Jump to content



Προτεινετε ενα pc plz


Melkon

Recommended Posts

Παιδες αν μπορειτε μπορειτε να μου προτεινετε ενα pc για φιλο το οποιο να ειναι καθαρα για gaming?Υποψην οτι δεν θα γινει καθολου OC.Το budjet ειναι 100-1120 ευρωπαικα.

Link to comment
Share on other sites

256MB για καρτα γραφικων, εαν θελει να παιζει τα παιχνιδια σε αξιοπρεπεις αναλυσεις, ειναι λιγα..

Την P5K Premium WiFi-AP την βρησκω λιγο υπερβολικη, καλυτερα μια P5KC (Και οταν με το καλο πεσουν οι τιμες τσιμπαει και 2x1GB σε DDR3), και με 20Ε παραπανω βαζεις μια 8800GTS (512MB και με G92 κι αυτη) αντι της GT.

Επισης οσον αφορα τις μνημουλες παρε τιποτα aXeRam (Transcend) [31Ε παραπανω απο αυτες που διαλεξες] που παιζουν με 4-4-4-12 (Με micron chip ετσι? Τα χουμε πει πολες φορες :p) οποτε αν καμια μερα του τι βιδωσει να κανει o/c δεν εχει προβλημα απο 'κει..

Επισης, αφου θα παρει IP35 mobo δεν χρειαζεται τοσο μεγαλο τροφοδοτικο imho (εκτος αν θελει 4x CrossFire).. (Αν τωρα το θελει γενικα και για περεταιρω μελλοντικες αναβαθμησεις, ok). Αλλα να φανταστεις οτι ακομα και 2x8800GTX με C2D + Οπτικη συσκευη + WD Raptor δεν πιανουν πανω απο 550W στο peak.. Οποτε μπορεις να γλυτωσεις καποια λευτα για τα απο πανω πραγματακια. ;)

Αν λεω/κανω οτιδηποτε λαθος διορθωστε με παιδια.. :)

Link to comment
Share on other sites

επεξεργαστή πάρε τον 8400 δεν αξίζουν τα παραπάνω λεφτά όπως και την μητρική μια p5k μια χαρά είναι. πάρε 1* 250 gb και έναν εξωτερικό 500gb seagate (96 ευρώ 5 χρόνια εγγύηση) γιατί θα τον γεμίσει σίγουρα. ram βάλε τις axeram και το κουτί το έχει και στο e-shop με πλαϊνό παράθυρο.(τα κουτιά δεν παίζουν ρόλο γι' αυτό και σου προτείνω να κοιτάξεις και στο ακατανόμαστο) τροφοτικό πάρε το corsair 750tx 5 χρόνια εγγύση και αξιόπιστο. κάρτα γραφικών αν έχει από 22" και κάτω πάρε 3850 512mb αλλιώς πάρε 8800gt ή 8800 gts 512mb. για τον επεξεργαστή το τονίζω είναι μεγάλη πατάτα όταν υπάρχει ο 8400 και μάλιστα δεν θα κάνεις και overclocking

Link to comment
Share on other sites

Ως προς την mobo επιμενω διοτι την εχω εγω και ειναι μια χαρα μπορω να πω!Δισκο το παιδι δεν χρειαζεται πολυ κια για κουτι εγω διαβασει το review του alexis για το cosmos και μπορω να πω οτι ειναι μια χαρα!Το παιδι δεν θελει πλαινο παραθυρο γιατι θα το το ποθετησει ετσι ωστε δεν θα φαινετε αν ειχε δλδ δωρο αδωρον!Τελικα κατελειξα εδω! eih17pj0iyq0r70929y5.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μ'αρέσει.

Το κουτί είναι πολύ πολύ καλό για έναν "άπειρο" χρήστη, θα νιώσει "βασιλιάς" με το παλιό Stacker. Οι μνήμες πολύ καλές, η κάρτα γραφικών το ίδιο (αν και μια GTS θα έμπαινε πιστεύω :devil: :D).

