Jump to content

TheLab v2 - Προβλήματα

DJD

Recommended Posts

βλέπω ότι η ωρα το φόρουμ εδώ και πολύ καιρό πάει σταθερά 11-12 λεπτά πίσω από την κανονική. αν θυμάμαι καλά έχει ειπωθεί και παλαιότερα κάποιες φορές.

Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς bug, πάντως σίγουρα είναι λίγο μπέρδεμα :)

• Replies 1,8k
  • Created
  • Last Reply

μερικές φορές, μου quotάρουν κάποιο ποστ και δεν μου βγάζει ειδοποίηση (ούτε και φαίνεται στην καρτέλα με τα quotes)

Για παράδειγμα αυτό εδώ: http://www.thelab.gr/mobile-computing/galaxy-note-n7000-i-vivlos-106757.html#post1063215072

• 2 weeks later...
<3 <3

Mαστόρια να ζητήσω μια μικρή χάρη αν γινεται;

Επειδή βλέπω ότι δεν ειμαστε λίγοι αυτοί που αντιμετωπίζουμε το γνωστό θέμα με της τελλάς και την 4νετ (που σε τυχαίες στιγμές και για άνγωστα διαστήματα το φόρουμ δεν ανοίγει) μήπως θα μπορούσε στις μαιλ των ειδοποιησεων για νέο πμ να υπάρχει και το κείμενο το μηνύματος όπως και με τα νήματα αφού μπορεί μεν το φόρουμ να μην ανοίγει, αλλά οι ειδοποιήσεις για νέες απαντήσεις κλπ έρχονται κανονικά; Νομίζω θα ήταν αρκετά χρήσιμο και θα εξυπηρετούσε πολύ κόσμο :)

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Δε γίνεται στην παρούσα φάση. Πρέπει να πάρετε τηλέφωνα και να αρχίσετε να κράζετε ότι δεν έχετε πρόσβαση σε servers του εξωτερικού μπας και κάνουν τίποτα, δυστυχώς εμείς δε μπορούμε να κάνουμε κάτι.

βρε το ξέρω οτι δεν ειναι θέμα του λάμπη αλλά των παρόχων. αφού δεν γίνεται οκ, κανένα πρόβλημα.

Παρεμπιπτόντως, εγώ ευχαρίστως να πάρω και να κράξω όσο θέτε, αλλά όσες φορές το έκανα στο παρελθόν διαπίστωσα ότι αν μιλούσα σε ένα από τα ντουβάρια του σπιτιού μάλλον θα είχα περισσότερες πιθανότητες να συννενοηθώ ;-Ρ

Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk

Αν βαλετε OpenDNS ή Google DNS δεν φτιαχνει το ρημαδι ;

5st07.jpg

Η μόνη λύση που έχω βρει είναι η σύνδεση στο vpn του ΕΚΠΑ (ως φοιτητής του εν λόγω ιδρύματος). Τότε όλα τρέχουν νεράκι

Η μόνη λύση που έχω βρει είναι η σύνδεση στο vpn του ΕΚΠΑ (ως φοιτητής του εν λόγω ιδρύματος). Τότε όλα τρέχουν νεράκι

Οι δικοί μας στο Unipi τον παίζουν και δε δίνουν στους φοιτητές DNS, παρά μόνο αν υπάρχει "ανάγκη".

επειδη και εμενα μου βγαζει down το lab εδω και καιρο τωρα δεν αντεξα και πλεον εβαλα τα 8αρια της google μπας και δω ασπρη μερα μιας και με τους παροχεις ακρη δεν βγαινει εδω στο ελλαντα...

επειδη και εμενα μου βγαζει down το lab εδω και καιρο τωρα δεν αντεξα και πλεον εβαλα τα 8αρια της google μπας και δω ασπρη μερα μιας και με τους παροχεις ακρη δεν βγαινει εδω στο ελλαντα...

τι έβαλες ; :p

Στους DNS του, έβαλε το 8.8.8.8 της Google. Δοκιμάστε να βάλετε πρώτο DNS της Google και δεύτερο τον OpenDNS (ή αντίστροφα) και από command line δώστε ipconfig /flushdns και δοκιμάστε πάλι, δεν χάνετε τίποτα. Ο FF θέλει restart μετά την αλλαγή DNS για κάποιο λόγο.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.