Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

Μίλαγα με έναν γνωστό μου, ο οποίος είναι λιμενικός στον Πειραιά και μου έλεγε ότι τα καράβια με τα καινούργια αμάξια που έρχονται, δεν έχουν που να αράξουν για να ξεφορτώσουν... της μουρλής, λες και ξεφορτώνουν αλεύρι και νερό στους νομάδες στο Τζιμπουτί... και όλοι, του είπαν, πληρώνουν μετρητοίς... ποια κρίση με λες τώρα..?

H κριση στην Ελλαδα θα γινει αισθητη τον επομενο χειμωνα..

μακαρι να βγω ψευτης και απαισιοδοξος

αλλα πολυ φοβαμαι οτι οπως και αλλα πραγματα στο παρελθον ετσι και με αυτη την κατασταση

εχουμε πολυ υψηλο latency

του χρονου τετοια εποχη κατσε να δουμε ποσα απο αυτα τα αμαξια που εσπευσαν να αγορασουν

με την μειωση του τελους ταξινομησης

θα ειναι ακομα στα χερια τους και ποσα θα ειναι στα γκαραζ των τραπεζων και στις μαντρες των εμπορων

Το άλλο που με βιδώνει... όλοι, ακόμα και στην δουλειά (μου έχουν σπάσει τα νεύρα), ασχολούνται με την Σαρρή και τον αφρικανό της... και αν τους πεις για τα 300 δις έλλειμα, για την φορο-επιδρομή που έρχεται, για τις δουλειές τους που παίζει να μην τις έχουν και του χρόνου ή για τον μαφιόζο που τον έβγαλαν λάδι οι 300 μαφιόζοι, όσοι έχουν ιδέα για τι πράγμα μιλάς, δεν τους νοιάζει καθόλου ή είναι αδιάφοροι με έναν στυλάκι ωχαδελφισμού... οκ ρε παιδιά, αφού η Σαρρή και ο αφρικανός σας αξίζουν, ψηφίστε αυτούς, καλύτερα θα κυβερνάνε από τους μαφιόζους... έλεος...:TD:

αυτοι ειμαστε δυστυχως

και δυστυχως αυτη η κατασταση μας αξιζει

αντι για αρχη...

να σκασουμε ολοι εξω απο τη Βουλη και απο τις παρανομες και μη βιλες τους

να τους λυντσαρουμε κυριολεκτικα

καθομαστε και ασχολουμαστε με Σαρρη, Eurovision, ποδοσφαιρα και τα τοιαυτα

και τα εγκληματα τους παραγραφονται...

και θα ρθουν οι διαδοχοι τους και θα κανουν ακομα χειροτερα εκτροπα

και με το δικιο τους εφοσον βλεπουν οτι οι προηγουμενοι την εβγαλαν λαδι...

και δυσκολευομαι αφανταστα να βρω που μπορει να κρυβεται αυτο το καταραμενο το reset switch

να τα μηδενισει ολα και ξαναρχισει το παιχνιδι με νεες βασεις

μιας και τα patchακια, μεχρι στιγμης εχουν αποδειχθει μαλλον αχρηστα για να μην πω επιζημια

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

και δυσκολευομαι αφανταστα να βρω που μπορει να κρυβεται αυτο το καταραμενο το reset switch

να τα μηδενισει ολα και ξαναρχισει το παιχνιδι με νεες βασεις

μιας και τα patchακια, μεχρι στιγμης εχουν αποδειχθει μαλλον αχρηστα για να μην πω επιζημια

Έχω αρχίσει πλέον να πιστεύω ότι αυτό το reset switch δεν θα είναι ειρηνικό, ούτε θα έρθει με λουλούδια και χαμόγελα... χάθηκε η ευκαιρία γι' αυτό...

Ας μην είναι ειρηνικό, αρκεί να μην τη δει κανένα κόμμα "αφεντικό" του κινήματος... Τουλάχιστον όχι στην αρχή και στη διάρκεια. Μετά, ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν. Το έχουν ξανακάνει άλλωστε...

Έχω αρχίσει πλέον να πιστεύω ότι αυτό το reset switch δεν θα είναι ειρηνικό, ούτε θα έρθει με λουλούδια και χαμόγελα... χάθηκε η ευκαιρία γι' αυτό...
Ας μην είναι ειρηνικό, αρκεί να μην τη δει κανένα κόμμα "αφεντικό" του κινήματος... Τουλάχιστον όχι στην αρχή και στη διάρκεια. Μετά, ας κάνουν ότι καταλαβαίνουν. Το έχουν ξανακάνει άλλωστε...

