Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
τα μωρα μου δεν εχουν παραπανω κιλα και αφαλους σε παλινδρομικη κινηση:p
διδιάστατες γαρ και με επίθετο .jpg

Έφτιαξα το WC, πάω γεμάτος χαρά να ανοίξω το PCάκι και.. γιοκ! Μάλλον την άκουσε η μητρική, ούτε μπιπ, ούτε ζεσταίνεται το NB/SB της..

Κρίμα ρε γμτ, και τα είχα φτιάξει πολύ ωραία.. Έχω και μια -Ε στην άκρη, αλλά είμαι πολύ πεσμένος, βαριέμαι.. :(

τι να λέμε... εγώ κοιτάω πως θα τα βολέψω μέσα στο καλοκαίρι να πάρω κανά εμτρόνι και να μου μείνουν και για διακοπές ώστε να μην πάω και... φέτος με την γυναίκα σε καμιά αλάνα-camping και το boss ψάχνει για σκάφος των 500Κ... :hm:

Πολύ καλύτερα θα περάσεις εσύ στην αλάνα από αυτόν τον τσοπάνο, που ψάχνει τον μπελά του τέτοια εποχή!!

Καλά αυτό είναι το μόνο σίγουρο... 500Κ δεν αγοράζουν αυτό...:

:inlove: :inlove:

i7tze8riql84uors2gs3.jpg

:inlove: :inlove:

Με έκανες να νοσταλγήσω... σαν το ελεύθερο camping με τσάντα με 5 ρούχα και μια σκηνή στο πορτ μπαγκάζ και καλή παρέα, δεν συγκρίνεται τίποτα...

Σε όσους δεν το έχουν δοκιμάσει... να το δοκιμάσουν... fragma παρ'την σκηνή σου και τα μωρά σου και πάμε για άλλη παραλία... :banging:

το μόνο κακό είναι ότι τα τελευταία 4-5 χρόνια περίπου κάνει πολύ περισσότερος κόσμος σε σχέση με πριν... και το κακό είναι ότι δεν φέρονται στις παραλίες και στον χώρο με τον ανάλογο σεβασμό... :TD:

Έφτιαξα το WC, πάω γεμάτος χαρά να ανοίξω το PCάκι και.. γιοκ! Μάλλον την άκουσε η μητρική, ούτε μπιπ, ούτε ζεσταίνεται το NB/SB της..

Κρίμα ρε γμτ, και τα είχα φτιάξει πολύ ωραία.. Έχω και μια -Ε στην άκρη, αλλά είμαι πολύ πεσμένος, βαριέμαι.. :(

ti lakamia έγινε?

Το φορμάτ δεν τέλειωσε, αλλά μπήκα από το PDA :D

Δε με νοιάζει τι έπαθε η μητρική, θα δω τι γίνεται μετά τις διακοπές.

Πηρε το δικο σου μπροστα?

Όχι, έχει πρόβλημα η μίζα :hehe:

Έφερε το playlist Nightwish - Wishmaster.. και δε μπορώ να το ακούσω πλέον το τραγούδι.. αυτό το video μου το κατέστρεψε.. μου έρχεται στο μυαλό το fishmaster και ο stephen seagul.. lol

Ένα link για τα δοκιμαστικά της Γαλλίας. Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξει, "κυνηγάνε" τα stream links.

Το βάζω σε code

http://vee8.doctorvee.co.uk/

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.