tolis_01 Ιούλιος 13, 2009 #22121 Ιούλιος 13, 2009 Sorry δεν είδα το Λιοσίων.Για της Λιοσίων ο πιο εύκολος δρόμος είναι ο εξής. Ανεβαίνοντας μετά τη Λ.Αθηνών έχει ακόμα μια έξοδο προς Αθήνα δεξιά Περιστέρι αριστερά.....είναι η Δυρραχίου-Κωνσταντινουπόλεως αντίστοιχα. Περνάς και αυτή την έξοδο και πιάνεις τέρμα δεξιά λωρίδα.Μετά την αριστερή στροφή του δρόμου έχει ένα S. Χώνεσαι δεξιά και πιάνεις την Στρατηγού Καλάρη που βρίσκει κάθετα την Λιοσίων. Thank you, πιστεύω θα το καταφέρω
psilos Ιούλιος 13, 2009 #22122 Ιούλιος 13, 2009 σήμερα στην δουλειά έχει μουσακά για μεσημεριανό... έχω αλλεργία στις μελιτζάνες και τις σιχαίνομαι! Μουσακας rules....
HotPeanut Ιούλιος 13, 2009 #22123 Ιούλιος 13, 2009 Σε 2 ώρες και εαν δεν ρίξει αστραπές θα φύγει το Endeavour.Ευτυχώς εχθές την έπεσα και δεν περίμενα τσάμπα.
Chosen Ιούλιος 13, 2009 #22124 Ιούλιος 13, 2009 Χτύπησα δυο κομμάτια λαζάνια, περί τα 2 τετραγωνικά έκαστο. Τώρα δε μπορώ να κάνω βήμα. Χαλάλι
jimakos21 Ιούλιος 13, 2009 #22125 Ιούλιος 13, 2009 Κρύβω έναν Μαμαλάκη μέσα μου............ Πως μαγειρεύω έτσι το άτομο...............................................
Chosen Ιούλιος 13, 2009 #22126 Ιούλιος 13, 2009 A new record set for the elliptic curve discrete logarithm problem (ECDLP) by solving it over a 112-bit finite field. Elliptic curve cryptography (ECC) is an approach to public-key cryptography based on the algebraic structure of elliptic curves over finite fields. But this is the coool bit. It took 6months on 200 clustered playstation 3's.
eleozz Ιούλιος 14, 2009 #22130 Ιούλιος 14, 2009 http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?p=315713#post315713καλο η κακο?
papatsonis Ιούλιος 14, 2009 #22132 Ιούλιος 14, 2009 θελω να σπασω στο ξυλο καποιον(ανεξαρτητη μεταβλητη) σημερα... γιατρε εχω προβλημα...? (περα απο πιθανη καταπατηση κανονων του φορουμ...)
astrolabos Ιούλιος 14, 2009 #22133 Ιούλιος 14, 2009 θελω να σπασω στο ξυλο καποιον(ανεξαρτητη μεταβλητη) σημερα... γιατρε εχω προβλημα...? (περα απο πιθανη καταπατηση κανονων του φορουμ...)Θα είχες αν ήθελες να σπάσεις στο ξύλο κάποιον αύριο.
dellman Ιούλιος 14, 2009 #22136 Ιούλιος 14, 2009 Θα είχες αν ήθελες να σπάσεις στο ξύλο κάποιον αύριο.``εγώ θέλω να δείρω κόσμο τους τελευταίους 2 μήνες,,,,
ManosRK Ιούλιος 14, 2009 #22137 Ιούλιος 14, 2009 Αποφασίζεις να κάνεις format το "precious" (a.k.a. pc) σου ένα πρωί μετά από δύο μήνες συρσίματος που βαρέθηκες και λες είναι κρίμα το καημένο και ξεκινάς όλο χαρά και καθόλου βαρεμάρα για να το κάμεις (με το πανάρχαια αγορασμένο άρα και ανενημέρωτο γνήσιο vista cd σου) και ας πάρει όσο θέλει, με την ησυχία σου δε βιάζεσαι, κι εκεί που το τελείωσες σχεδόν από τα βασικά διαδικαστικά και βλέπεις ότι πετάει όλο χαρά και λες να κάτσεις να απολαύσεις τους καρπούς του κόπου σου και συνεχίζεις τα υπόλοιπα δευτερεύοντα αύριο, έρχεται μια ενημέρωση και στα κάνει όλα ΣΚ---* !!!!!:rant: το πισί σέρνεται χειρότερα κι από πριν, λες και έχει cpu pentium 1, κανένα πρόγραμμα δεν ανοίγει και ΑΝ ανοίξει μετά θα κολλήσει το σύμπαν επειδή ακριβώς άνοιξε και κάνεις restart αναγκαστικά. :cry: Μιας μέρας κόπος πήγε τσάμπα...
SLN Ιούλιος 14, 2009 #22140 Ιούλιος 14, 2009 Αποφασίζεις να κάνεις format το "precious" (a.k.a. pc) σου ένα πρωί μετά από δύο μήνες συρσίματος που βαρέθηκες και λες είναι κρίμα το καημένο και ξεκινάς όλο χαρά και καθόλου βαρεμάρα για να το κάμεις (με το πανάρχαια αγορασμένο άρα και ανενημέρωτο γνήσιο vista cd σου) και ας πάρει όσο θέλει, με την ησυχία σου δε βιάζεσαι, κι εκεί που το τελείωσες σχεδόν από τα βασικά διαδικαστικά και βλέπεις ότι πετάει όλο χαρά και λες να κάτσεις να απολαύσεις τους καρπούς του κόπου σου και συνεχίζεις τα υπόλοιπα δευτερεύοντα αύριο, έρχεται μια ενημέρωση και στα κάνει όλα ΣΚ---* !!!!!:rant: το πισί σέρνεται χειρότερα κι από πριν, λες και έχει cpu pentium 1, κανένα πρόγραμμα δεν ανοίγει και ΑΝ ανοίξει μετά θα κολλήσει το σύμπαν επειδή ακριβώς άνοιξε και κάνεις restart αναγκαστικά.:cry: Μιας μέρας κόπος πήγε τσάμπα... Κι εγω αποφασισα να κανω το φορματαΤΣι μου πριν 15 μερες και λεω ετσι για αλλαγη (μπας και στρωσουν τα write) να βαλω τα ssd απο τον perc στον ICH10... Ιδια write... και δωρο 20-30ΜΒ/s χειροτερα read στον ICH10 απο τον perc... Αντε να να παω σε 7 (παλι στον perc)... ενα Σ/Κ που θα βρω χρονο να δουμε τι θα δουμε. H βαρεμαρα ειναι τοσο μεγαλη που ο perc εχει μεινει στο συστημα... οποτε εχω και χειροτερα αποτελεσματα... και +40sec απο τον perc μεχρι να μπουταρει και να μου πει οτι δεν εχει δισκους απανου
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.