Jump to content

Ασυρματο ιντερνετ.


_K_Marios_

Recommended Posts

Posted

Γεια σας.

Μενω σε ενα 3οροφο σπιτι κ θα θελω να βαλω ασυρματο ιντερνετ προς το παρον εχω 4mb αλλα μονο σε εναν υπολογιστη ενσυρμτατα. Θα ηθελα να μ πειτε τι πρεπει να αγορασω ωστε να μπορουν να ειναι συνδεδεμενοι δυο υπολογιστες συνεχεια ο ενας 3ο οροφο ο αλλος πρωτο κ να μπορει να συνδεεται κ οτι λαπτοπ θελω. Τι ρουτερ πρεπει να αγορασω ωστε να πιανει καλα σε ολο το σπιτι? κ τι αλλο πρεπει να αγορασω?υποψην το σπιτι εχει τηλεφωνικο κεντρο κ το ρουτερ πρεπει να μπει αναγκαστικα στον 2 οροφο.

Posted

Πάρε κάποιο με 2 κεραίες, ώστε να μπορείς να κατεθύνεις το σήμα προς τα σημεία που κινούνται τα laptop. Σε όλο το σπίτι να πιάνει καλά το βλέπω δύσκολο, θα χρειαστείς κάποιο repeater.

Posted

Ε εκει δεν εχουν 1 ρουτερ... Κ ειναι ανοιχτός χώρος, οχι τοίχοι...

Posted

Και επισης εκει δε παιζουν με router των 50 και 100 αλλα με Cisco Systems που ειναι λιγο πολυ γνωστη η αξια τους..Ωστοσο, στο καθε αεροδρομιο δεν υπαρχει μονο ενα Wifi spot.

Στο Ελ.βενιζελος εαν δε κανω λάθος υπαρχουν 9 access points...

  • 1 month later...
Posted

Με καποιο acess point δε γινεται η δουλεια?Το ιδιο θεμα αντιμετωπιζω και εγω που κατεβηκα στο ισογειο και εχω ενα ασυρματο linksys στον 3ο οροφο.Απο εκει δυστηχως δε μπορει να φυγει γιατι το εχω βαλει για τον αδερφο μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.