Jump to content



Multi Language σε Vista Home Premium


kallileo

Recommended Posts

Μου έχουν φέρει ένα φορητό που είναι αγορασμένος από Αμερική. Τα vista home premium είναι στα αγγλικά. Από ότι είδα ότι μπορούν να περαστούν τα ελληνικά αλλά μετά διαβάζω το παρακάτω:

This is a word of warning to anyone based overseas who is considering the purchase of a new PC with Windows Vista Home Premium installed.

You will not be able to switch to English or any language other than the one that you purchase! This luxury is for owners of Windows Ultimate (or Enterprise) only.

Ισχύει όντως αυτό...μπορείς να βάλεις δεύτερη γλώσσα μόνο αν έχεις Ultimate?

Το έχει κάνει κανένας?

Link to comment
Share on other sites

είναι διαθέσιμα ως Update sta ultimate μόνο. Έχω english Ultimate και έχω βάλει και το ελληνικό MUI pack. Τώρα αν τα κατεβάσει αυτόνομα και υπάρχει τρόπος να παρακαμθεί ο έλεγχος της έκδοσης του λειτουργικού, δεν το γνωρίζω.

Aν έχει μπει to SP1 δεν θα σε αφήσει να προσθέσεις ελληνική γλώσσα καθώς δεν υποστηρίζονται από το sp1 που κυκλοφόρησε. Πρέπει να απεγκατασταθεί το σπ1, αν βέβαια υπάρχει τρόπος να μπει άλλη γλώσσα.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.