Jump to content



επιλογη αναμεσα σε 3 οθονες help plz!


Mama Africa

Recommended Posts

και οι 3 υποψηφιες διαγωνιζομενες ειναι οι :

19''

1.Eizo S1911SH BK

2.LG L1982U-BF

22''

3.Samsung SM2232BW

τεινω προς Eizo μερια πιο πολυ ως "ονομα"...

Το πισι δεν θα χρησιμοποιειται για τπτ το ιδιαιτερο..Καμια ταινεια,νετ και οχι ιδιαιτερα για games(ελαχιστα θα ελεγα για την ωρα)..

And the winner is........................???

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Αν και η οθονη ειναι κατι εντελως υποκειμενικο θα σου ελεγα την 22" μονο και μονο λογο wide (πολυ σημαντικο στις ταινιες),αισθησης και αναλυσης(για τα games) και μεγεθους γενικοτερα.

Link to comment
Share on other sites

Καρφωτος για την 22αρα και λογω μεγέθους και λογω format (16:10)... Το Wide ειναι αλλιως... Την συγκεκριμένη μάλιστα την τσιμπησε και μια φιλη μου προσφατα....ωραια οθόνη....

Τωρα μερικα σχολια για τις 2 19αρες... την LG αστην γιατι παιζει θεματάκι με την βαση της....με τον καιρο χανει την στηριξη της.... η ΕΙΖΟ ΟΚ μια χαρα...αλλα οπως ειπαμε ειναι 19αρα...

Τραβα για την 22αρα και δεν θα χάσεις... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια..

Απο τι βλεπω οι περισσοτεροι προτεινατε 22αρα..

Αρχικα δεν ειχα στο μυαλο μου καν την επιλογη της 22αρας...ελεγα Ειζο καρφωτος την συγκεκριμενη μιας και δεν θα ασχοληθω με παιχνιδια..απλα κοιτουσα τιμες και ειδα οτι η συγκεκριμενη samsung ειναι λιγο πιο ακριβη απο Eizo και λεω "βρε μηπως να την χτυπησω.."

ξερει κανεις αν το πανελ της σαμσουνγκ ειναι καλο?οποιος την εχει την 22αρα ας πει εντυπωσεις για το πανελ της..ειναι πολυ φωτεινη η οθονη?

Γιατι οι LG που βλεπω σε ενα νετ καφε μου φαινονται πολυ φωτεινες-εως ενοχλητικες..

Link to comment
Share on other sites

ας πουμε κανα PES2008 η κανα αλλο τετοιο που δεν ειναι απαιτητικα..Επισης στις ταινειες θα εχω προβλημα?

εχω ανχωθει με το συγκεκριμενο θεμα γιατι δεν ξερω τι οθονη να παρω..την 22αρα η την 19αρα ΕΙΖΟ..με την συγκεκριμενη καρτα γραφικων παντα..αν παω σε καλυτερη ηαρτα παιρνω σιγουρα 22αρα..αλλα μαλλον δεν θα παω..οποτε perp αν μπορεις πες μου λεπτομεριες!

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις..

Τωρα μια τελευταια ερωτηση..Η Ειζο τι λεει απο προσαρμοστηκοτητα?Δλδ μπορεις να τη ρυθμησεις οπως θες η παει μονο πανω κατω?οποιος την εχει ας ποσταρει γιατι το θεωρω σημαντικο στην επιλογη οθονης

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.