Jump to content



maximus formula... δεν μπουταρει!!!


redbighunter

Recommended Posts

εκανα flashαρισμα την maximus σε rampage! απο το πρωι μεχρι το μεσημερι που εφυγα για τη δουλεια ολα ηταν μια χαρα! εκανε επανεκκινησεις, παιχνιδια, benches και τα παντα, ολα μια χαρα! γυριζω απο τη δουλεια, παταω το κουμπι να bootαρει και τιποτα! το lcd poster αναγραφει ολη την ωρα <<cpu unit>>!!!!??????? με το που δωσω ρευμα απο τροφοδοτικο το αμεσως το lcd poster αναγραφει το παραπανω! δοκιμασα αλλο επεξεργαστη αλλα παλι τιποτα! ουτε o/c ειχα κανει ουτε τιποτα! ολα στο auto-default! τι να κανω για να ξαναδουλεψει? οχι τιποτε αλλο αλλα την μητρικη την εχω παρει απο e-shop!:( (δεν ηξερα τοτε τι εστι e-shop)

Link to comment
Share on other sites

To cpu unit είναι το πρώτο πρώτο όταν μπουτάρει.

Χοντρό πρόβλημα δηλαδή και έχει σχέση με τη cpu και μόνο.

Αν δοκίμασες και άλλη τότε παίζει η μητρική να τα έφτυσε ή να βραχυκυκλώνει πουθενά.

Επίσης μπορεί να λείπει κάποιο το 12άρι τροφοδοσίας της CPU.

Πείραξες τίποτα στο κουτί/συνδεσμολογία πριν δοκιμάσεις τη δεύτερη CPU;

Link to comment
Share on other sites

βασικα αντικατεστησα ενα IDE dvd-rw με ενα sata dvd-rw ! αλλα τιποτε αλλο! δοκιμασα απειρες φορες clear cmos αλλα τιποτα! την μπαταρια δεν την βλεπω πανω στη μητρικη! ας μου πει καποιος που ακριβως ειναι? τωρα ομως αν παω πισω τη μητρικη με το rampage bios πανω για επισκευη θα πληρωσω κιολλας! τι να κανω να μπει το original bios πανω?

Link to comment
Share on other sites

λοιπον το προβλημα λυθηκε! τα ξηλωσα ολα (κ την υδροψηξη), εβγαλα την μπαταρια, αποσυνδεσα το τροφοδοτικο απο την πριζα, εκανα ενα γραφειο κωλ....... και αφου τα ξαναμονταρα ολα πανω δουλεψε!!! σας ευχαριστω παντος και κυριως το θεο που ευτυχως δεν χρειαστηκε να παω στο e-shop!!!:tw:

Link to comment
Share on other sites

η μητρικη ειναι σταθεροτατη και σε o/c και σε stock! ελαφρως πιο γρηγορη ( αυτο φαινεται μονο στα benches!) μου μενει να δοκιμασω και αν οντως δουλευει και με λιγοτερα voltages!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.