Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Αιματηρά επεισόδια με ένα νεκρό στην Ομόνοια

naftemporiki.gr Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010 09:52

ο αιματηρά επεισόδια με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία αντίστοιχα, σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ομόνοιας.

Ειδικότερα, ένας 30χρονος χρήστης ναρκωτικών ελληνικής υπηκοότητας έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή με ομάδα αλλοδαπών λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι αλλοδαποί τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον χτύπησαν με μαχαίρι στα πλευρά και στο πόδι.

Αργότερα, στις 4.45, επίσης στην περιοχή της Ομόνοιας, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο βρήκαν τραυματισμένο στην πλάτη και στην κοιλιά στη διασταύρωση των οδών Χίου και Μαιζώνος, έναν Γεωργιανό ηλικίας περίπου 30 με 40 ετών, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.

Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για τα περιστατικά.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Την προηγουμενη πορεια,σημερα οι νονοι της νυχτας.Να βγουμε,να μη βγουμε... ιδου το διλλημα.

Να βγουμε με το φοβο μηπως μας τουφεκισουν...

Α ρε Ελλαδα!!! Α ρε Ελλαδα!!!

Μα καλά πλέον δε μπορούμε να βγάλουμε αυθεντικό περιεχόμενο; Πρέπει πάντα να ξεπατικώνουμε τους άλλους;

Αν έχεις παρατηρήσει, αυτό είναι το μοντέλο ζωής που προωθούν όλες οι κοινωνίες και τα συμφέροντα που τις καθορίζουν... δεν πρέπει να υπάρχει μοναδικότητα, ούτε φαντασία, μόνο υποχρεώσεις, ανάγκες και ένας σκοπός... πως θα αποκτήσεις περισσότερα για να τα ξοδέψεις... αν αναπαράγεται μόνο αυτή η κοινωνία, η "ποιότητα" και η φαντασία φθήνουν... απλά δες τα περισσότερα παιδιά και τους γονείς σήμερα (κυρίως στα αστικά κέντρα)... ξεφτίλα...

το ιδιο σκηνικο

αν και ο μαχαιριτσας μου αρεσει μου την δινει αφανταστα που κολωνει

να πεί οτι τα τραγουδια του (καποια απο αυτα) ειναι κλεμενα, αλλα αντι

αυτου τα πουλαει σαν δικες του συνθεσης...

Αυτος αρνειτε την ιδια του την καταγωγη.Στα χαρτια την μετακομισε 25 χωρια παρακατω,για να λεει "απο Βολο".

Τι να λεμε τωρα...:man_in_love:

Πρέπει να μάθω να κουρεύομαι μόνος μου... Το πιο απλό κούρεμα (όλα με τη μηχανή στη δεύτερη σκάλα), και κατάφεραν να το κάνουν λάθος... Σταδιαλα πια...

http://www.youtube.com/watch?v=4hpCyK3Up-w

Ειλικρινά έχω βαρεθεί τους αντιγραφείς. Μα καλά πλέον δε μπορούμε να βγάλουμε αυθεντικό περιεχόμενο; Πρέπει πάντα να ξεπατικώνουμε τους άλλους;

ΑΜΑΝ!!! Και αυτό σου φταίει;! Ώρες ώρες κάνεις σαν ανοργασμική γκόμενα :sarcastic:.. Τι σε πείραξε πάλι; Που πήρε ένα ξένο τραγούδι και του έβαλε ελληνικούς στίχους; Από πότε είναι αυτό αντιγραφή;

Στο άλλο που λέει ο eleozz έχει δίκιο, γιατί έχει αντιγράψει ένα κομμάτι και λέει ότι η σύνθεση είναι δική του....