μα φυσικα και δεν μπορει να ειναι ειρηνικο

το εχουν αποδειξει τα ιδια τα λαμογια οτι για πολυ πιο ασημαντες αφορμες

η ανθρωπινη ζωη για αυτους περνα σε δευτερη μοιρα

εξαλλου οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος

και στην περιπτωση τους ο λογος εχει χασει την ιδια του την σημασια σαν εννοια

ειναι ενα μεγαλο κακο σπυρι που γεμιζει καιρο τωρα και καποια στιγμη πρεπει να σπασει

δεν θα κανει τσαφ κι αυτο ητανε

θα κανει μπαμ, θα χυθει αιμα και αλλα πολλα

αλλα θα σπασει

το θεμα ειναι να μην ειναι τοπικο και περιορισμενο

γιατι υπαρχουν αλλα μεγαλυτερα κεφαλια στην απεξω

που ευκολα σου χτυπανε και ενα θερμο επεισοδιο στο αιγαιο πχ και παμε μετα για αλλα

και φυσικα μη προκυψουν τπτ εθνοπατερες και καπηλευτουν την οργη του λαου

και τους φαμε μετα στο σβερκο

με μεγαλη ευκολια λετε να γινουν πραματα και θαματα που δεν εχουμε ζησει οι νεοτεροι.

προτιμω να τα κανουν ***** οι 300 παρα να τρωω γατες/σκυλια/χουντες κτλ. Θεωρειτε πολλα πραματα δεδομενα ενω δεν ειναι μηπως;

με μεγαλη ευκολια λετε να γινουν πραματα και θαματα που δεν εχουμε ζησει οι νεοτεροι.

προτιμω να τα κανουν ***** οι 300 παρα να τρωω γατες/σκυλια/χουντες κτλ. Θεωρειτε πολλα πραματα δεδομενα ενω δεν ειναι μηπως;

Δεν θεωρώ ότι ο άνθρωπος είναι αλυσοδεμένο σκυλί, για να είναι ευτυχισμένος, αν θα μακρύνει η αλυσίδα του ένα πόντο... πρέπει να είναι ελεύθερος και να έχει βούληση... σε ποιους τομείς της ζωής σου νιώθεις ελεύθερος και με ελεύθερη βούληση πλέον...?

Θες παραδείγματα...? Βρες το δίκιο σου απέναντι στο κράτος, ή σε έναν φανατικό δεξιό, κεντρώο, αριστερό, αναρχικό ή ότι θες (ή σε κάποιον που έχει λεφτά να λαδώσει όλους του προηγούμενους)... (Εδιτ: fixed)

Το δεδομένο, για μένα είναι ότι τα γατιά και τα σκυλιά έχουν καλύτερη γεύση από τα τους 300 και τα φιλαράκια τους, που τους τρώμε τώρα στην μάπα...

...μου είχαν πει για μια γενιά εκεί γύρω στο '60 με '70, κι αν χρειαζόταν η γενιά μου θα έκανε τα ίδια....

...μου είπαν ότι ήμουν τυχερός γιατί τώρα έχουμε Δημοκρατία....

...κι αφού έχουμε ένα πιάτο να φάμε, όλα είναι μια χαρά...

...Μου είπαν να βάλω μυαλό και να συμβιβαστώ, κι ότι κάπου εκεί είναι το νόημα της ζωής, αν το ψάχνω θα το βρω...

...κι όσο για την επανάσταση που θα έκανε η δική μου η γενιά, την κάνει μέσα από ακριβά αμάξια, ρούχα, μόδα και λεφτά...

και πολλά άλλα, από το "Παραμύθι" (youtube it). 10 χρόνια πριν

ουτε οι προηγουμενοι τα ειχαν ζησει πριν τα κανουν πλην ελαχιστων εξαιρεσεων.

Το να το πει αυτο καποιος που εχει τραβηξει τα πανδεινα στο παρελθον

και εχει καταφερει να φτιαξει τη ζωη του σε ενα επιπεδο αποδεκτο γι αυτον

σε σχεση με αυτα που εχει περασει παλαιοτερα

το δικαιολογω μεχρι ενος σημειου

το να το ακουω απο νεο ανθρωπο δεν το καταλαβαινω...

