Jump to content



Recommended Posts

Γεια σας . Μπορειτε να μου πειτε τι ρυθμισεις πρεπει να κανω στα options για να μπορω να συγρινω αμεσα και αντικειμενικα τα αποτελεσματα μου μ τα δικα ...... ευχαριστω προκαταβολικα

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 weeks later...

Ρε παλικάρια, εμένα γιατί με Crossfire 5850 το Vantage δείχνει άλλα αντί άλλων? Και στο Crysis επίσης, ενω γενικά βλέπω μία πολύ χάλια κατάσταση στα πάντα, με τον 9.12.

Έχω βάλει drivers έχω βγάλει drivers, καλώδια, κάρτες γύρω γύρω, χαμός. Δεν ισιώνει. Παίζει κάτι ή είναι το PC μου χαλασμένο?

Link to comment
Share on other sites

Μονο σε Vantage δειχνει αλλα αντι αλλων?

Και στο Crysis, ενώ δεν έχει scaling πουθενά. Μου έχει βγάλει ακόμα και πολύ χαμηλότερα αποτελέσματα απο ότι με μία κάρτα ενώ σε γενικές γραμμές κάνει σπασίματα παντού. Οι κάρτες είναι εντάξει πάντως όταν δοκιμαστούν μία-μία και ξήλωσα και ξαναέβαλα drivers πολλές φορές, με ενδιάμεσο driver sweeper.

Anyway, για να μη κάνω αυτό το thread, support request, θα ανοίξω άλλο thread προς το βραδάκι που θα εξηγώ το πρόβλημα μου. Ανεβάζω και ένα βίντεο στο Youtube για να το δείξω σε όλα τα threads που θα ανοίξω. Θα τις δοκιμάσω και στον Q9550+P45.:suicide2:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Sapphire 5850@1000/1300, i7 860@3Ghz Turbo/HT ON!

Θα δοκιμασω σιγα σιγα να ανεβασω επεξεργαστη και θα ποσταρω! για αρχη πως τα βλεπετε?

98323884.png

μια χαρα αποτελεσμα φαινεται! Αν μπορεις κανε μου μια χαρη και τρεξε και ενα 3dmark 06 με τις ιδιες συχνοτητες σε επεξεργαστη και καρτα γραφικων να δω ποσο θα βγαλει!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.