Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

btw

Όταν κάνεις αθλητισμό κάτι παραπάνω από ερασιτεχνικά δεν σε επιρεάζει καθόλου το τσιγάρο.

Πολλοί πρωταθλητές στοίβου καπνίζουν ;)

πρωταθλητες σε τοπικο ερασιτεχνικο μηπως ειναι?

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
μπά..και ολυμπιονίκες ;)

Εαν εννοεις αθληματα που δεν παιζει ρολο η αεροβια αντοχη (πχ αρση βαρων) ΙΣΩΣ το πιστεψω αλλιως με την καμια. Αθληματα που χρειαζονται αεροβια αντοχη + τσιγαρο = no go! απλα ...

αρση βαρών δεν έχω δεί κανέναν.Όπως και κολύμβηση.

Μήκος-Ύψος 100άρι κτλπ έχω δεί όμως από κοντά και μερικοί ήταν με κάτι πούρα....

Και εννοείται πώς μιλάμε για 1 τσιγάρο την ημέρα στην χειρότερη ε

Στο κολυμπι [π ειναι ο τομεας μ]

Απο τα 200m κ πανω δεν υπαρχει κανεις [δλδ μεσαιες κ μεγαλες αποστασεις]

Στα 100 1-2 απο αυτους π καπνιζουν εχουν αξιολογους χρονους

Στα 50 ειναι [αναλογικα βεβαια] πολυ αυτοι π καπνιζουν... αλλα ειναι αναεροβια κουρσα.

[Μιλαω για ελληνες πρωταθλητες τους οποιους τους γνωριζω προσωπικα.. οχι εχω δει 1-2 σε καποιο club κ καπνιζαν ή κτ τετοιο]

Θάνου έχω δεί,Κεντέρη έχω δεί αν θυμάμαι καλα και κάτι άλλους πάπαρους που δεν θυμάμαι(δεν ασχολούμε και πολύ με το θέμα) ονόματα εγώ αλλά θα ρωτήσω τον κολλητό μου που σταντέ τα θυμάται(μόλις τελείωσε ΤΕΦΑΑ)

καλα η θανου και ο κεντερης το λιγοτερο που περιμενα ειναι να καπνιζουν μονο πουρα, οπως αποδειχτηκε ομως μονο πρωταθλητες στο στοιβο δεν ηταν

επιπλεον στη κορυφη της καριερας τους αποκλειεται να καπνιζαν ετσι οπως τα λες , τωρα που καθονται μπορει να κανουν οτι θελουν .

καλα η θανου και ο κεντερης το λιγοτερο που περιμενα ειναι να καπνιζουν μονο πουρα, οπως αποδειχτηκε ομως μονο πρωταθλητες στο στοιβο δεν ηταν

O Ζαγορ ομως ήταν ΜVP EURO2004 player και πρωταθλητης.

Να ουμε.

Αλλο το εχετε δει και αλλο καπνιζουν... Μπορει να κανουν κανα τσιγαρακι οταν βγαινουν... Αλλα σκεφτειτε οτι δε βγαινουν κ καθε μερα...

Στο κολυμπι [π ειναι ο τομεας μ]

"π' είν' ι τομέας μ'" είναι το σωστό.

θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις τη μύνημά σου.

καλημέρα :D

Γράφω ανάλυση 1 σήμερα, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάω μπας και αντιγράψω :/ Όχι τίποτ'άλλο, αλλά 19.00-22.00 θα πρέπει να είμαι στο Ελληνικό στην έκθεση sport show, οπότε σπίτι με βλέπω να γυρνάω κατά τις 24,00 :hmm:

"π' είν' ι τομέας μ'" είναι το σωστό.

θα σε παρακαλούσα να διορθώσεις τη μύνημά σου.

Δεν το πιστεύω ότι κάνεις τον κόπο να αλλάζεις γραμματοσειρά για να postάρεις με Arial :hehe:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.