:snap:

ΑΜΑΝ!!! Και αυτό σου φταίει;! Ώρες ώρες κάνεις σαν ανοργασμική γκόμενα :sarcastic:.. Τι σε πείραξε πάλι; Που πήρε ένα ξένο τραγούδι και του έβαλε ελληνικούς στίχους; Από πότε είναι αυτό αντιγραφή;

Στο άλλο που λέει ο eleozz έχει δίκιο, γιατί έχει αντιγράψει ένα κομμάτι και λέει ότι η σύνθεση είναι δική του....

:snap:

Αναμάσημα είναι φίλε μου. Αυτό το πράγμα μας έφερε εδώ που είμαστε. Πήραμε μια ξένη κουλτούρα και της βάλαμε ελληνικούς στίχους και το αποτέλεσμα είναι η κοινωνία μας σήμερα.

Αυτος αρνειτε την ιδια του την καταγωγη.Στα χαρτια την μετακομισε 25 χωρια παρακατω,για να λεει "απο Βολο".

Τι να λεμε τωρα...:man_in_love:

Μoar info please. // sauce.

Οχι δεν ειμαι φαν του Μαχαιρα Λαυρεντιτσα .

Εleozz//Astrolocat ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι διασκευες?

τουλαχιστον αυτο που ποσταρα εχει κυκλοφορησει σαν δικη του συνθεση

Στίχοι/Στιχουργός: Ισαάκ Σούσης

Μουσική/Συνθέτης: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Πρώτη εκτέλεση/Ερμηνευτής: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Αναμάσημα είναι φίλε μου. Αυτό το πράγμα μας έφερε εδώ που είμαστε. Πήραμε μια ξένη κουλτούρα και της βάλαμε ελληνικούς στίχους και το αποτέλεσμα είναι η κοινωνία μας σήμερα.

Μήπως φταίει και για τα Σκόπια ο Μαχαιρίτσας και ο κάθε Μαχαιρίτσας; :confused:

Ok.Δεν το ειχα ακουσει οταν το γραψα το παραπανω (ακουγα του Αντωνη ακομα)

Νταξει τα "δανεια" πολλα στη μουσικη,δεν ειναι Ελληνικο φαινομενο,αν και η κουβεντα που πε ο Αντωνης ειναι material για υπογραφη,QFT και τζατζικι .

Μήπως φταίει και για τα Σκόπια ο Μαχαιρίτσας και ο κάθε Μαχαιρίτσας; :confused:

Κατάλαβε αυτό που είπα και το ξανασυζητάμε.

Παιδες ξερει κανεις ποιο καναλι θα δειξει τους ολυμπιακους του Vancouver αποψε ?

Συγκεκριμενα τα SKi Jump?

Μoar info please. // sauce.

Οχι δεν ειμαι φαν του Μαχαιρα Λαυρεντιτσα .

Εleozz//Astrolocat ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι διασκευες?

Neph ο Μαχαιριτσας ειναι συγχωριανος (Πτελεος Μαγνησιας) και ποτε δεν ειπε οτι ειναι απο εμας.Ολο Βολος ελεγε.

Αλλα τοσο προοδευτικος που το παιζει/ηταν ,θα ταν ασχημο να τον επουν και βλαχο.

Παρολ'αυτα μου αρεσει σαν καλλιτεχνης.

Στίχοι/Στιχουργός: Ισαάκ Σούσης

Μουσική/Συνθέτης: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Πρώτη εκτέλεση/Ερμηνευτής: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Πάντως ο Μαχαιρίτσας έχει κάνει πολλά Live με τον Angelo Branduardi, τους έχω δει και μαζί. Το τραγούδι είναι προϊόν συνεργασίας τους.

Η μουσική βάση μπορεί να ναι του Branduardi αλλά ο Μαχαρίτσας πρόσθεσε πινελίες που δεν υπάρχουν στο αυθεντικό, όπως η ηλεκτρική κιθάρα.

Επίσης σε αυτό το κομμάτι τραγουδάνε και μαζί:

Κατά τη γνώμη μου δεν είναι τέτοια κομμάτια που πρέπει να κατακρίνουμε αλλά τέτοια:

Σας θυμίζει

;

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.