε και το τροφοδοτικό σου.Ειναι κάτι επώνυμο ή no name;

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.