δεν νομιζω οτι υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το να μην σου επιτρεπουν να ονειρευτεις το μελλον σου.

το οποιο πλεον μοιαζει προδεδικασμενο

εξαιτιας της σαπιλας που εχει καταφαει καθε κομματι της δημοσιας διοικησης και οργανωσης

και δεν μιλαω μονο για την Ελληνικη πραγματικοτητα

απλα εδω τα πραγματα ειναι σε αθλια κατασταση...

το οτι πλεον ο μεσος μισθωτος με τις σπουδες και την εργασια του και την αξια του

οχι απλα δεν προκειται να χτισει ενα σπιτι ή να παει να δει μια αλλη χωρα

αλλα δεν μπορει καλα καλα να θρεψει την οικογενεια του δεν σου λεει κατι?

ή οτι ακομα και αν το κανει θα το χρωστανε και τα παιδια του...

ας μη μιλησουμε για τους συνταξιουχους που πλεον το μονο που δεν εχουν κανει ειναι κανενα στρατοπεδο συγκεντρωσης να τους εξοντωσουν μαζικα...

και βλεπεις γυρω σου ανθρωπους αγραμματους , αμορφωτους, απαιδευτους τεμπεληδες

να φτιαχνονται σε βαρος αλλων για δυο και τρεις γενεες

και δεν σε εξοργιζει?

τι να πω....

εαν δεν ειναι αυτες οι καταλληλες προυποθεσεις για ξεσπασμα

ας καθομαστε να τα σπαμε για τη Δεσποινα, το Σωκρατη και τον Σακη

...μου είχαν πει για μια γενιά εκεί γύρω στο '60 με '70, κι αν χρειαζόταν η γενιά μου θα έκανε τα ίδια....

...μου είχαν πει για μια γενιά εκεί γύρω στο '60 με '70, για μια επανασταση που αν χρειαζόταν η γενιά μου θα έκανε τα ίδια....

:p

:o δε φταίω εγώ.. Γράφω τώρα στο πληκτρολόγιο, και τα εμφανίζει με 4-6" καθυστέρηση το χρέπι (π3@667), οπότε δικαιολογούμαι.

Κι αφού το ξεκίνησες, δεν λέει "για μια επανάσταση που", αλλά "για μια επανάσταση κι" :p

και τα εμφανίζει με 4-6" καθυστέρηση το χρέπι (π3@667),

εξου και το "εκτροφεας χελωνων"

:hehe:

η απαντηση μου παει πιο πολυ στα θερμα επεισοδια-εθνοπατερες-χουντες και οχι στο αν θα πρεπει να υπαρξει δραση. Δεν ειμαι υπερ της βιας, αλλα δε την απορριπτω αν δεν υπαρχει αλλη λυση -λαικη εξεγερση, λαικος συναγερμος :hehe: κτλ-. Για περιπτωση πολεμου δε μιλαω καν.

Οσο για το νεαρο της ηλικιας μου, δε πιστευω οτι εγω προσωπικα σα μοναδα μπορω να κανω τη διαφορα. Αμα με το καλο οργανωθει κατι και ξυπνησουν και αυτοι που τα σπανε για Δεσποινες-Σακηδες κτλ εγω μεσα θα μαι. Μεχρι τοτε τα σπαω για μενα, και το μελλον μου το ονειρευομαι και θα το κυνηγησω σε αλλη χωρα.

Τι γαμάτα που είναι αυτα τα προσωπάκια στα avatar σας :inlove:

Γιατί να μην έχω ps στο lapi την γκαντεμιά μου μέσα :bad:

Edit:Bettah now? :hehe:

Θα δείτε. Και ανατροπή θα γίνει, και δυναμική θα είναι, αλλά τη κατάλληλη στιγμή θα μπεί κάποιος στη μέση που θα καλμάρει το πλήθος και θα μας επαναφέρει στην αρχική κατάσταση. Πάντα έτσι ήταν. Η μοίρα μας είναι να είμαστε μια ζωή υποχείρια των αποικιοκρατών παλαιών και νέων και να καθόμαστε με σκυμμένο το κεφάλι να ονειρευόμαστε για περασμένα μεγαλεία.

Edit: Χαλαρώστε λίγο με το γαμάτο και τα παράγωγά του

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.