Jump to content



TheLab v2 - Προβλήματα


DJD

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, έχω την εντύπωση ότι σχετίζεται με ένα θέμα που έχουμε με κάποια tasks (ένα από αυτά είναι το subscription email).

Μόλις επιστρέψει ο κάστορας DJD, θα τον ερωτήξω.

Link to comment
Share on other sites

Στο θεματάκι με τα Αξιόλογα Videos έχουν "εξαφανιστεί" μπόλικα βιντεάκια. Ας πούμε τα δικά μου στο πρώτο πόστ, όταν κάνω edit υπάρχουν...wtf?

Edit: Some extra info που ενδεχομένως να βοηθήσει:

Τα ίδιο bug το πρόσεξα χτες και σήμερα πάλι τα ίδια (οπότε δεν παίζει να φταίει κατι του στυλ να κάνω ένα restart) , δοκίμασα και με τον opera, IE 8 (χρησιμοποιώ τον Firefox 3.6)

Έγινε επεξεργασία από kreach
Link to comment
Share on other sites

Για κάνε copy/paste το link από το βίντεο του ποστ σου στην address bar και δες ότι πράγματι υπάρχει... έχω παρατηρήσει ότι όταν δώσεις σ' έναν container της vB κάποιο link το οποίο δεν κάνει resolve κάπου, τότε απλά δεν το εμφανίζει...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Κώστα, κάτι τρέχει με τις ειδοποιήσεις μέσω email... σε κάθε ειδοποίηση που έρχεται για ένα θέμα λέει στον τίτλο "Ο χρήστης DJD μόλις δημοσίευσε...", αλλά στο body λέει το όνομα του χρήστη, το οποίο είναι διαφορετικό...

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.