Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Τον τελευταίο χρόνο κάνω ένα πολύ συχνό λάθος που δεν τό κανα παλιότερα.

Σε ορισμένες λέξεις όπως π.χ. το είναι, γράφω "είνια".

Κάπου είχα διαβάσει ένα ενδιαφέρον αρθράκι που έλεγε ότι ανάλογα με το αν είσαι δεξιόχειρας ή αριστερόχειρας επηρεάζεται και η ταχύτητα των πλήκτρων που χτυπάς στο χέρι που τους αντιστοιχεί. Με λίγα λόγια αφού το "ι" είναι στο δεξί χέρι και το "α" στο αριστερό είναι πιο πιθανό να πατήσεις πρώτα το "ι".

Σα να μας λές ότι το sotiri άρχισε να χρησιμοποιεί (για κάποιο λόγο) το δεξί του χέρι περισσότερο απ'ότι παλιότερα;

EDIT: Ώπα, άστο, βρήκα και τον λόγο...

Σα να μας λές ότι το sotiri άρχισε να χρησιμοποιεί (για κάποιο λόγο) το δεξί του χέρι περισσότερο απ'ότι παλιότερα;

Epic!

:rofl:

Ε ρε γλέντια βραδυάτικα. Είστε θεοί ρε γρ@θοι ΘΕΟΙ! Μορφές! Σας ζηλέυω!

Χίλια χρόνια να ζήσετε

Γραψε γροθο ανετα ρε παιδι μου...

Δεν ειναι explicit lyric ακομα...

Τοπικη διαλεκτος ειναι

ΓΡΟΘΟΣ!!

Επισης λογικα δεν πρεπει να κοβεται και το μιναρας :p

edit: στο ιδιο πνευμα του "δεν καταλαβαινει ο ενας λαος (Φινλανδοι/Ελληνες/Κρητικοι :p ) τι λεει ο αλλος"

Μιλουσα χτες με μια φινλανδεζα ονοματι Μαρια... Οποτε μου κανει, κανεις απο τους φιλους μου δεν με λεει Μαρια... ολοι με φωναζουν Ρια...

Α λεω εχω κι εγω μια τετοια περιπτωση φιλης στην Ελλαδα... Αλλα επειδη 5 γραμματα ονομα ειναι μλκ να το κοψουμε και να το κανουμε Ρια... τα προσθετουμε για χαιδευτικο στο τελος και το κανουμε Ριουλα για πιο υποκοριστικες, γλυκες, γουτσου-γουτσου καταστασεις...

Με το που λεω Ριουλα... λιωνει η τυπισσα...

Μη με πεις ποτε Ριουλα!

Ριουλα στα φινλανδικα : Ο τυπος ο οποιος χ3$ει στο δασος! <--- προσοχη MONO στο δασος!!

Εμεις τα καιμε γιαυτο δεν εχουμε αντιστοιχη λεξη της κανω...

Και μετα μου λεει ο Αστρολαβος για τον πλουτο της Ελληνικης γλωσσας και λοιπα τραγελαφικα!

Ourt reeee... English para siempre!!

σωστά το έγραψε

τρύπα η [trípa] O25 : 1. άνοιγμα, συνήθ. κυκλικό, στην επιφάνεια ενός αντικειμένου: α. που δημουργείται με τη φθορά, με βίαιο ή με μηχανικό τρόπο: Φοράει ένα παλιό παντελόνι γεμάτο τρύπες. Tο αναμμένο τσιγά ρο έκανε μια ~ στην κουβέρτα. Oι σφαίρες άνοιξαν τρύπες στον τοίχο. Aνοίγω τρύπες με τρυπάνι. ΦP βουλώνω τρύπες, ικανοποιώ υλικές ανάγκες: Mε τα λεφτά που θα πάρω θα βουλώσω πολλές τρύπες. έχω πολλές τρύπες αβούλωτες, έχω ακόμη πολλές υλικές ελλείψεις. κάνω μια ~ στο νερό, δεν καταφέρνω τίποτε, αποτέλεσμα μηδέν. β. που αποτελεί στοιχείο της κατασκευής του: H ~ της βελόνας. Oι τρύπες στο σουρωτήρι. H ~ της κλειδαριάς, κλειδαρότρυπα. Tο κεφαλοτύρι έχει τρύπες. ΦP η τελευταία* ~ του ζουρνά· ΣYN ΦP ο τελευταίος τροχός της αμάξης. 2α. φυσι κή ή τεχνητή κοιλότητα στο έδαφος: O ποντικός χώθηκε σε μια ~. || φωλιά ζώου. ΦP βγάζω το φίδι* απ΄ την τρύπα. β. (οικ.) για φυσική κοιλότητα στο σώμα ανθρώπου ή ζώου: H μύτη έχει δύο τρύπες. || (χυδ.) ο πρωκτός ή το γυναικείο αιδοίο. γ. Mαύρη* τρύπα. 3. (μτφ.) α. (οικ.) σπίτι ή μαγαζί πολύ στενόχωρο: Nοίκιασε μια ~ με δύο δωμάτια. Άνοιξε μια ~ και πουλάει ψιλικά. β. για δυνατότητα, ευκαιρία που πρέπει να ψάξει κανείς για να τη βρει: Προσπαθεί να ανακαλύψει κάποια ~ για να μπει στο δανειοδοτικό πρόγραμμα. τρυπούλα η YΠOKOP συνήθ. στη σημ. 1. τρυπίτσα η YΠOKOP συνήθ. στη σημ. 1. τρυπάρα η MEΓEΘ συνήθ. στη σημ. 1. [ελνστ. τρῦπα (2γ: λόγ. μτφρδ. αγγλ. black hole)· τρύπ(α) -ούλα, -ίτσα, -άρα]

you fail :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.