Jump to contentΤο Ημερολόγιο ενός Ηacker (μέρος 2ο)


astrolabos

Recommended Posts

Αγαπητό ημερολόγιο:

Ημέρα 1η

Σήμερα στήνει ένα παρτίδιο η Μαιρούλα, τα γονίδια θα λείπουν, είναι σε κάτι κουνιάδια τους στην Κόρινθο για το πουσουκου. Δεν παίζει, θα βρω την ευκαιρία να την ξεμοναχιάσω, έχει μαλώσει και με το γκομενάκι της, όποτε στην έσχατη θα την παρηγορήσω. Θα είναι και ο Μιχάλης άψογα θα είναι...

Ημέρα 3η

Το πάρτι τελικά ήταν μέτριο, η Μαιρούλα πήγαινε από δω και από εκεί μες την τρελή χαρά, κουράστηκα να την ακολουθώ και άραξα κοντά στον Μιχάλη που εξηγούσε κάτι για την γραμμική απρόβλεπτη πολυμορφία τού σύμπαντος σε συνάρτηση με κάτι πεταλούδες και μαμούνια στο Τόκιο δεν κατάλαβα τίποτα και απλός απολάμβανα το σκότσι μου υπό τους ήχους των Tokio Hotel (η αλήθεια είναι ότι δεν μου αρέσουν, θα προτιμούσα κάτι πιο χαρούμενο σαν το καινούργιο cd του Ψυνάκη αλλά έπρεπε να κρατήσω τα προσχήματα). Θυμάμαι τότε που ο Μιχάλης είπε για πλάκα ότι τον Kaulitz τον πάτησε ένα τρακτέρ ενώ γύριζαν ένα videoclip και είχε πέσει σε κατάθλιψη το μισό σχολείο.

Σε μια φάση ρώτησα τον Μιχάλη τι χρειάζεται για να κάνω ένα site, κάτι ξεκίνησε να λέει άλλα εκείνη την στιγμή πήγε η Μαιρούλα τουαλέτα και έτρεξα να την περιμένω όταν βγει, τι δουλεία έχουν οι Ινδιάνοι με τα site, τι στο καλό εννοούσε ο Μιχάλης με τους Απάτσι;

Τελικά δεν ήταν μόνη της η Μαιρούλα στην τουαλέτα αλλά ήταν μαζί με την Τζενούλα (η no2 επιλογή μου). Τι στο καλό κάναν και οι δύο μαζί στην τουαλέτα;;; Το σίγουρο είναι ότι αυτή την mental image θα την χρησιμοποιήσω και πολύ σύντομα χε, χε. Το υπόλοιπο party το πέρασα συντροφιά με τον Τζίμι, τρομερός dude, θα σου γράψω αύριο για τον Τζίμι, νύσταξα.

Ημέρα 4η

Ο Τζίμις είναι γαμάτος, είναι overclocker slash scripter και Blood Elf level 70 στο WoW αλλά το κυριότερο είναι ότι είναι σαν να τον έφτυσε ο θεός της ασχήμιας, επομένως αποκλείεται να μου φάει την Μαιρούλα, όταν του είπα ότι ασχολούμαι και εγώ με PC μιλούσαμε για ώρες και τον κάλεσα και σπίτι να κάνουμε overclock την Μ@ιρούλ@ συμφώνησε αμέσως, αυτός είναι φίλος όχι σαν το Μιχάλη που με βρίζει. Από το απόγευμα η Μ@ιρούλ@ θα πετάει.

Ημέρα 5η

Τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα από ότι φαντάστηκα, δεν είναι τόσο απλό το overclock τελικά, αλλά να είναι καλά ο Τζίμις που με έκανε ξεφτέρι μέσα σε τρεις ώρες. Τώρα παίζω στο χέρι μου τις τάσεις, τα Hzs τα FSB, τα timings, τους ξηρούς πάγους, της υδροπροωθήσεις, τα ντερσιμπιτέρ και όλα τα υπόλοιπα. Αν θέλω να κάνω καλή δουλειά όμως, όπως μου είπε ο Τζίμις θα χρειαστώ νέο κουτί, τροφοδοτικό, ψήκτρα, ανεμιστηράκια κ.α. Θα τα πάρω...

