Jump to content

Μπαταρια μητρικης

Dr.Paneas

Recommended Posts

Posted

Απο που μπορώ να αγορασω μια μπαταρια για τη μητρικη μου ;στο manual γραφει CR2032 3V Lithium Cell CMOS Power .

Επειδή τώρα θα βγω εξω, λετε να ρωτησω σε κανενα καταστημα με κινητα ; Τι να ζητήσω μια μπαταρία λιθίου 3v ή είναι κατι αλλο πιο εξειδικευμένο;

btw: Εκανα search πριν ρωτησω. Το μονο που βρηκα ηταν μπαταριες για φορητους και mp3....

Posted

Οκ παιδια μολις πηρα 2 για να εχω καβατζα απο τον ηλεκτρολογο της γειτονιας. Οντως πρεπει να τους πεις ολοκληρο το ονομα της μπαταριας.

Ευχαριστω.

Posted

πρεπει να αλλαζουμε την μπαταρια ανα τακτα διαστήματα?εχω ποτε και σε κανενα pc μου δεν αλλαξα μπαταρια.

• 1 year later...
Posted
Όταν αρχίσει και χάνει τις ρυθμίσεις στο bios.

Όταν το βγάλεις απο την μπριζα

Posted

μερικες μητρικεσ στο λενε οταν bootαρει το pc οτι εχει προβλημα η μπαταρια

• 4 weeks later...
Posted

Για πειτε μου ρε παιδια μετα την αλλαγη της μπαταριας χρειαζονται ρυθμησεις στο ΒΙΟΣ απο την αρχη?

Posted
Για πειτε μου ρε παιδια μετα την αλλαγη της μπαταριας χρειαζονται ρυθμησεις στο ΒΙΟΣ απο την αρχη?

Όχι

Posted

Ναι...αν εχεις κανει αλλαγες, ημερομηνια, ωρα...overclock κτλ.!

Posted
πρεπει να αλλαζουμε την μπαταρια ανα τακτα διαστήματα?εχω ποτε και σε κανενα pc μου δεν αλλαξα μπαταρια.

Εγω αλλαζω μονο οταν εχει τελειωσει(δεν ανοιγει το pc...):nothing:

Posted

Από ότι βλέπω οι συγκεκριμένες μπαταρίες είναι λιθίου, άρα δν νομίζω να χρειάζεται και συχνά αλλαγή.

Αν δεν ανοίγει το pc μάλλον το τροφοδοτικό είναι για πέταμα:p

Posted

Damn.. και πήρα από το Γερμανό 2 τέτοιες 5€.. :hehe:

Μου 'χει κάτσει :suicide2:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.