kallileo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28, 2008 Μου έχουν φέρει ένα φορητό που είναι αγορασμένος από Αμερική. Τα vista home premium είναι στα αγγλικά. Από ότι είδα ότι μπορούν να περαστούν τα ελληνικά αλλά μετά διαβάζω το παρακάτω:This is a word of warning to anyone based overseas who is considering the purchase of a new PC with Windows Vista Home Premium installed.You will not be able to switch to English or any language other than the one that you purchase! This luxury is for owners of Windows Ultimate (or Enterprise) only.Ισχύει όντως αυτό...μπορείς να βάλεις δεύτερη γλώσσα μόνο αν έχεις Ultimate?Το έχει κάνει κανένας? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dorian Μάρτιος 28, 2008 #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 είναι διαθέσιμα ως Update sta ultimate μόνο. Έχω english Ultimate και έχω βάλει και το ελληνικό MUI pack. Τώρα αν τα κατεβάσει αυτόνομα και υπάρχει τρόπος να παρακαμθεί ο έλεγχος της έκδοσης του λειτουργικού, δεν το γνωρίζω.Aν έχει μπει to SP1 δεν θα σε αφήσει να προσθέσεις ελληνική γλώσσα καθώς δεν υποστηρίζονται από το sp1 που κυκλοφόρησε. Πρέπει να απεγκατασταθεί το σπ1, αν βέβαια υπάρχει τρόπος να μπει άλλη γλώσσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 28, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Λέω να δοκιμάσω το παρακάτω:http://www.mydigitallife.info/2008/03/06/vista-sp1-multilingual-user-interface-mui-language-pack-install-tool-for-business-home-premium-and-basic-edition/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάρτιος 28, 2008 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 δοκιμασε και το vlite Link to comment Share on other sites More sharing options...
kallileo Μάρτιος 28, 2008 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 Δυστυχως ειναι προεγκαταστημενα σε laptop... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasi Μάρτιος 28, 2008 #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 28, 2008 κατέβασε την εκδοσή των vista που έχεις, απο το σαιτ της μαρκας του φορητου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.