Ο επεξεργαστής μια χαρά, πολύ καλά δείγματα από αυτούς ως τώρα. Δίσκος...οκ, αν και καλύτερα να έχωνες έναν με 32άρα cache ;)

To PSU τζάμι, πολύ δυνατά και αξιόπιστα τα SS. Τέλος η μητρική, μια χαρά, αν και με μια "απλή" Ρ5Κ θα έκανε τη δουλειά του. Χρειάζεται το Wi-Fi?

Αυτά. Και έτσι να το πάρεις μια χαρά είναι, θα επέμενα μόνο στην GTS ;)

Link to comment
Share on other sites

ναι παίρνει κανονικό 6-pin αλλά με η μητρική είναι πεταμένα λεφτά μιας και δεν θα κάνει overclocking αλλά από την άλλη αν είναι να δώσεις τόσα λεφτά πάρε μία με x38 chipset που μπορεί και να δουλέψουν σε sli κάποια στιγμή ή έστω γιατί είναι λίγο καλύτερα από τα p35

Link to comment
Share on other sites

+20 για Asus με x38 Και καλητερα ενα μικροτερο τροφοδοτικο. Eπισεις καλο και το stacker αλλα γνωμη μου και αφου δεν θα μονταρεις με νερα ή παρα πολλες συσκευες, να πας σε ενα Lian Li.

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από gznp [Σήμερα, στις 07:48]

To PSU τζάμι, πολύ δυνατά και αξιόπιστα τα SS. Τέλος η μητρική, μια χαρά, αν και με μια "απλή" Ρ5Κ θα έκανε τη δουλειά του. Χρειάζεται το Wi-Fi?

Αυτο ειπα κι εγω.. Περνει μια P5KC και ενα λιγο μικροτερο (SilverStone παλι) τροφοδοτικο, μιας που ουτε για o/c ουτε για CrossFire (IP35 chipset) θα παει, και να βαλει μια 8800GTS..

Τωρα αμα θελει το παιδι να ασχοληθει και με δευτερη καρτα γραφικων.. Καλυτερα X38 οπως ειπαν τα παιδια (Υποστηριζει μεχρι x16).

Οσον αφορα τα connectors, δεν εχουν πλεον το κλασικο molex οι γραφικοκαρτες.. Πλεον εχουν στανταρ εξωτερικη τροφοδοσια (ο διαυλος δεν δινει αρκετο ζουμι) και τα περισσοτερα τροφοδοτικα δινουν αρκετα τετεια καλωδια.. Επισης η μητρικη περνει 8pin πανω απο το CPU αντι για 4 που επαιρνε παλια, αν δεν κανω λαθος.

Link to comment
Share on other sites

λοιπον εχουμε και λεμε.Το παιδι ειμε σιγουρος οτι δεν θα κανει Crossfore so το x38 παιρνει Χ.Τροφοδοτικο καλυτερα μεγαλο ετσι ωστε να το χρησιμοποιησει μελλοντικα και αφου μπορει πληρως να τροφοδοτησει μια GTS ειμαστε οκ.

να μαστε και με το κουτι.

k1zy2qf6781weq1wh7yf.jpg

Link to comment
Share on other sites

επιμένω ότι η μητρική είναι υπερβολική όπως και του ότι το κουτί αφού είναι να δώσει τόσα λεφτά ας το διαλέξει ο ίδιος. όσο για τον σκληρό ξέρουμε πολύ καλά οτί είναι μικρός μιας και δεν υπάρχει περίπτωσει να μην τον γεμίσει. ειδικά αν είναι συνδεδεμένος στο ιντερνετ

Link to comment
Share on other sites

Μπορω να σου πω οτι ΥΠΑΡΧΕΙ περιπτωση να μην τον γεμισει!Λοιπον πηγαμε σημερα και τα παραγγειλαμε αλλα αλαξαμε την XFX με μια Twin tech(GTS) και βαλαμε μικροτερο τροφοδοτικο 600w παλι το strider.Περι αυτου τωρα τα 600βαττ θα αντεξουν καλα το συστημα>?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.