Jump to content

psilos

Premium Members
  • Posts

    631
  • Εγγραφή

  • Τελευταία Επίσκεψη

About psilos

  • Γενέθλια 07/02/1989

Πληροφορίες Προφίλ

  • Επάγγελμα
    Multirama

psilos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. psilos

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    Σαν 311 οταν ήμουν εγώ για να μας δώσουν την αγροτική ζητούσαν φωτοτυπία της πρώτης σελίδας του βιβλιαρίου ΟΓΑ πατέρα ή μητέρας που ηταν κατ'επάγγελμα αγρότες και μόνο έτσι την έδιναν. Είχαμε καλό δίκα απο την άλλη και την πήγαινε κατα στρέμματα γής και δουλειάς και μερικοί πήραν και 25-30 μέρες φυσικά χωρίς να υπηρετήσουν ούτε 1. Αναρρωτική μόνο απο νοσοκομείο παίρνεις και ανάλογα τον γιατρό που θα πέσεις όχι και τόσο ευκολα. Εγώ έτυχε και έκανα μια εγχείρηση όσο ήμουν μέσα και επεσα σε εναν στόκο χειρούργο που ήθελε να με στείλει την επόμενη μέρα μέσα. Υστερα μίλησα με άλλον και πήρα και εγώ τις μερούλες μου. Και εδώ είναι 12 αλλά εξαρτάται πάλι τον δίκα και τον γιατρό την δικαιολογία που θα γράψει. Φοιτητική παίρνεις μόνο αν χρωστάς μαθήματα και είναι 2 μέρες για κάθε μάθημα με μαξ 12, και πρέπει να φέρεις και δικαιολογητικό ότι όντως έδωσες. Όλες αυτές μαζί πρέπει να είναι 12. Αν πέσεις σε καλό δίκα πάλι και σου τύχει κάτι και παρεις αναρρωτική και χρειαστείς και φοιτητική δεν θα σου χαλάσει χατίρι. Λέγειν να έχεις και όλα γίνονται αρκεί να μην μιλάς σε τοίχο και ο απέναντι να είναι άνθρωπος.
  2. psilos

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    γιατί ρε φίλος..? Ελα ειναι καλα...
  3. psilos

    Στρατός: Ποιός παρουσιάζεται;; (ArmyLab)

    12/05 ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ.
  4. Εχτες βράδυ στην Ποσειδώνος λίγο πρίν τα Αστέρια μισή μηχανή δεξιά και μισή αριστερά... Και πληθώρα κόσμου και απο τις δυο μεριες. Περισσοτερα δεν μπορεσα να δω μιας και δεν σταματησα.. Πρέπει να έγινε τρελη στούκα.
  5. psilos

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Ωραίος unstoppable...Ταχτοποιημενη δουλιτσα... Edit : Ωραίο και το Armor Μινά..
  6. psilos

    Intel SSD

    Λογω του προβληματος που παρουσίασαν μας βλεπω για μεσα αυγούστου με τέλη και οχι αρχες... Απο οτι ανακοίνωσε η Intel για να διορθώσει τα προβλήματα που προέκυψαν θα τους καθυστερήσει....
  7. psilos

    Intel SSD

    Εγώ σήμερα ημουν σε ενα κατάστημα πλ και ζήτησα ενημέρωση απο εναν υπάλληλο για τον νέο 80 άρι και κοίταξε στο σύστημα (συγκεκριμένα ηταν ο υπευθυνος τομεα) και μου λέει δεν μου δείχνει ημερομηνία πιθανής παραλαβής το οποίο σημαίνει πιθανή παραδοση πάνω απο 2-3 εβδομάδες δηλαδή τελος αυγούστου δεδομένου του 15άυγουστου. Τελικά τι γίνεται θα πάρουμε η θα περιμένουμε καναν αιώνα..?
  8. psilos

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Πέφτει μακρια... Να ειχε delivery... Τα ποδια μου μου λενε να μην το κουνησω απο εδω...
  9. psilos

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Τι να φαω...?:happy2:
  10. psilos

    Official ΦαγητοThread (FoodLab)

    Κρέπα αλμυρή Σπέσιαλ και στο καπάκι μια σοκολάτα λευκή - σοκολάτα - μπανανα - μπισκότο...Απλά κόλαση... Ο σερβιτόρος δεν μας πίστευε λέει... 3 άτομα ο καθένας ένα σετ..
  11. psilos

    Intel SSD

    Ολοι τους περιμενουμε.. Αναμένονται αλλά μάλλον για Σεπτέμβριο θα τους δούμε... Απο review εχει βρει κανεις τπτ..? Ακόμα ούτε η ιδια η ιντελ δεν τους εχει στο site της...:nada:
  12. Logitech G15-Logitech G9 με εναλλαγή στο browsing με ενα MX Revolution + Microsoft laser 7000 set...
  13. psilos

    Intel SSD

    Πήρα σήμερα εναν Χ25Μ-80 στα 258 .... (πλαίσιο)
  14. psilos

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Λίγες γρήγορες φωτο απο το xperia αλλά και το στήσιμο είναι πρόχειρο γτ επεσε πανω στην αλλαγή σκληρών. Και εχω παραγγείλει και δεν εχουν ερθει ακόμα...Οποτε γιαυτο το χαος με τα καλώδια....Νεότερα σύντομα....και μαζεμένο...
  15. psilos

    Δείξτε την υδρόψυξη που φτιάξατε.

    Μολις εχτές ανανέωσα λίγο την υδροψυξούλα μου... Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Κοπρίτη για την βοήθεια του.... Πήγα και εγώ σε 3/8... Αναμονή φωτό μιας και απουσιαζει η φωτογραφική μου...:thank_you2:
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.