aggelopas Φεβρουάριος 12, 2010 #26861 Φεβρουάριος 12, 2010 http://online.wsj.com/article/SB10001424052748703525704575061623101461104.htmlθανατος αθλητη
Hydra Φεβρουάριος 13, 2010 #26862 Φεβρουάριος 13, 2010 Αιματηρά επεισόδια με ένα νεκρό στην Ομόνοιαnaftemporiki.gr Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2010 09:52 ο αιματηρά επεισόδια με ένα νεκρό και ένα σοβαρά τραυματία αντίστοιχα, σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην περιοχή της Ομόνοιας.Ειδικότερα, ένας 30χρονος χρήστης ναρκωτικών ελληνικής υπηκοότητας έχασε τη ζωή του σε συμπλοκή με ομάδα αλλοδαπών λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Οι αλλοδαποί τον ξυλοκόπησαν άγρια και τον χτύπησαν με μαχαίρι στα πλευρά και στο πόδι. Αργότερα, στις 4.45, επίσης στην περιοχή της Ομόνοιας, ακούστηκαν τρεις πυροβολισμοί. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι έφτασαν στο σημείο βρήκαν τραυματισμένο στην πλάτη και στην κοιλιά στη διασταύρωση των οδών Χίου και Μαιζώνος, έναν Γεωργιανό ηλικίας περίπου 30 με 40 ετών, ο οποίος διακομίστηκε και νοσηλεύεται στον Ερυθρό Σταυρό.Η Ασφάλεια διενεργεί προανάκριση για τα περιστατικά.Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕΤην προηγουμενη πορεια,σημερα οι νονοι της νυχτας.Να βγουμε,να μη βγουμε... ιδου το διλλημα.Να βγουμε με το φοβο μηπως μας τουφεκισουν...Α ρε Ελλαδα!!! Α ρε Ελλαδα!!!
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2010 #26863 Φεβρουάριος 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4hpCyK3Up-w Ειλικρινά έχω βαρεθεί τους αντιγραφείς. Μα καλά πλέον δε μπορούμε να βγάλουμε αυθεντικό περιεχόμενο; Πρέπει πάντα να ξεπατικώνουμε τους άλλους;
Jaco Φεβρουάριος 13, 2010 #26864 Φεβρουάριος 13, 2010 Μα καλά πλέον δε μπορούμε να βγάλουμε αυθεντικό περιεχόμενο; Πρέπει πάντα να ξεπατικώνουμε τους άλλους;Αν έχεις παρατηρήσει, αυτό είναι το μοντέλο ζωής που προωθούν όλες οι κοινωνίες και τα συμφέροντα που τις καθορίζουν... δεν πρέπει να υπάρχει μοναδικότητα, ούτε φαντασία, μόνο υποχρεώσεις, ανάγκες και ένας σκοπός... πως θα αποκτήσεις περισσότερα για να τα ξοδέψεις... αν αναπαράγεται μόνο αυτή η κοινωνία, η "ποιότητα" και η φαντασία φθήνουν... απλά δες τα περισσότερα παιδιά και τους γονείς σήμερα (κυρίως στα αστικά κέντρα)... ξεφτίλα...
eleozz Φεβρουάριος 13, 2010 #26865 Φεβρουάριος 13, 2010 το ιδιο σκηνικο αν και ο μαχαιριτσας μου αρεσει μου την δινει αφανταστα που κολωνει να πεί οτι τα τραγουδια του (καποια απο αυτα) ειναι κλεμενα, αλλα αντι αυτου τα πουλαει σαν δικες του συνθεσης...
Hydra Φεβρουάριος 13, 2010 #26866 Φεβρουάριος 13, 2010 Αυτος αρνειτε την ιδια του την καταγωγη.Στα χαρτια την μετακομισε 25 χωρια παρακατω,για να λεει "απο Βολο".Τι να λεμε τωρα...:man_in_love:
deninho Φεβρουάριος 13, 2010 #26867 Φεβρουάριος 13, 2010 Πρέπει να μάθω να κουρεύομαι μόνος μου... Το πιο απλό κούρεμα (όλα με τη μηχανή στη δεύτερη σκάλα), και κατάφεραν να το κάνουν λάθος... Σταδιαλα πια...
winters Φεβρουάριος 13, 2010 #26868 Φεβρουάριος 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=4hpCyK3Up-w Ειλικρινά έχω βαρεθεί τους αντιγραφείς. Μα καλά πλέον δε μπορούμε να βγάλουμε αυθεντικό περιεχόμενο; Πρέπει πάντα να ξεπατικώνουμε τους άλλους; ΑΜΑΝ!!! Και αυτό σου φταίει;! Ώρες ώρες κάνεις σαν ανοργασμική γκόμενα .. Τι σε πείραξε πάλι; Που πήρε ένα ξένο τραγούδι και του έβαλε ελληνικούς στίχους; Από πότε είναι αυτό αντιγραφή; Στο άλλο που λέει ο eleozz έχει δίκιο, γιατί έχει αντιγράψει ένα κομμάτι και λέει ότι η σύνθεση είναι δική του.... :snap:
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2010 #26870 Φεβρουάριος 13, 2010 ΑΜΑΝ!!! Και αυτό σου φταίει;! Ώρες ώρες κάνεις σαν ανοργασμική γκόμενα .. Τι σε πείραξε πάλι; Που πήρε ένα ξένο τραγούδι και του έβαλε ελληνικούς στίχους; Από πότε είναι αυτό αντιγραφή;Στο άλλο που λέει ο eleozz έχει δίκιο, γιατί έχει αντιγράψει ένα κομμάτι και λέει ότι η σύνθεση είναι δική του.... :snap: Αναμάσημα είναι φίλε μου. Αυτό το πράγμα μας έφερε εδώ που είμαστε. Πήραμε μια ξένη κουλτούρα και της βάλαμε ελληνικούς στίχους και το αποτέλεσμα είναι η κοινωνία μας σήμερα.
