Jump to content



Mass Effect


angel_f

Recommended Posts

  • Replies 94
  • Created
  • Last Reply

Το εχω τερματισει στο XBOX360. Το παιχνιδι ειναι καταπληκτικο. Η ατμοσφαιρα και το story ειναι το κατι αλλο. Για μενα το παιχνιδι ειναι απο τα καλυτερα της χρονιας που περασε!!!

Link to comment
Share on other sites

Παιδες το τερματισα.Επικο απο τα καλυτερα σεναρια που εχω δει σε game.Γενικα το game ηταν φοβερο.Το επιπεδο δυσκολιας αρκετο,η unreal engine πανεμορφη αλλα και ελαφρια,διαλογοι απαιχτοι με φανταστικα voiceovers,χειρισμος και team based management κτλπ φοβερα οπως και τα upgrades για τα οπλα κτλπ.Στο συστημα της υπογραφης μου επαιζε στα full πολλυ σταθερα.Οverall το game ειναι επικο το συνιστω σε ολους!

Link to comment
Share on other sites

Ειδα ελαχιστες απαιτησεις και δεν ζηταει πολλα. Στο οριο ειμαι. Αρα θα παιζει και σε μενα. Απλα να ρωτησω μηπως ξερει καποιος εαν ζηταει τιποτα ιδιαιτερο (πχ. 256mb καρτα γραφικων κλπ).

Link to comment
Share on other sites

Οπως ακριβως τα πε ο φιλος Melkon αλλα τα γραφικα δε μου αρεσαν.. πχ οι ενοχλητικες γωνιες στη στολη και το επισης ενοχλητικο blur..

Μηπως μπορειτε να μου πειτε τελικα ποια απο τις δυο να επιλεξω την δικια μας γκομενα ή το alien; βεβαια θα μου πεις γουστα ειναι αυτα.. επισης το "can i have u both" ολα τα λεφτα λεμεεεεεεεεεε!

Link to comment
Share on other sites

Την γκομενα, εχει σκηνη με περιεχομενο romance αργοτερα.Παντως ναι τα γραφικα σε καποιες στιγμες δεν επαιζαν καλα και ναι με τις σκιες εχει προβλημα το παιγνιο αλλα γενικα η αισθηση που δινουν μαζι με τα εφφε και ολα τα υπολοιπα δινουν ενα καλο feeling!

Link to comment
Share on other sites

ειδικα και με το film grain on σε σχεδον ολο το game ειναι σαν να βλεπεις ταινια.Με λιγα λογια το επιπεδο των cutscenes και των φωνων για τους πρωταγονιστες ειναι φοφερο.Πραγματικα θα ηθελα παρα πολυ να το δω σε ταινια κανονικα αυτο το σεναριο.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.