Ημέρα 10η

Τα αγόρασα, τα αγόρασα όλα yeahh έκανα ένα καφέ και έπεσα με τα μούτρα στην δουλειά...

Πρόβλημα 1ο: Δύο βίδες από την mobo δεν ξεβίδωναν με τίποτα, πήρα τηλ. τον daddy και μου είπε να ρίξω λίγη καράμπα, πάλι τίποτα, η μαμά μου είπε να δοκιμάσω με λίγο ελαιόλαδο. Τα λίγδιασα όλα, βρήκα όμως την λύση και με ένα σιδεροπρίονο τις έκοψα από το κουτί.

Πρόβλημα 2ο: Δεν μπορώ να βιδώσω την mobo στο νέο κουτί, κάτι οι βίδες οι κομμένες, κάτι οι τρύπες που δεν ταιριάζουν, την πάτησα.

Επιτυχία 1η: Έβαλα το καινούργιο τροφοδοτικό, το νέο μου κουτί είναι πανέμορφο με το τροφοδοτικό μέσα.

Επιτυχία 2η: Κατάφερα και έκανα bypass (έτσι το λέει ο Τζίμις) στα ανεμιστηράκια και τους αύξησα τις στροφές, ακόμα δεν τα δοκίμασα αλλά σίγουρα θα πετάνε.

Ημέρα 11η

Η CPU έχει πάνω κάτι άσπρο που κολλάει τι να είναι αυτό. Έψαξα στο freestuff "cpu+άσπρο+πάνω", μου έβγαλε 28 σελίδες με αποτελέσματα, κοίταξα την πρώτη σελίδα δεν βρήκα κάτι και τελικά ρώτησα την μαμά μου, σαν οδοντόκρεμα μου είπε μοιάζει. Έβαλα και εγώ λίγο Colgate White Action, την άπλωσα και με ένα μαχαιράκι και όντως ήταν όπως πριν, δίκιο πρέπει να είχε η μαμά μου.

Τώρα πώς στο καλό μπαίνει η ψήκτρα;

Όταν την παρήγγειλα στο μαγαζί με ρώτησε ο πωλητής τι CPU έχω, του είπα έναν πολύ γρήγορο και μου είπε θα μου δώσει μία universal για να μπαίνει σίγουρα, αλλά δεν μπαίνει με τίποτα...

Ημέρα 12η

Εύρηκα επιτέλους, κατάφερα και την έβαλα αλλά δεν μπορώ να την σφίξω και όλο πέφτει, έχει κάτι πραγματάκια αριστερά η mobo που εμποδίζουν, αν έκοβα άραγε κανένα;

Σκέφτηκα να βάλω το κουτί ξαπλωτό αλλά γέρνει η mobo από της βίδες που έχουν μείνει, σκέφτηκα να βάλω και λίγη logo αλλά τότε που είχα βάλει στο ποντίκι μου είχε λιώσει το πλαστικό και έκανε μόνο δεξί κλικ...

Βρήκα λύση ΟΛΕΕΕΕ, είμαι άπαιχτος, δεν άντεξα και τηλ. στον Τζίμι και του είπα τι έκανα, δεν με πίστεψε μέχρι που του έστειλα foto.

jenga.jpg

Απλώς δεν θα ξαναπαίξω Jenga αλλά τι πειράζει.

Ημέρα 13η

Το μεγάλο πρόβλημα τώρα είναι πώς θα βάλω την mobo στο κουτί, δεν βρήκα καμία λύση, τελικά την έδεσα με σπάγκους από το τροφοδοτικό και από το dvd-rom έβαλα και μπόλικο blue tak από πίσω να μην παίζει και κόλλησε μια χαρά, κάθε τόσο ξεκολλάει από το λάδι που είχα ρίξει αλλά δεν με ενοχλεί.

Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πολύ άσχημα από το παράθυρο του κουτιού και αν το δει ο Μιχάλης θα με κράξει σίγουρα, αποφάσισα να βάλω μέσα από το τζάμι καμιά αφίσα του Prison Break ή του Lost ώστε να μην φαίνεται... Καλύτερα του Prison που αρέσει και στην Μαιρούλα. Μέχρι να αγοράσω την αφίσα έβαλα πρόχειρα μια από Τα παιδιά από την Πάτρα που βρήκα σε κάτι παλιές Σούπερ Κατερίνες της αδερφής μου, επειδή ήταν μικρές έριξα και από πάνω ένα σεμεδάκι που είχε η μαμά μου στην τηλεόραση.

Τώρα δεν φαίνεται τίποτα. Αύριο αρχίζει το overclock

Ημέρα 14η

Έκανα πολλές δοκιμές, πήρα πολλά τηλ τον Τζίμι, αλλά δεν μπορούσα καν να ανοίξω το PC, πείραξα το bios, πείραξα τα jumperakia στην mobo και τελικά επιτυχία άνοιξε. Τα ανεμιστηράκια κάνουν τρελό θόρυβο, το ένα πέταξε κάτι σπίθες και κάηκε, ευτυχώς που πήρα extra.

Πρέπει να κάνω κάτι με τον θόρυβο όμως γιατί έκανε παράπονα η κυρία Θάλεια που μένει από κάτω ότι τρομάζει το παπαγαλάκι της.

Σε πρώτο στάδιο πείραξα τα ρεύματα, ο Τζίμις μου είχε βρει μια σελίδα που έλεγε τις τιμές αλλά δεν μου ανοίγει ο ΙΕ και το βλαμμένο η αδερφή μου δεν με αφήνει να τα δω στο δικό της PC γιατί μιλάει με έναν Γάλλο στο facebook...

Δεν μπορώ να περιμένω άλλο θα τα βάλω στην τύχη...

Τα στρογγυλοποιήσα όλα σε ακέραιο όπου είχε 3,2 έβαλα 4, το 2,8 το έκανα 3 και ούτω καθεξής, τα σημείωσα κιόλας όπως μου είπε ο Τζίμις.

Πάω για ύπνο, η Μ@ιρούλ@ τρέχει benchmark θα δω αύριο το πρωί τα αποτελέσματα.

Ημέρα 15η

Είμαι πολύ στεναχωρημένος... Η Μ@ιρούλ@ πέθανε....

Γύρω στις τρεις το πρωί μπήκε πανικόβλητος στο δωμάτιο ο daddy με το σώβρακο, είχε γεμίσει το δωμάτιο καπνούς και μύριζε τηγανιτή οδοντόκρεμα, η μαμά φώναζε "φωτιά φωτιά, Θρασύβουλε τα παιδιά", χαμός.

Τελικά δεν ήταν φωτιά, η Μ@ιρούλ@ ήταν, κάτι πήγε στραβά...

Μόνο το σεμεδάκι της μαμάς γλύτωσε.

Ημέρα 20η

Για τιμωρία δεν μου παίρνουν άλλο PC, θα τους πείσω που θα πάει όμως... Στέλνω συνέχεια sms στην μαμά “Οι φίλοι μου έχουνε PC και εγώ αισθάνομαι μόνος” και άλλα παρόμοια.

Το βράδυ έχει γενέθλια ο Μιχάλης θα είναι και η Μαιρούλα, θα το κάψουμε. Ελπίζω να μην είναι ο Τζίμις ντρέπομαι να του πω τι έγινε και περισσότερο ελπίζω να μην το μάθει ποτέ ο Μιχάλης...

Ημέρα 21η

Είμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣΣΣ happy oh so happy. Στα γενέθλια του Μιχάλη εκεί που καθόμουν έρχεται η Μαιρούλα και μου λέει: "Σε γουστάρω Κωστή..." και με φιλάει.

Τα είδα όλα, χαρούμενα ξωτικά χόρευαν με πολύχρωμους δράκους γύρω από φουντωτά συννεφάκια και καραμελένια ουράνια τόξα σχημάτιζαν καρδούλες .

ΑΧ ΜΑΙΡΟΥΛΑΑΑΑΑ...

Υ.Γ Ποιος στο διάολο είναι όμως αυτός ο Κωστής; Θα ρωτήσω τον Μιχάλη...

.- FUBAR

Πηγή: http://www.freestuff.gr/forums/viewtopic.php?t=34272

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.