Nephiλiμ Φεβρουάριος 13, 2010 #26871 Φεβρουάριος 13, 2010 Αυτος αρνειτε την ιδια του την καταγωγη.Στα χαρτια την μετακομισε 25 χωρια παρακατω,για να λεει "απο Βολο".Τι να λεμε τωρα...:man_in_love:Μoar info please. // sauce.Οχι δεν ειμαι φαν του Μαχαιρα Λαυρεντιτσα .Εleozz//Astrolocat ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι διασκευες?
eleozz Φεβρουάριος 13, 2010 #26872 Φεβρουάριος 13, 2010 τουλαχιστον αυτο που ποσταρα εχει κυκλοφορησει σαν δικη του συνθεσηΣτίχοι/Στιχουργός: Ισαάκ ΣούσηςΜουσική/Συνθέτης: Λαυρέντης ΜαχαιρίτσαςΠρώτη εκτέλεση/Ερμηνευτής: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
winters Φεβρουάριος 13, 2010 #26873 Φεβρουάριος 13, 2010 Αναμάσημα είναι φίλε μου. Αυτό το πράγμα μας έφερε εδώ που είμαστε. Πήραμε μια ξένη κουλτούρα και της βάλαμε ελληνικούς στίχους και το αποτέλεσμα είναι η κοινωνία μας σήμερα. Μήπως φταίει και για τα Σκόπια ο Μαχαιρίτσας και ο κάθε Μαχαιρίτσας;
Nephiλiμ Φεβρουάριος 13, 2010 #26874 Φεβρουάριος 13, 2010 τουλαχιστον αυτο που ποσταρα εχει κυκλοφορησει σαν δικη του συνθεσηOk.Δεν το ειχα ακουσει οταν το γραψα το παραπανω (ακουγα του Αντωνη ακομα)Νταξει τα "δανεια" πολλα στη μουσικη,δεν ειναι Ελληνικο φαινομενο,αν και η κουβεντα που πε ο Αντωνης ειναι material για υπογραφη,QFT και τζατζικι .
astrolabos Φεβρουάριος 13, 2010 #26875 Φεβρουάριος 13, 2010 Μήπως φταίει και για τα Σκόπια ο Μαχαιρίτσας και ο κάθε Μαχαιρίτσας; Κατάλαβε αυτό που είπα και το ξανασυζητάμε.
o polonos Φεβρουάριος 13, 2010 #26876 Φεβρουάριος 13, 2010 Παιδες ξερει κανεις ποιο καναλι θα δειξει τους ολυμπιακους του Vancouver αποψε ? Συγκεκριμενα τα SKi Jump?
HotPeanut Φεβρουάριος 13, 2010 #26877 Φεβρουάριος 13, 2010 ΕΤ1 βλέπω εδώ http://www.sport24.gr/svc/tv/schedule.asp
o polonos Φεβρουάριος 13, 2010 #26878 Φεβρουάριος 13, 2010 ΕΤ1 βλέπω εδώ http://www.sport24.gr/svc/tv/schedule.asp19:45 ΕΤ1 ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ: ΑΛΜΑ Οντως ! Θενκς Γιαννη! προβλεπεται μεγαλη μαχη με τους Πολωνους !
Hydra Φεβρουάριος 13, 2010 #26879 Φεβρουάριος 13, 2010 Μoar info please. // sauce.Οχι δεν ειμαι φαν του Μαχαιρα Λαυρεντιτσα .Εleozz//Astrolocat ειμαστε σιγουροι οτι δεν ειναι διασκευες?Neph ο Μαχαιριτσας ειναι συγχωριανος (Πτελεος Μαγνησιας) και ποτε δεν ειπε οτι ειναι απο εμας.Ολο Βολος ελεγε.Αλλα τοσο προοδευτικος που το παιζει/ηταν ,θα ταν ασχημο να τον επουν και βλαχο.Παρολ'αυτα μου αρεσει σαν καλλιτεχνης.
alexis2044 Φεβρουάριος 13, 2010 #26880 Φεβρουάριος 13, 2010 τουλαχιστον αυτο που ποσταρα εχει κυκλοφορησει σαν δικη του συνθεσηΣτίχοι/Στιχουργός: Ισαάκ Σούσης Μουσική/Συνθέτης: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Πρώτη εκτέλεση/Ερμηνευτής: Λαυρέντης Μαχαιρίτσας Πάντως ο Μαχαιρίτσας έχει κάνει πολλά Live με τον Angelo Branduardi, τους έχω δει και μαζί. Το τραγούδι είναι προϊόν συνεργασίας τους. Η μουσική βάση μπορεί να ναι του Branduardi αλλά ο Μαχαρίτσας πρόσθεσε πινελίες που δεν υπάρχουν στο αυθεντικό, όπως η ηλεκτρική κιθάρα. Επίσης σε αυτό το κομμάτι τραγουδάνε και μαζί: Κατά τη γνώμη μου δεν είναι τέτοια κομμάτια που πρέπει να κατακρίνουμε αλλά τέτοια: Σας θυμίζει ;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.